214

Бай Петко

преди 5 години

Колко сладко, колко мило. Власта оглавявана от този човек, сваля по 9 кожи от хората и ощетява пенсионерите, а той ги защитава. Не мога да разбера какво е това. Дали той е Робин Худ или пък ние сме прости овце. Май сме беееее.

213

Ох

преди 5 години

Май вече трябва да се вади кривака.Избиха рибата.

212

Анонимен

преди 5 години

А Светиня Му не каза ли, че ще върне откраднатите пари от Сребърния Фонд?

211

Анонимен

преди 5 години

Тиквата е за софийският, се е най-близкият!

210

питам сериозно

преди 5 години

На Бате Бойко още вярвате ли му?? Преди време беше обещал,че минималната пенсия ще стане 300 лева при минимална заплата 520 лева. Сега ще обещае великденски 20 лева за всички пенсионери и после пак някои няма да се класират

209

Анонимен

преди 5 години

Защо трябва да се стигне винаги до протести за да се отменят поредните простотии на ГЕРБ?

208

сминдух енд чесън

преди 5 години

Пореден пример ,че страната ни заради лошо управление пропада бързо и безвъзвратно.

207

ан

преди 5 години

а кога ще поправи другата несправедливост2011год пенсионер с 250лв и там разните проценти стана 1019 305лвсега за същия труд се пенсионират между 500 и 600лвтова редно ли емразя го от дъното на душата си

206

р4ф

преди 5 години

айде бе софето !! ще излезете ли на митинг или на демонстрация бе!!

205

Анонимен

преди 5 години

А нещо да кажеш за пенсионерите с телкове, на които им отнехте по 30-40лв по най-циничен и незаконен начин? Не стига че вегетират на прага на физическото оцеляване. Как се живее с двеста лева? Но ти няма как да знаеш, а и едва ли те интересува.. Само пурата ти струва повече. Вероятно задачата е по-бързо да се отървем от нашите родители, за да запълним други дупки.

204

Анонимен

преди 5 години

За Великден пак жалките 40 лв. ли ще дадат?Не може с години да даваш 1 и съща сума на фона на всеобщо поскъпване на всичко.

203

Тинев

преди 5 години

НАЛОЖИТЕЛНО да се промени конституцията на България. Защо?Чл. 1. (1) България е република с парламентарно управление.(2) Цялата държавна власт произтича от народа. Тя се осъществява от него непосредствено и чрез органите, предвидени в тази Конституция.(3) Никоя част от народа, политическа партия или друга организация, държавна институция или отделна личност не може да си присвоява осъществяването на народния суверенитет."... или отделна личност .." Да пише: Бойко Борисов ????????Шиб-н наро

202

Мильо

преди 5 години

Това на снимката е съвещание при Капи тути капи!Всите мафиоти получават нови указания кого и как да ударят !За сега отлагат пенсиите с два- три месеца!

201

Анонимен

преди 5 години

Толкова *** човек и примитивен селски тарикат може да вирее само в България.

200

Борисов разпореди???

преди 5 години

Ама пенсиите нали се изчисляват по закон.Борисов ли е закона у нас???Дори и "диктатора" Т.Живков не си е позволявал да бъде Закона.Българи, осъзнайте се .Диктатура, цензура престъпления организирани то ГЕРБ... къде живеем?

199

Анонимен

преди 5 години

С две думи - Мутренска Територия.

198

Анонимен

преди 5 години

Много е елементарен.

197

СМЯХ!

преди 5 години

Пак се опитва баце да се прави на голям, ама някак си в последно време тия номера почнаха всички да ги разбират. Видиш ли да си дигне малко рейтинга. За тези от вас, на които все още не им е ясно, ГЕРБ печелят избори единствено и само с манипулации. Замисляли ли сте се защо голяма част от криминалния контингент е на хранилка при ГЕРБ? Просто, защото ги държат с добри компромати, а някой е мръднал от правия път, а са го окошарили.

196

Анонимен

преди 5 години

Червен вожд Винету Боков мисли за всеки индианец от племе Булгарикус Мизерникус!!

195

Анонимен

преди 5 години

Българино, гледай ведро, мисли позитивно! Току виж в скоро време пенсията ти се увеличила до 299 лв и има да купуваш луканки и пържоли, ягоди и киви! Ще отскочиш и до Гърция да събереш сили и слънце. Дръж се да дочакаш този благодат!