23

Анонимен

преди 5 години

Да попитам, че не съм наясно кой си харчи заплатата в България, шофьора или превозвача? Аз съм за шофьора...

22

Анонимен

преди 5 години

Превозвачите против, наемните работници (шофьорите) ЗА!!!

21

един

преди 5 години

до А помните лиПакетът наистина беше свален от дневен ред и замразен. За жалост ALDE (либералчетата) решиха, че трябва да го вкарат в дневния ред за сряда, като тази тяхна стъпка е против провеждането на заседанията на ЕК.На сегашните евроизбори всеки да помисли за кого да гласува - поинтересувайте се всяка партия към кое европейско семейство принадлежи, какви интереси ще защитава и не гласувайте автоматично на принципа "сини-червени".

20

Анонимен

преди 5 години

Що е мобилност,че цял пакет писали-мобилността се знае как подвижност,готовност за изпълнение на поетите задължения по договор,гъвкавост при изпълнението с наличния персонал в работно време с технико-технологични изисквания за процесите необходими за решаване на задачите с коит фирмите се задължават при договорни отношения и се ангажират да извършат,че успоредно да спазват социални предобивки към кодекси за труд/отпуск,отдих/при изградена база за туй от асоциацията им на цени по норми договорни.

19

Моника

преди 5 години

Родоотстъпническа дейност,подкопаваща националните интереси и лепваща срамно петно на България пред Европа.Това направиха тези трима анти български евродепутати.

18

Димитър

преди 5 години

Има за какво да протестират.Тримата"български"евродепутати подкопаха националните интереси.Чрез липсата им на заинтересованост демонстрираха явна липса на отговорност пред българските граждани.А и не само,а пред цяла Европа.

17

А помните ли

преди 5 години

Как Джамбазки се хвалеше че са победили, че са поставили Макрон на колене. Искам сега да каже какво са постигнали. Защото говори само за да заблуждава хората и да трупа точки.

16

Ами така е..

преди 5 години

Курумбашев, вече си премести пакета в Брюксел, бе....!Затова го гледат сега.....!

15

Анонимен

преди 5 години

Bg medii sa mafia. zasto ne pokajete video kak jivee edin bg shofior na tovaren kamion v svobodnoto si vreme ot rabota v chujbina...pokajete daje 100 bg shofiori na kamioni kak jiveiat v svobodnoto si vreme, a i kak rabotiat za bg firmite v chujbina?! ....ami v bulgaria kak e, a?!

14

Ханибал

преди 5 години

На някой прави ли му впечатление, че българският. т.н ""бизнес "" напоследък само изисква и се оплаква: ту от правителството, ту от европейския парламент, а ако стане въпрос какво ще дадат от себе си за да получат след това, е пълна тишина или изявления от рода " ама сега не можем,може би по-нататък,нищо не ни се получава..." За да получиш трябва да дадеш,ако не фалирайте, без такива хотелиери,строители,превозвачи и т.н ще бъде по-добре.

13

Знайко

преди 5 години

Да дойде патрона да спи 1 месец в кабината на камиона! И накрая вика другия месец ще се реванширам.... за хората пари нямат, а превозвачите купуват камиони за по 170-200 лв на влекач

12

Анонимен

преди 5 години

като не ви отърва - чл. 50 ви чака до го задействате!аланкоолу, кой ви внуши, че ше сте равни с германия и франция ве, ***!500 г сте яли ре.заната патлак, 70 г ви е мачкал руССкия ботуш, сега рупате брюкселско зеле и все недоволни, искали те "права". нали твърдите упорите, че "хората не са равни" - ами ето ви неравенството в действие!като не ви отърва - чемодан - вокзал - масквА! тав ви чака голЕмата тръба!

11

Тираджия

преди 5 години

От 6 години съм шофьор в Европа и ако имам късмет се прибирам веднъж на три месеца. След приемането на пакета ще мога да виждам семейството си веднъж месечно - пак не е много, но е по добре. Алчните превозвачи не искат пакета, шофьорите сме ЗА! Идете на някой паркинг и питайте! Никой не кара камион в Европа от скука, а за да издържа децата си

10

Сата Н.

преди 5 години

мен ме подразни това, че имаше колега, който е казал, че и да е бил там е щял да гласува за този пакет-Ае, този Новаков мало умен ли е или да?

9

Анонимен

преди 5 години

Поправките са в полза на шофьорите, но във вреда на дебеловратите мутри, собственици на фирмите за превози. Какъв е интереса на България? ГЕРБ избраха - гласуват за дебеловратите, а останалите ....

8

Анонимен

преди 5 години

Този проблем не е само на Българските превозвачи, а на половин Европа. Защо са отсъствали румънци и литовци?

7

Анонимен

преди 5 години

ХЕЙ,НАРОДА НЕ Е ТОЛКОВА ГЛУПАВ!!!!!ЕС ЗАЩИТАВА ШОФЬОРИТЕ,КОМУНИСТИТЕ ДА УМИРАТДА ИМ СЕ СМАЧКА БИЗНЕСА БАНДИТСКИ

6

Явно тролетариатът

преди 5 години

Се състои главно от седесаро-костовисти и НПО активисти!

5

Анонимен

преди 5 години

КОМУНИСТИТЕ ЗАЩИТАВА БИЗНЕСАСИ,МНОГО ИМ ДРЕМЕ ЗА ШОФЬОРИТЕ!ХА,ХА,ХА,ХО,ХО

4

Веско

преди 5 години

Колко ли евродепутата имаме, че трима са отсъствали?