29

Шотландскио боец

преди 5 години

А па около Глазге има един мост. И тоя мост уж има нещо къде кара кучиштата да се фрълят от него. Какво си разсождаш песо и он откине и се фръли у дерето. Казва се overtoun bridge близко до град dumbarton.

28

шматка

преди 5 години

Избяга ли са в ЕС за да не ги хване Брекзита на острова

27

Мъка

преди 5 години

Плача.. Нема такава статия.. :D

26

Анонимен

преди 5 години

чудовището от Лох Нес ги е изяло и то душа носи.

25

Анонимен

преди 5 години

The Vanishing -има филм за този случай. И не може една вълна да ги отнесе наведнъж и тримата от масата в кухнята..и да остане храната още топла. Мистерия.Както и нашия живот..

24

Анонимен

преди 5 години

"Капитанът Джеймс Харви надул клаксона си, за да привлече вниманието на обитателите. Но отново никой не се появил."Чакайте малко, нещо не е наред! Когато е паркирал кораба си, капитанът дръпнал ли е ръчната и пуснал ли е мигачите на авариен режим?***, корабите ползват сирени, а не клаксони.

23

чебураш

преди 5 години

Загадката отдавна е решена!Още когато са разследвали изчезването,един от хората разказва,как морето изведнъж се вдигнало,и ако не е бил на високо водата щяла да го отнесе!Това е често явление по тия места!Журналята просто си търсят сензации!

22

Сп??нс !?

преди 5 години

Това че "капитана надул клаксона си" ще го преживея, но че половината от изреченията започват с "но и "ала" направо ми избоде очите.

21

Анонимен

преди 5 години

"...сякаш някой е скочил и е излетял бързо от стаята..."Братя Уайт, НАСА и Роскосмос ряпа да ядат ;)

20

Анонимен

преди 5 години

Статията е направо "т.р.е.п.а.ч"!"...един малък кораб пътува към Елън Мор...""...Всеки от тях се прибира в дома си веднъж на две седмици благодарение на лодката...""...Капитанът Джеймс Харви надул клаксона си...""...стомахът му бил свит от лошо предчувствие..."И т.н.Свободно съчиние или преразказ за 5-6-ти клас господа и/или госпожици журналисти!!!

19

Анонимен

преди 5 години

Нямам представа какво, що е било на острова , но докато прочета статията и взе да ми се изправя косата и за капак някой ми звънна по телефона и мелодииката ми е на Досиетата Х

18

House M.D.

преди 5 години

Колега #19, както отбелязах по-долу, изядени са само чиниите, а самата вечеря е останала непокътната и е била още топла при пристигането на смяната.

17

Анонимен

преди 5 години

"Чиниите с вечерята на мъжете били наполовина изядени." Само храната в чиниите ли е била наполовина изядена или заедно с половината от чиниите?

16

извън

преди 5 години

земни дяволи демони изчадия и прочие

15

House M.D.

преди 5 години

Да се обърне внимание на факта, че чиниите, а не самата вечеря, на тримата мъже били наполовина изядени. Това е ключът към загадката.

14

Me

преди 5 години

Имал съм късмета да пообиколя по тия географски ширини,климатичните аномалии не са рядкост-миналия септември бях в Ирландия,точно в деня когато буря изхвърли 4 тонна каравана от пътя и уби жена вътре...А който се е опитал да преведе тая история,бих му казал че има доста да поработи над английският си,че и върху българския...https://en.wikipedia.org/wiki/Flannan_Isles_Lighthouse

13

Много актуално!

преди 5 години

Явно редакцията няма за какво да пише, за да извади от нафталина 120 годишна случка от Шотландия. Ами тогава направо закривайте вестника!

12

До ШибиРиби

преди 5 години

Не само тук пише за тази история. И по-рано имаше публикации. Вероятно е някакво рядко срещано климатично явление, нещо свързано с физическите процеси и влиянието им върху човешката психика.Възможно е също така, на 16 декември внезапно отново да се е появил такъв вятър или друго атмосферно явление точно на този остров. Излезли са да видят какво става и е възможно наистина някоя гигантска вълна да ги е отнесла в морето.Или друга причина, която също има обяснение, но ние не го знаем.

11

Анонимен

преди 5 години

Колко сте долни в тея коментари, че си правите шега с човешка трагедия.

10

Ного прос

преди 5 години

Май съ прескочеле уградата на плоската земя и съ паднале. Нали острова и на края на света според тоз сайт.