45

логично е

преди 5 години

Съседите ми си купиха 3 тона въглища и сега краят на март още един.И се отопляват здраво!Аз имам дизелова кола и за една година харча 250 литра нафта.Тя тежи 150 килограма един литър дизел тежи 599 грама!Значи 4 тона ще изхарча на 27-та година!Но пък печката на съседите ми няма и един сантиметър извънградско!

44

Боко Тиквоча

преди 5 години

Нено, ти си срам и позор, оставка и затвор!!!

43

Анонимен

преди 5 години

Намаляха защото времето се стопли и енргийнио бедните и ромите спряха да палят печките ***!!! Аман от манипулатори и калинки на #КОЙ!!!

42

ikar

преди 5 години

Редовно следя съобщенията за замърсяването по Синоптик БГ. Частиците намаляват само когато вали сняг или дъжд, но тази зима много често бяха над 90 - 130 us AQI и дори повече. Определено трябва често да се почистват и мият улиците, а не да серазчита на господ да измие.

41

Истината

преди 5 години

През лятото замърсяването с фини прахови частици (ФПЧ) в София е между 60% и 70% от максимално допустимите норми и 96% от това замърсяване е заради неизмитите улици. През най-студените дни на зимата замърсяването с ФПЧ скача над 5-6 пъти над максимално допустимите норми, като тогава замърсяването с ФПЧ почти изцяло е заради отоплението с твърдо гориво. Измервателната стамция на Копитото в такива дни също измерва приток на замърсен въздух от Перник към София, но в много по-малки количества.

40

Анонимен

преди 5 години

ЕС ни глобява, а в България нищо не се прави за спиране на отоплението на твърдо гориво, а само се приказват едни врели-некипели кой бил замърсявал.

39

Анонимен

преди 5 години

Значи в България се провежда европейска конференция за чистотата на въздуха,а в същото време ЕС ни санкционира за мръсен въздух и като една от страните с НАЙ-мръсен въздух.Егати пародията.Т.е.поканили сме ги да ги хрантутим и баламосваме,че у нас всичко е о.к.и сме намалили вредните емисии с 60%.Няма ли кой да им каже на тия от ЕС колко много ги лъжат.

38

Анонимен

преди 5 години

хора, бъдете умни - видяхте как работят оставките - намирате информация за съмнителни апартаменти и готово. в случая с димо какво още чакате? търсете! той сам няма да се сети да подаде оставка, трябва да му я поиска началника му.

37

Анонимен

преди 5 години

интересно далил нено и той не е облажил покрай апартаментите нещо? толкова се натиска за втори лифт на Банско, това не е случайно, нито безплатно. някой ако се поразрови, сигурно ще излязат интересни неща. що глупости сътвори и изговори този перхидролко не е истина просто

36

Анонимен

преди 5 години

Лъжец! Оставка!

35

Off

преди 5 години

Дааа, бе да!

34

Мира

преди 5 години

Ако редовно мият улиците, фините прахови частици сигурно ще намалеят с 90%

33

Анонимен

преди 5 години

Преди 10 години не си спомням да ми е било трудно да видя Витоша през 2/3ти от зимата, пък не знам

32

Анонимен

преди 5 години

Този перхидрол живее в други измере-ния.Има ли институция ,която да им каже ,че лъжат.Няма.От името на каквоизлиза да лизне.От европа ни казват,чесе тровим.Няма независима станция.Да се регламентира,като няма държавакакво да отнесе димов.

31

Мария Гаргамел

преди 5 години

Видими резултати, ей ви ве, чист въздух, хората по света и това няма. Тръгнали маана да ми търсят за апартаментите на хората В колиби ли да живеят ве ей?

30

АНТИ

преди 5 години

Каквото и да каже Димов Нено,без него всичко е решено.Какво ли ще направи Нено Димов,на маФия непобедима.

29

Да допълня...

преди 5 години

До Анонимен 20 Абсолютна си прав , ама така като фаровете светят целогодишно и частиците се виждат.

28

Анонимен

преди 5 години

Глупости, мирише на дизел постоянно.

27

ай сиктир

преди 5 години

Не е невъзможно и да е вярно все пак сме пролет и доста комини спряха да пушат интересно ми е защо през лятото си трайкат за качеството на въздуха.

26

Я па ти..

преди 5 години

Ми нали вали дъжд бе , ей ! Нормално.Не е твоя заслуга.