48

Тинев

преди 5 години

Народа стисна ГЕРБ за топките и започна да им търси отговорност за извършените мръсотии. Моментално мошениците се изпокриха / кой в отпуск, кой по болест / и цъфна РЕАЛНАТА ситуация за бизнес - или иначе казано: Спазват ли се законите, премахне ли се корупцията - ГЕРБ ще се заличи като ланшния сняг.Измамниците не могат да виреят в една ПРАВОВА държава!

47

Анонимен

преди 5 години

Аз ще гласувам с преференция за Серж. Така ще направя сечено хем на ***, хем на ББ.

46

Анонимен

преди 5 години

КОГАТО управляващи придобиват имоти на идиотскоо ниски цени, мирише на отвратителна корупция.

45

Анонимен

преди 5 години

Аз само не разбрах как са качили на оня компи-ра каруцата на покрива и за какво му е каруца там. Сигурно да му напомня за родното село.

44

Анонимен

преди 5 години

поканили в нова герберска телевизия гербера Харизанов и Станишевката Буруджиева и дружно оплюват БСП. Серго, герберска по д ло го с преференции ще те изхвърлим от листата, за да си отидеш на следващите евроизбори в джендротолерастката листа на ГРАБи България.Има спад в сделките, щото вече в ГЕПИ не вземат подкупите в недвижими имоти, а в офшорни сметки. ДОЛУ ДИКТАТОРСКИЯ РЕЖИМ НА МЕТОДИЕВ, ДОЛУ *** МУ ОЛИГАРХОМЕДИИДОЛУ ЕТНИЧЕСКИТЕ ПАРТИИ ГЕРБ И ДПС

43

до смях 40

преди 5 години

То и в Лондон цената на труда и материалите е подобна, пълно е с всякакви, престъпността е страшна, климатът е ужасен, а цената на кв м е между 10 и 15К паунда. В затишие сме, но след него цените тук ще продължат да растат.

42

Паци

преди 5 години

Абе и аз си търся нещо така в Гео Милев с по-голяма тераска да е и да има каручка ... За терасата ще кажем, че са общи части и няма да я плащам. Ако пък някой се усети ще изляза в отпуск, хем ще си лежа на терасата при сауната и каручката...

41

Анонимен

преди 5 години

До смях 40Ако намерите имот в София който да струва 100 - 150 лв на кв. м. моля свържете се с мен и ще ви дам допълнително още толкова комисионна само за Вас! А за цената на строителството може и да се постигне 350 - 400 лв на кв. м. ама не знам кой ще си купи апартамент без дограма, мазилки и ел и вик инсталации. За Ваша информация само проектирането+такси и данъци са горе-долу 400 лв. на кв. метър. Препоръчвам Ви да проверите малко за какво става въпрос преди да се излагате!

40

Жоро

преди 5 години

чакаме и другите строители да изравнят цените с тези на Артекс и почваме да пазаруваме жилища :-)

39

Fool

преди 5 години

Артекс пребиха пазара с тези ниски цени, нормално е всички да чакаме за хАпартаменти на 600Е квадрата.

38

смях

преди 5 години

Не мога да приема цена на квадратен метър 2000 лв. В един квадратен метър, не виждам колко труд и материал и земя трябва да има за да струва толкова скъпо. 350 - 400 лв на квадратен метър ми се струва съвсем реална цена за материали и труд. Като добавим и земята още 100 - 150 лв, всичко над това е зловеща спекула.

37

Анонимен

преди 5 години

Пари за жилища в момента на практика имат само ГЕРБ, но тях сега ги е страх да купуват и затова няма сделки.

36

Анонимен

преди 5 години

Цецо Крадецо купува апартаменти, а за нас дръжки.

35

мафия ни дере 30 г

преди 5 години

Цените на имотния пазар в БГ,дори в западащата провинция са високи защото престъпниците така си изпират кинтите,както видяхме,и имат нужда от този балон,който обаче важи за нас,а не за тях както пак видяхме.

34

Анонимен

преди 5 години

Аз ще чакам да пуснат от ваучерите отстъпка "Сесо - 60 %" !

33

Анонимен

преди 5 години

До LordaДа не би цените в Асда да са по-високи от Фантастико? Или пък тук студентките не се продават тука за по 50 лв? Не съм фен на Англията, ама да ми хвалиш Софето си е идиотщина :) За 100к само в Лондон не можеш да си купиш двустаен апартамент.То това е ясно на много хора и хванаха самолета. И си купуват къщи даже, не апартаменти. Недей да съдиш за всички по своя опит с "мейтовете" :)

32

Анонимен

преди 5 години

В предните статии брокерите обясняваха ,че само програмистите и мениджърите имат пари да купуват жилища.Ама и програмистите не са безброй много. Изпожениха се и направиха деца и купиха какъвто имот им трябва.Кой хванал програмист за сделка хванал. ПрИмоцията свършИ. Брокерчетата да му мислят.

31

Бай Тераско

преди 5 години

Има ли тераси по 250 кв.м за без пари?

30

Lorda

преди 5 години

Ами отивай си към Шефилд бе , черта такъв като тебе не ми трябва в държавата ... то там има един университет дето сички жени простотуират за да си плащат студент файненса... даваш ми за пример некав железарски град- ходи там ако искаш мейтовете да ти продухват и ауспуха за 8 копейки на час и се реди *** Асдата за промоции , тъкмо един мрънкач по-малко. Точно па тея с 8 на Час може един дедов да си купят,да те светна че с такъв мижав доход ще ти се наложи да имаш кредитна карта а моргидж не дават

29

1 стотинка

преди 5 години

До АнонименНе от задния ти двор стрУят .....