19

брей

преди 5 години

само исламисти криза да има исламистите са виновни пиратка да гръмне те са виновни а до колко са муслумани не се знае

18

нн

преди 5 години

Шри Ланка - 80% будисти, 10% мюсюлмани и 7% християни. Явно колко е миролюбив исляма. В исляма се насажда агресия и ненавист към другите религии и хора, официално наричани друговерци. Опасно нещо което дойде и в Европа.

17

HELL

преди 5 години

До Анонимен 21"Като попитали подпалвача на Александрийската библиотека (алаходупец), аджеба защо я подпали. Отговорът бил: за какво ви са книги, всичко което трябва да знаете го пише в Корана. Май работите не са се променили много за примитивите до днес."Ти отиди в РИМ и отвори ОРИГИНАЛНАТА КНИГА НА САТАНАТА "КНИГАТА НА ДЯВОЛА" ПИСАНА ОТ ОТЧЕТО НА НЕБЕТО И ЩЕ УМРЕШ ВЕДНАГА ОТ ИСТИНАТА. Само по върховни РАНГОВЕ могат да боравят с тага информация. Тъй че ПРОСТОсмъртния не наблягай на корана!

16

Анонимен

преди 5 години

Като попитали подпалвача на Александрийската библиотека (алаходупец), аджеба защо я подпали. Отговорът бил: за какво ви са книги, всичко което трябва да знаете го пише в Корана. Май работите не са се променили много за примитивите до днес.

15

българин

преди 5 години

Ама моля ви се,мюсюлмани избили християни-стотици,че разрушили църкви и хотели!Голяма грешка.Мюслитата са мирна религия,тюлерантни към другите,човеколюбиви, обичащи ближния и пр.Все още ли има ***,които не се разбрали какво прдставлява ислямския свят?Това свят на омраза,жестокост,убийства,примитивизъм,тежко невежество,и само едно учение-на проклетия им коран.Това е този изродски свят.Той ще бъде ликвидиран,за да може останалия свят да живее нормално.

14

Мефистофел

преди 5 години

Му-ха-ха, каква изненада.!.

13

БЪЛГАРИН БУДИСТ

преди 5 години

ДО 9:А БЕЛИТЕ МЪЖЕ БУДИСТИ ВИНОВНИ ЛИ СМЕ ЗА НЕЩО?

12

религиозен та дрънка

преди 5 години

Не мий да думате така, бре! Ислямът е "най-миролюбивата", религия. Турско робство не е имало, имало е турски саможертви в името на българите. Е, тая религия си има особености като рязане на глави, побиване на кол, пребиване с камъни и други, ама то е все в името на човеколюбието!Мдаа!

11

vlady

преди 5 години

Трябва да се приложи британската научна бесилка за терористите. Мястото им е при пророк Мохамед.

10

Анонимен

преди 5 години

Аз имам едно питане към великия хуманист Реджеп Ердоган. Когато един християнин уби 40 мюсюлмани той публично излезна и заклейми онзи антихуманен акт - сега къде е ? Този акт е също толкова нехуманен, колкото и този или, когато мюсюлмани избиват християни всичко е наред ?

9

Ха ха

преди 5 години

До ПъзелЗа простолюдието отговора е даден - късо съединение. Ебасси . При условие че след приключване на работа всичко се изключва и остават да работят само камерите за наблюдение и противопожарната система които са слеботокови и не могат да причинят пожар . А многобройната охрана на катедралата вероятно са спали дълбоко.... непробудно... Правдоподобно звучи, нали ?За останалите остава един въпрос ; Кой /коя група постоянно атакува и унищажава християнски църкви ?

8

Пъзел

преди 5 години

Въпросът е: Кой стои зад пожара в Париж???

7

Анонимен

преди 5 години

Тъкмо бях решил, че този път шайените са нанесли своя удар, пък то за всеобща изненада се оказаха ***.

6

Анонимен

преди 5 години

Когато си муусулманин всичко ти е позволено, ако си бял мъж християнин вече е друго виновен си за всичко.

5

Анонимен

преди 5 години

Тия сигурно имат туитър и фейсбук иначе нормалните християни националисти се цензурират навсякъде.

4

Анонимен

преди 5 години

Живейте в страх грешници, сред нас има местна ислямска групировка рече министърката на здравеопазването и отиде да се побара пред портрета на Бен Ладен в кабинета си.

3

Анонимен

преди 5 години

Без да го казват разумните хора знаеха.

2

Анонимен

преди 5 години

Таз да не е говорителка на местната ислямска групировка ?

1

Анонимен

преди 5 години

Каква "изненада".