10

Анонимен

преди 4 години

И после ще се прецака с гръм и трясък,както всички "системи" в България.Хората по света са го измислили,ненужни напъни на неграмотни oligofreni са това тук.

9

socialen

преди 4 години

Протестър Божо още ли не я е написал тая система?

8

socialen

преди 4 години

ПП ГЕРП па няква далавера правят да източат държавния бюджет.

7

Рр

преди 4 години

До Йосиф Менгеле. Те тия Версаче, Гучи,Долче и Габана, Клеопатра,Изаура, Джони локър ще им станат на тия дето крадат и управляват вече 35 Зетьове и снахи. Тя вече една докара на баща си такъв на Калфата.

6

Кръстопът хахаха

преди 4 години

От какъв трафик ще печелиш бе Шматко. Всичко за Русия от Азия отива по море. Има малко стока от Турция за Европа и това е. На какъв кръстопът си бе ***. Всичко от Азия Африка за Европа минава през Средиземно море и Океана. Да си Чувал за Генов, Неапол, а за Холандия че всичко е пристанища и Терминали за каквото се сетиш, контейнери, насипни, течни, газообразни. Ами Белгия, Гърция Атина, Солун. Най големия морски търговски флот. Да си чувал че стоки се возят с влакове. ***.

5

Йозеф Менгеле

преди 4 години

До РрАаааа има и Версачи, Лоренцо, Долчи Габаноф, Кристабел, Жесика..................

4

бай Вазелин

преди 4 години

Не правете сухи тренировки, прежулват.

3

бг

преди 4 години

Авторе, образовай се и научи,че тол е пътна такса, налог. Не повтаряй думите на семпли хорица, които измислиха този глу- пав израз" тол такса". Помисли за чистотата на българския език.

2

шматка

преди 4 години

До РрМного си зле.Абсолютен идиотизъм е да си на кръстопътя на два континента и да не печелиш от трафика.Това трябваше да стане още през деветдесетте години.

1

Рр

преди 4 години

Когато въведат тол системата щее краят на Българския автомобилен живот. Все още които е е България и има възможност и то и ще се изнесе на запад. Вече се раждат (Български) деца с имена Курт, Кевин, Катрин, Ребека, Кони, Джон, Кларк, Хю, който не знаят Български и никога не са били в България. Те са Немци, Англичани, Австрийци, Холанци, Дечани. И виновни са тези които са на Власт вече 35 години. Бивши Комунисти, комсомолски секретари и цялата *** с родовете им. Най некадърните и крадливи Б