10

:)

преди 4 години

Мислех че Хари е по-умен и отракан от брат си,а то не би.Омота го една цветнокожа треторазрядна актриса,по-дърта от него, разведена.Че и тъща му натресе.

9

Анонимен

преди 4 години

Ако мойта тъща изглеждаше като тая на 62, щях да обичам жена ми.

8

Анонимен

преди 4 години

До Гошо...***"...Явно...причината е в жената и...тъщата за огромния...медиен интерес."---Трябваше да сложиш в кавички "огромния медиен интерес" :)А, иначе е ясно натрапват ти насила толерастията виждате ли, и в кралкото семейство има афро...такива, значи е нормално. И геронтофилията на френския Макарон е нормална ... И ватиканската педофилия е нормална ... И гей парадите, и те ... :)

7

Анонимен

преди 4 години

Има един "секретарски" виц.Директор публикува следната обява:"Загубена секретарка, отговаря на името Шуши. Моля, който я намери, да ми я върне (срещу възнаграждение), защото новата ми секретарка е още по-загубена". :)Не знам защо, но като видя поредната ежедневна публикация за тия, се сещам за вица; Абе, авторките, не четат ли коментарите? Толкова ли са ... недосетливи, че не се усещат как правят сайта смешен? :)

6

Амонимен

преди 4 години

... да не пестят от прислуга ? Щото те много се разбягаха напоследък . Последно, май пилота на хеликоптера - щото новоизлюпената принцеса го ползвала като момче за доставки на пица и всякакви други американски пумии . Денонощно . Дано мама и , издържи повече . Щом казват че е сръчна с смяната на памперси, то младата майка хич не се и доближава до малкия принц ако и домирише на ако. Благодаря , че ни осведомявате за всички тия ненужни новости покрай шареното кралско семейство .

5

Анонимен

преди 4 години

Въх, колко е толерантен :)

4

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Принц Хари ако беше...султана на Бруней,едва ли...толкова щяха да го коментират.Явно...причината е в жената и...тъщата за огромния...медиен интерес.

3

Анонимен

преди 4 години

Жив да го ожали човек с такава жена и тъща....

2

Селянин

преди 4 години

Е па у наше село е задължително да "уважиш" и бабата(тъщата)!После нема ти прави мизерии и парици ще ти остави...

1

Анонимен

преди 4 години

Мястото на тази "новина" е в кошчето.