84

БАНко

преди 5 години

В репортажа се говори ,че присъства и СОБСТВЕНИКА !!!Собственикът на ГЕРБ ли е собственик на завода ? Тиквата ли осигурява работа ???Бочко само е отрязал лентичка , както отряза главата на 5 милиона българи !!!Нов репортаж за не четящи ,а гледащи тв от Столипиново и Филиповци !!!

83

Анонимен

преди 5 години

Какви заводи какви пет лева в тоя пустиняк, наречен държава? Има си статистика колко стотици заводи, фабрики, предприятия са фалирали, рапродадени и т.н. Поголовно унищожен поминък, заради което хората бягат към София или в чужбина. Процесите са взаимосвързани. В най- обезлюдената страна няма и кой да работи вече. Вижте помаците от строителството от ЮЗ България. Всичко бяга навън да бере ягоди , аспержи .Няма работа тук, а и не искат да бачкат.

82

НАШИЯТ ЧОВЕК

преди 5 години

Е С ДЪЛБОКИ СПОМЕНИ ОТ МИНАЛОТО: НА МЯСТОТО НА ПАРЛАМЕНТА И МС ПРЕДИ БЯХА ЕДНИ ПОЛЯНИ И ТРЪНЕ, А СЕГА ... ЕДНИ ЕДРИ ТИКВИ СА СЕ ПОЯВИЛИ, АМА ТИКВА ДО ТИКВА, ДА ИМ СЕ НЕНАРАДВАШ ПРОСТО...

81

НАШИЯТ ЧОВЕК

преди 5 години

И ЗА ВЪТРЕШЕН ПРОДУКТ ЗАГОВОРИ И ЗА ИНДУСРАЛИЗАСИЯ?!?!? ---- А МАТРЯЛА МУ ВИКА: --- ПРИДЪРЖАЙ СЕ В ПРИКАЗКИТЕ ОТ ТОВА, КОЕТО РАЗБИРАШ: - МАРКУЧИ, ШЛАНГОВЕ, ВОДА, ПОЖАРИ И Т. Н.. И ПРЕСТАНИ ДА СЕ ПРАВИШ НА УМЕН, НЕ ТИ ОТИВА, ЗАБРАВИ ЛИ ЗА КАКВО СЕ РАЗБИРАХМЕ?

80

Анонимен

преди 5 години

НЕ нов завода само производствено хале към вече съществуващ такъв.

79

Анонимен

преди 5 години

Бойко е номер 1 премиер в цяла Европа, ето виждате и успехите са големи, даде хлеб на хората да не гладуват. Всички на избори, нека подкрепим премиера генерал Борисов!!!!!!!!!

78

Анонимен

преди 5 години

Отишъл да открива разширението на завода. Това "разширение" са тоалетните на завода, които не бяха достроени при откриването.От бързане да резнем лентичката ... ...Е, и да има после още една лентичка за рязане, де! :)

77

Анонимен

преди 5 години

Тоя човек сякаш се отчита и се прощава с народа! Поне на прощаване му кажете едно ,,Благодаря"! Уж пак ще побеждава, а изглежда толкова изтерзан и отчаян! Сякаш ще предава Богу дух....!

76

Атанас

преди 5 години

Моята градина бе само лапад, коприва и бъзак! Почистих я, викнах бай Станко с магарето Стойчо, изора я човекът и си му платих 25 лева и литър ракия за мезе. Сетне я минах с фрезата накръст, викнах 2 ромки и ги помолих да засадят бостан! Платих им по 10 лева и малко суджучец! Сега цялата градина е само тикви! В неделя, на 26 май всички роми и дроми ще засадят много едри тикви! Европейски тикви от сорта Буко IV!

75

SS

преди 5 години

1100 бруто което е 700 нето и то за началниците.Същите тези хора стачкуваха миналата година в същият този завод, потърсете в гугъл завод костал стачка.Борисов говори ли а медиите на де белия пишат ли, гледайте небето.

74

дядо от село

преди 5 години

тоя взе да ги говори,като бай Тошо

73

Анонимен

преди 5 години

До Един от западаТози "от северозапада" всъщност е от "североизтока". По -точно Шумен. На всичкото отгоре и много обича страпоните.

72

Стойне от Чукурово

преди 5 години

Стройте,стройте заводи,после ще им ядете сгурията,ще дишате чист въздух от комините и ще пиете отровена вода...

71

Бургас

преди 5 години

В Бургас вече няма нито едно работещо предприятие. ..Дори и Черноморски солници управата е в Пловдив?! На Лукойл - в София, фабрика Яна- във Виетнам/все още/....

70

Стратег

преди 5 години

До Народен глас!А ние за БСП и след това ще развием "Визия за България";))) Там ГЕРБ липсват, нема ги. Къде са? Ами, строили сме ги на къра с мотиките, д акопат царевичака, т.е. върнали сме ги по родните им места! Бойко Бригадир!

69

Народен глас!

преди 5 години

Бойко трябва да управлява докато е жив, народа е доволен висок стандарт и пара даде на народа много. Ще гласуваме за ГЕРБ!!!

68

Един от Северозапада

преди 5 години

До Анонимен68 Заводът на Боинг у нас разбрахме, че ще произвежда панта за врата, този сигурно я някой подкалник, я някое прастмасово изделие в багажника или под таблото, защото не се вижда, и е все едно как изглежда, важното е да е произведено евтино и сравнително качествено, от някои абориген, без значение в Африка, Китай или България.Важното е да е по-евтино.

67

Стратег

преди 5 години

Борисов е слуга на корпоративният капитал и негово прокси в България. Затова и бе сложен н а върха на държавата. На този капитал му трябва евтина работна ръка и никакви спънки от страна на държавата, за да може да изцоца ресурсите на територията. След това ще му стане непечелившо и ще си вдигне чукалата. Затова няма ***, който да дава собствените си пасища и орна земя на евреите, бадева. Само ГЕРБ. Затова скачат срещу "Визия за България" на БСП, защото там е предвидено заводите да са БГ;)))

66

Един от Северозапада

преди 5 години

И това ако не е предизборна агитация с държавни средства-здраве му кажи! А само преди дни обвиняваше Радев в собствените му грехове тоя....

65

Анонимен

преди 5 години

Наближат ли избори тоя няма спиране в рязане на ленти и то за обекти , в които неговото правителство няма и грам заслуги. В случая това е частен инвеститор , а нашия толуп се явява нещо като рекламно лице в случая. Голямо кръстосване пада на България , де що има да се отреже някоя ленти или да се направи на експерт и да прави "проверки" как върви строителството на еди какво си. Лицемерие, фалш и трошене на държавни пари за предизборна агитация. Его как се печелят избори у нас