11

Гербав имбецил

преди 4 години

Нищо, нищо, трябва либерастия и толерастия да има, и пак за Макарон и за Боко Тиквата да се изпърдим на изборите

10

Анонимен

преди 4 години

макрончо пак "съчувствал" те му избиха народа той пак духовна загриженост показва -що за човек е това??

9

Некъф

преди 4 години

Питайте Макрон за неговите брикетоорки защо залагат взривни устройства!

8

шматка

преди 4 години

Щом Макарона мисли за семействата значи всичко е ОК.Той мислеше за тях и предния път и по предния.Мислеше и като запалиха катедралата точно преди Великден.

7

Факт!

преди 4 години

Да мрът колко българи избиха по бойните полета.Как се гавреха с наши ученици пред френското посолство 90-те гавра с хората.Тия жабари са толкова гнусни ще не заслужават никакво внимание.

6

Анонимен

преди 4 години

Мулти култи ги тресе яко франсетата... нямат събуждане, толкова са зле.Между другото в момента Франция е 20% мюсюлмани и до 10г предвиждат да стане 25%. Франция е отпиши, беше хубаво едно време, сега са само забрадки и тюрбани като се разхождаш в Париж. Пикня и буклуци, мръсотия и тук там може да видиш францизин ... ако си късметлия.

5

Анонимен

преди 4 години

"Френският президент Еманюел Макрон заяви в интервю, че става дума за "нападение". Той каза, че мисли за ранените и за техните семейства."===И измисли ли го, простако? Заедно с баба ти Меркел заложихте бомба в цяла Европа, а Юнкер днес дори ви изръкопляска.

4

Анонимен

преди 4 години

В неделя пак за либерастите да гласувате. Има още много инженери, физици и лекари, които искат да ви покажат на какво са способни.

3

Анонимен

преди 4 години

Мулти култи, муш боц, банг бум

2

Циник

преди 4 години

Алахогъзници от Африка и Арабия ... с милиони вече...малко им е - бих споменал....Тези и немците - приключиха .... да благодарят на Мурксул и ***

1

бай ганю

преди 4 години

някой си изтървал запалката а тя взела че гръмнала сега медиите трябва да запълват странници