15

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен Кой ти казар че не става Китай ще си краде колкото си иска какво ще им направиш ?

14

Анонимен

преди 4 години

Хартия, алкохол, печатни книги, чай, чадър, книжните пари, приборите за хранене ......

13

Анонимен

преди 4 години

САЩ се затвори и вече след този ход няма интернационални стандарти , а има стандарти на САЩ на практика си си затваря технологиите за всички други държави въпреки че всички държави са работили върху тези стандарти, така света разработи американските стандарти които уж бяха интернационални но вече не са и трябва да имаш тяхното благоволение за някой от тях, това дава възможност САЩ да притиска които си иска ако няма собствена алтернатива.Това важи и за ЕС .

12

Идиот

преди 4 години

Напиши нещо предложено от коренното американско население. Да, от Китай-барута

11

Анонимен

преди 4 години

Едно време само военните имаха огромни бюджети за фундаментални изследвания и развитие на нови технологии. Днес пазара на стоки е целия свят и компании инвестират огромни средства за нови технологии. Самсунг влага $100млд за да слязат на 3 (три нанометра) технология. Това са 10 атома! Американците останаха далеч назад. Ако ще трябва да се избира, то ще е лесно. Новата технология винаги печели. Дава нови възможности и сваля цената. Това с мита и забрани не се спира.

10

Анонимен

преди 4 години

Китайците еднозначно, защото имат духовната сила да променят света, а американците изобщо нямат души. Тази война е отчаяна стъпка на губещите, да отложат неминуемото. Специален сексуален поздрав за пишещите за пореден път единственият си глупав и лъжлив довод "какво са изобретили". Ей това са изобретили, заради което искат да им наложат ембарго.

9

Анонимен

преди 4 години

Изборът е ясен. Освен бърбън и начос, какво друго made in usa се продава тук?

8

Анонимен

преди 4 години

7-ми, ето ти три неща измислени в китай: хартията, барута, спагетите. Ползвам ги често...

7

Анонимен

преди 4 години

Тези които са за китайците моля напишете списък от поне 3 неща измислени там , които ползвате днес.

6

Перко

преди 4 години

Бях се насочил към Хуявей, ама избах Моторола (Lenovo). Изчакващо :) Все пак, китайците са много напред и темповете им на развитие са удивляващи, колкото и до не му се ще на Тръмп

5

Анонимен

преди 4 години

Първо китайците да изобретят нещо , после ще говорим. Само с крадене не става.

4

Анонимен

преди 4 години

Китайците,ако подпишат декларация, че няма да крадат технологии бих избрал тях.

3

(^-^)

преди 4 години

Китайците са древен и мъдър народ, имат писменост и култура от времето, когато западния свят е тънал в мрак и дивотия.. така, че ще видим кой, кого..

2

Анонимен

преди 4 години

Заради болните амбиции на САЩ и Китай за световна доминация Европа трябва да отговори подобаващо. Лично бих избрал Хуауей, заради цензурата от западните правителства и технологични компании.

1

Ужас!

преди 4 години

Ужас! Аз имам някакви долари в банката! Какво да правя, как да ги обърна в рубли и в юани? Бързо помагайте бе, хора! Намерите ли някой балък, който е готов да ми купи доларите за рубли и юани, няма значение от курса, само да се отърва от тези долари, които са тоалетна хартия, веднага ми се обадете!