147

ПЕЧЕНИ

преди 4 години

КРАДЦИ-НЯМАТЕ СРАМА-ВСИЧКИТЕ ВИ ПРИКАЗКИ ИДЕЛА СА ЯЛОВИ -*** ТАКИВА.КОЙ НОРОД ЩЕ ВИ ГЛАСУВА -НИКОЙ.ЩЕ ЧАКАМЕ СЛАВИ ДА ТРЪГНЕ В ПОЛИТИКАТА И ЩЕ ВИ СМАЖЕМ-ВИЖДА ВИ СЕ КРАЯТ

146

Анонимен

преди 4 години

МЕвала Слави ! ! !

145

Тодоров

преди 4 години

Дали Горанов сега ще запечата парламента за един-два месеца след като са взели пари а не се чукнали касов бон

144

Анонимен

преди 4 години

Държавата още не е дала папките с Дело Възродителен Процес на Съда в Хага , да не говорим за други Престъпления извършени в България

143

А, мене....

преди 4 години

Ако взема повече пари от Банката..... ЩЕ МЕ СЪДЯТ!ЩО ПАРТИИТЕ НЕ ГИ СЪДЯТ ТОГАВА??!!!

142

Абе, еййй...

преди 4 години

А, къде беха Партиите, като ВЗИМАХА парите???????????!!!Защо си мълчаха к?!ТОВА не е ли Измама и обир??!!

141

Анонимен

преди 4 години

"Кой обра касата " тотален хит на европейската музикална сцена за 30 години !Честито .За Бойко и сие ПАК ЩЕ ВДИГАТ ТОК ,ПАРНО ,ВОДА,ХРАНА, БЕНЗИН.Бойко може да каже че няма да вдига данъци, ама частникът си решава сам

140

Честен човек

преди 4 години

Не че нещо , но Слави ми се вижда пътник вече...

139

Mudyu

преди 4 години

По грешка ако ми влязат 200 000 по сметката и ги изхарча или изтегля, ме съдят, нали гусин гладен прокурор

138

Койчо

преди 4 години

А лихвите на надзетите пари ще върнат ли амджиказлиите

137

Край

преди 4 години

Цацаров да повдигне обвинение за безстопанственост на Горанов а не само да му дава предписания. Голямата глава от Свищовската академия която никога не се усмихва освен на ДПеевски си е за панделата с това, че е дал 14 млн лева на партиите в повече от нашите пари. Не да миразправя че закона не бил ясен.Една касиерка ако даде на някой 1400 лв. в повече ще я побъркат. Ако даде 14000 хил в затвора ще я вкарат а тоя 14 млн е профукал.

136

Анонимен

преди 4 години

Във руска република България никога няма доказателства

135

Край

преди 4 години

България ще се оправи когато "партиите" бъдат наврени в ъгъла ил направо забранени.Чисто мажоритарни избори за парламент от 120 човека без никакви партии и за 2 мандата България ще е друга.До тогава ще ви играят сценките Борисов или Нинова Доган или Сидеров.а тия всичките за нищо не стават.

134

Анонимен

преди 4 години

Цацаров се разработи за сбогом.Години дрема и дебеля,а партийте да върнат парите с лихва.Субсидията трябва да бъде 1 лв.

133

Анонимен

преди 4 години

До къде се стигна? Прокурор от чалгаджии да се информираме.

132

ПроСоТо

преди 4 години

До BULAVAкакво се "започва така"?!..Майтапиш ли се?..Вместо цацаров веднага да започне производство срещу Горанов,защото С НЕГОВИЯ ПОДПИС за раздавани парите,тоя просто го "уведомява"!!!!!Та на къде "вървим" викаш?

131

Анонимен

преди 4 години

Ако сега Слави организира сега референдум за субсидиите, този път няма да има недостиг на гласове

130

Антипартиец

преди 4 години

1.Нищо, ново под Слънцето, само Мрачни облаци.2.Субсидия???3За какво, да ни крадат повече. 3.До кога, Партийно-Политико-мутро-Мафиотските власти, ще се "Учудват" на собствените си кражби???4.Какво се случи с Алексей Петров, Иван Костов(делото "Сапио") и още ред знайни и незнайни "Герои" на БГ икономика????5.Да се не учудват, че до 5-10 години, още Хиляди ще се изнесат от държавата, да не кажа милиони!!!!6.Предлагам,всички икономически и бизнес специалности, да се закрият!!!

129

Анонимен

преди 4 години

*** как така бе! ГЕРБ и разните му там, патриотчета да вземат повече... неее!Те не са такива хора. Допуснали са грешка, пот0чно цели 5 партийни грешки са допуснали. Не ги обвинявайте, не са такива.Хехеххе:) Давайте сега да видим какво ще кажат троловете или още не са им измислили опорките !?Нещо руските Боинги, дето падат или за руските тесли дето катастрофират?! А, сетих се. Ще е за руският КрюДрегън, дето изгоря като факла.Кееееееф, мале!

128

Анонимен

преди 4 години

Бойко не е взел и стотинка от тези пари,ГЕРБ също.Всички останали са ги взели и комунистите!