29

Анонимен

преди 4 години

Гледах предаването - майката беше доста агресивна!

28

Анонимен

преди 4 години

Абе кретенчета колкото щеш...Родителите им не са възпитани навремето,сега от своя страна пък и те стават родители,ама как да си възпитат отрочетата като хабер нямат за живота.Виждал съм такова кретенче, майка му и баща му косъм не даваха да падне от главата му,а в същото време то тормозеше всички нормални деца в групата.Хапе,Скуби,Забива молив в гърба на другарчетата си,Дращи,Пищи,показва си половия член??? Идиотчето копира някого.Кого да биеш по напред - него ли или баща му и майка му.

27

шматка

преди 4 години

Добре де защо от ДГ не са отказали прием на това дете щом е толкова проблемно.Тук не става въпрос само за него а и за другите деца.Така както описва поведението му то е опасно за останалите в групата.Пуста алчност

26

Чичо логопед

преди 4 години

Директорката на тази градина е с ТЕЖЪК логопедичен дефект. Неясно защо още в детска възраст не и е обърнато внимание. Такива състояния са лечими и отстрани, особено в млада възраст. Как обучава малки деца и как ги учи на правоговор се чудя!!!

25

Анонимен

преди 4 години

А едно време като се оплачехме вкъщи, че учителка ни е насинила ухото... получавахме синина и на другото, а понякога и шамар, защото не сме се държали както трябва! Да не говорим, че не е сигурно, че синината е причинена от учителката. Който не е влизал в зверилника наречен детска група, само той си мисли, че децата не се ритат, щипят, хапят и нараняват помежду си. Има огромна вероятност синината да е причинена от друго дете.

24

От трън на педагог

преди 4 години

Значи, майчетата, за да ходят на помиярските си синекурни работи, където сецкат цигарки и от гащите си вадят ***, дават децата си за отглеждане и възпитание от чужди хора, а после мрънкат , че нямало личен подход, че детето било травмирано, че се държи отвратително.

23

Гошко

преди 4 години

Да бе? Каква е тая мания всичко да се нарича ЧАСТНО? Частна детска градина? Ужасссс. Казва се детска градина Пинокио или Малинка и пр

22

ЗАПОЗНАТА

преди 4 години

Гледам, че на мутресата клакьорите вече са обсебили публичните мрежи - тази жена умее само едно : да лъже. На нея изобщо не и пука за мизерията в която лежат захвърлени вашите деца или какви садисти наема за да ги тормозят, на нея и пука само за паричките.

21

е ми

преди 4 години

Едно време в такива случаи, майка ми е един шамар, ми оправяше аурата, отпушваше ми ушите, ремонтираше ми чакрите и спестяваше парите за психолог.

20

House M.D.

преди 4 години

В България няма забавачки.

19

Анонимен

преди 4 години

Майката познава отблизо няколко от бащите.Питайте ги какво прави с тях в работно време

18

ЗАПОЗНАТА 4

преди 4 години

Също така, групите са пренаселени - на никого няма да откажат място - събрани са 30 деца в група, за сметка на това, както и други родители твърдят децата са непрестанно БОЛНИ - благодарение на мизерията и нехайството на създанията, които работят там. Смених яслата и това е най-доброто решение което някога съм взимала - детето ми ходи на друго място от 2 години за които е бил болен веднъж. Щастлив е и отива с усмивка. Надявам се поне една майка да прочете тези думи и да вземе правилното решение

17

Гошко

преди 4 години

Добре де, ако са му опънали ушите в градината, какво? И това се налага понякога. Пошляпване и пр

16

АнонимеН

преди 4 години

ОТГЛЕЖДАНЕТО НА МАЛКО ДЕТЕ Е МНОГО ТРУДНА РАБОТА!!БЯХМЕ НА ПЛАЖА И ДО НАС МОМЧЕНЦЕ НА ОКОЛО 2 ГОДИНКИ РАЗХОЖДАШЕ СЕ САМО НО БАВНО! ТА ТОВА МОМЧЕНЦЕ ПЪХАШЕ В УСТАТА СИ ВСИЧКО ОКОЛО ТЯХ КОЕТО БЕШЕ НА ПЯСЪКА КАТО ФАСОВЕ, МИДИЧКИ, *** , ЧЕ И ПЯСЪК ПОЧНА ДА ЯДЕ ПО ЕДНО ВРЕМЕ!!БАЩА МУ НЕПРЕКЪСНАТО ГО СПИРАШЕ! НО СЪМ УБЕДЕН, ЧЕ ДОРИ ДА ГО БЕШЕ НАБИЛ ПАК НЯМАШЕ ДА ПРЕСТАНЕ МОМЧЕНЦЕТО С ДЕЙСТВИЯТА СИ ДА КОНСУМИРА ВСИЧКО НА ПЯСЪКА ОКОЛО НЕГО!)ИЗВОДА Е, ЧЕ МАЛКИТЕ ДЕЦА СА ТРУДНА РАБОТА!

15

Истанбул

преди 4 години

Жертви на насилие са само жени и момичета. Трябват специални мерки само и единствено за тях.

14

ЗАПОЗНАТА 3

преди 4 години

...когато отидете да си вземете детето и попитате как е то - вдигане на рамене и мърморене "А всичко е екстра". Трябваше да чакам 20 минути да ми го доведат, посинял от рев докато слушах крясъците и заплахите на т.нар. "възпитателка". Това са деца под 2 годинки там - имайте предвид как се вреди на психиката им. Такава е нормата на това място - лъжи, наглост и безочие в името на печалнарството и да може Ирена да си сложи по-големи фалшиви джуки на селската уста.

13

ДО 8

преди 4 години

Вие добре ли сте с Мозъка ?Как така бебе на 12 месеца ходи на Детска Градина ?Вие сте по-долу от кучетата .

12

ЗАПОЗНАТА 2

преди 4 години

..никой не ви допуска да видите каква ужасяваща мизерия е в яслената група - мухъл, мръсотия, широко отворени прозорци посред зима И ГОЛИ и БОСИ деца. С очите си видях как по-голямата група минава с калните обувки през т.нар. кухня на яслената група където минути по-късно трябва да ядат малките. Докато децата се качваха по изгнилата дървена стълба младатата "възпитателка" ги блъскаше в стената с думите "дръж се за парапета бе".Явно е твърде *** за да отличи стена от парапет. Когато отидете да

11

Анонимен

преди 4 години

До 89263Е нали е важно да приберат парите на родителите. Можело е да кажат на родителите, че отстраняват детето понеже е опасно и да го запишат другаде

10

ZNAETE LI

преди 4 години

Знаете ли един интересен Факт ?В България има Частни Детски Градини , Частни Колежи , Частни Средни Училища , Частни Вузове - факта е че Държавата ги Финансира .От доклада на ЕС се разбира че Родителите на Децата са Държавни Служители които са Крали Пари от Бюджета на ЕС и България - тоест - Това е Корупцията - Деца в Частни Фирми .