20

Григор

преди 4 години

Не съм, просто гледам реално на нещата. Няма никакви предпоставки цените да падат в София. Ниски лихви по кредитите, 60 милиарда лева депозити в банките, липса на бизнес нюх у българина, за когото единствената форма на инвестиция е закупуването на имот. И не на последно място 5% прираст на населението на столицата на годишна база. Който си къта едни кинти в банката и чака да паднат цените за да си купи жилище в столицата, ще остане неприятно изненадан. А брокерите са нагли, ама не са прости.

19

Григор

преди 4 години

До Анонимен ще свалят цени след 10 месеца само в мокрите ти сънища. Близките 5 години няма да е тая работа, а според мен в София изобщо няма да се случи падане на цените. Предвиждам в нормален квартал до 5 години да няма цена под 1500 евра, освен това ще продължи процеса на сегрегация и гетоизация на кварталите. Единствените места, където в средносрочен план ще останат цени под 1000 евра ще са се оформили като панелни гета със крими чалга контингент и застаряващи хора.

18

Анонимен

преди 4 години

Не знам дали някой чете коментарите, НО масово самите брокери ВЕЧЕ предупреждават, че сделки няма, хората са отвратени и не желаят да купуват на тези цени, жилища! Този пишман строител, бае за инфлация. Я да го питам, както в световен план всичко се е наострило, и се чака наистина нова криза, какво ще каже на хората набили се на тия зверски цени, като му се наложи да сваля, с по 10%,20,%след 10 месеца??? Или бития, бит... е.. я е..н..Всеки път е така. Който пил една студена вода, жив и здрав.

17

Имотен балон в София

преди 4 години

Този лъжец, строителен предприемач, сам се вкарва и оплита в лъжите си. Изгледайте видеото, казва инфлацията, реалната била 5,6 %, в същото време говори, как доходността на имота, даван под наем, била 5 %, спрямо 0 %, лихви по депозитите Като теглим чертата, в най, най добрия случай инфлацията, ще изяде и дохода от наем, който взима този дето е купил апартамент. А да не говорим, че при тия зверски цени, е спорно изобщо каква инвестиция е имота. Разходи по ремонти, лъжец абсолютен е този.

16

АВТО

преди 4 години

Гринспан рече че диван криза по лоша от досегашните но только селинджьр поверхности знае:)

15

Анонимен

преди 4 години

Направих справка. В сайта пускат все по-рядко статии с тема цени и тренд на имотите. Последните подобно статии са от 04 и 07 Юни, а преди това чак от 23.05 има статия за имоти в СофияПознайте защо...вероятно продажбите са в застой!

14

Анонимен

преди 4 години

Не разбрахте ли, бре! Купувайте, че ще свършат, цените ще скочат, ще се случи Брекзит, ще влезем в Еврозоната, ще падне Луната на Земята. Купувайте, че не останаха, бре! Всеки требе има поне по пет апарт и да ги дава под наем. Въпросът е на кого ще ги дава тогава? Купувайте, бре! С кредит, лизинг, духинг! Роби за цял живот!

13

Анонимен

преди 4 години

Купувайте,купувайте-след 20 год ще ви изхвърлят на улицата с недоплатеният апартамент и ще лигавитe дедовия.В Сф 800 евро квадрата е апартамент в сграда на 60 години или в квартал с много кафявки момчета и момичета.

12

Анонимен

преди 4 години

Строителите са най алчното и нагло, лъжливо племе! Лъжат с общи части, с квадрати, с качество на материали и какво ли не! Най големия обир и пестене на материали почва след грубия строеж. Не купувайте на тези цени. Айде да видим след 5 месеца, при спад на интереса този наглец, как ще приказва други приказки. Ей алчно и нагло племе!

11

Aнониен

преди 4 години

Вкарайте в затвора този човек от репортажа! Георги Шопов! Това е престъпник! Нагъл човек! Как може да говори за още поскъпване на жилищата като се видя от целия народ какви далавери и подаръци правят строителите на онези крадливи хрантутници в Парламента! Наглец!

10

Анонимен

преди 4 години

Забавно ми е, че още има хора купуващи на тия цени, в тая пропаднала държава : )))

9

Анонимен

преди 4 години

Апартамент/Имот в Измекярия - мерси предварително.

8

даа

преди 4 години

Нали им простихте на герб за кражбите?така че нямате думатате ще крадат, ще строят, ще купуватвие ще духата sупата

7

Анонимен

преди 4 години

България е извратена държава.Прваителството ограбва народа си и пазарува имоти безз пари .Тези които им продават имотите,строителите се появяват в репортаж по телевизията и обясняват как имало инфлация и щели да поскъпват жилищата.За крадливите народни избранници инфлация няма,само за народа има.

6

анонимен

преди 4 години

До вчера бяха статии от имотните агенции,сега вече строителните предприемачи се редуват.А дано скоро дойде нова криза та този алчен човек от репортажа остане с пръст в устата.Не се наядоха алчните строители .

5

Анонимен

преди 4 години

Toва в София се казва спекула съчетана с див капитализъм. По никакъв начин приходите на хората не позволяват закупуване на жилище. Някакъв надут балон, който се поддържа от хора докопали се до пари. Поддържа се липса на работа в цялата страна, за да се вие спекулата. Радост за новите капиталисти, бивши комсомолски секретари.

4

тоти

преди 4 години

Скоро ще ходите с маски като Китайците и ще н ще ще се изнесете ,защото не парите а здравето е богатството ,,човек гол идва и гол си отива от тоя свят''

3

Анонимен

преди 4 години

племенника на Сашо Й. продължава да се надява ....

2

бл.134 в Зап. парк

преди 4 години

Само така : на всеки софиянец по 5 апартамента .Ядене и пиене цял живот .М...та й на България .

1

- 60%

преди 4 години

Не е така. Само, ако си депутат от ГЕРБ плащаш 40% от реалната стойност на апартамента, а останалите теглят заеми и плащат най високите лихви в ЕС.