17

Са

преди 4 години

Абе и аз съм 150 кила,и съм малко по-голям от него,ама ако ми видите изследванията,ще си мечтаете да са вашите!Перфектни холестерол,захар и всякакви други показатели!

16

Анонимен

преди 4 години

Стигнах до "150 кила", нататък ясно.Бог да го прости!

15

Горан

преди 4 години

Че е имало известна лекарска небрежност, си личи... Но човека си е бил неспасяем. Имал е шанс, ако предния ден е била извикана бързата помощ. Наднормено тегло, прилошаване, действително звучи, като инсулт. В случая не са виновни точно лекарите.

14

Жалко за младежа

преди 4 години

Явно не са му изплатили полагаемото за даден глас-взет лев.тия 150 кг от багеризъм трудно ще ги натрупа. виолетно-лилаво цвете Виолета, Веселият - Бог да прости

13

Анонимен

преди 4 години

И Чората умря така, осъдиха полицайчетата на по 20 години, тия некадърници от спешното що да не ги поибат в затвора !?

12

Анонимен

преди 4 години

Не е голяма загуба за нас. Като го гледам ми става ясно от кое племе е бил.Повече такива.

11

viktor

преди 4 години

Нашите спешни центрове и болници те гледат само в ръцете ква банкнота ще им подадешш в комбина са и с погребалните агенции нищо чудно и от там да им капе по някой леев , така че докторчета и сестрички ако искате да имате парии сте объркали професията и не сте за тази работа , съвет напуснете веднага и станете бизнесмени или политиции.

10

Анонимен

преди 4 години

150 кг. Сигурно е бил с високо кръвно. Не са виновни само лекарите. Всеки трябва да се грижи сам за здравето си и да не допуска такова напълняване.

9

Стефка

преди 4 години

Абе вие от днес с всеки изминал ден ставате все по-зле. Направо копаете дъното вече.Но пак ще го напиша. маме много,много добри лекари, които работят в България и преподават по цял свят Един т най-добрите детски педиатри в Европа и Азия работи в България. Имаме много добри съдови хирурзи и кардиолози. Наскоро даваха за български лекар който е един от двамата в света,които могат да оперират с някакъв уред.Проблема не е в лекарите а в ПОЛИТИЦИТЕ,ЗДРАВНАТА КАСА И П....ПОКЛОННИЧЕСТВОТО.

8

Хъммм

преди 4 години

Тук е момента , някой да се изцепи ,че и Гуци Пеевски е 200кг пък не се въргаля умиращ по улиците.

7

млад еми-гранд

преди 4 години

Това е дълъг процес, първо хората се налагаше да "лъжат" колко са зле за да им се обърне минимално внимание, после лекарите започнаха да "отсяват" пациентите с думите "Стига си се глеззил" и се стигна до сегашния момент , когато като ги повикаш , ако дойдат , по презункция отсъждат че си здрав , ама се правиш на интересен. Никой не ти поглежда здравната история и да види , че от 10 години не съм ходил на лекар и щом съм опрял до тях е защото ми има нещо, а не да им търпя злобните подмятания

6

Роки

преди 4 години

До Анонимен 6 Ама ти си направо онлайн доктор. Кажи си номера да те търся ако нещо. Разбирач............

5

Анонимен

преди 4 години

Нема А се плашите всички ви чака това. Нямаме квалифицирани доктори останали са само акушери. При затруднено дишане е трябвало моментално да го включат на системи и антибиотик защото белите дробове са започнали да отказват. Ама това щяха да го забележат професионалини доктори а не аматьори. Докъде ви докараха другарите да *** като кучета от едното нищо.

4

Анонимен

преди 4 години

Няма страшно, бай Тиква е купил компютри и ще ни лекува..

3

Анонимен

преди 4 години

Дано на никой не му се налага да ходи до врачанската болница. Там просто няма нищо. Не могат и един кърлеж да извадят. Ако си на умирачка по-добре да си вярващ.

2

Анонимен

преди 4 години

Ако са го били в линейката и си е ударил главата, си е убийство,

1

Са

преди 4 години

Грешка или не,такива неща,за съжаление,се случват!Умирането е най-сигурното нещо в нашият живот!