43

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 39 - явно много често анонимните просто са изтривани и коментари към тях са ***, също като този сайт, в който цензурата е най-важна, особено когато някой се възмути от неграмотните им журналисти.

42

Анонимен

преди 4 години

Четат и пишат ама не разбират , ама драма няма?!?!Ама разбира се....Каква драма че 70-80% са имбецилни....То и родителите им са такива така че ....къде е прУблемЪ.ХА-ХА

41

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 39Не "на кой", а "на кого" - и ти си неграмотен!

40

Анонимен

преди 4 години

Тепърва ще става страшно, когато и без това малкото родени през миналата година и децата, които ще се раждат оттук насетне, а именно роми тръгнат да завършват. Тогава пък със сигурност ще се чудим откъде да си намерим кадри и ще започнем да внасяме още други като тях. Ето тогава ще заживеем в интересни времена.

39

Оффф, без промяна

преди 4 години

Най "обичах" някога заданието: "Какво е искал да каже авторът?" ... колосалната простотия очевидно продължава с пълна сила! Що пък някой си, пък бил и учител ще ми тълкува какво е искал да каже авторът ?! Тълкувам си го както ми харесва и точка!

38

Предложение

преди 4 години

Предлагам на следващите избори да дадем свободно на ГЕРБ които направиха системата калпава и да изберем БСП които да оправят системата, и да ни дават големи мерезета и серезета да взимаме мангизи да живеем като бели хора, да се забавляваме, да си купуваме яки неща от мола и да гребем с пълни шепи от живота.

37

Анонимен

преди 4 години

На кой му трябват образовани, на Запада му трябват миячи и чистачи, а не професори. Нали затова 1995 година отмениха визите и пуснаха българите, като преди това хитро накараха българите сами да си сисишят икономиката и технологиите, да ходят на Запад, да живеят като на Запад. Ми живейте сега като на Запад, Западът е богат и има нужда от слуги и черноработници, ама да не са африканци или араби друга култура, не могата да с адаптират и с претенции, българите са добре за слуги и черноработници.

36

Анонимен

преди 4 години

A koito razbira, go slagat v parlamenta i mu hvarliat edni offshorni nebroeni milioni bg levove subsidii bez da razbira zasto, ama hei taka da ima i da harchi, da sa vijda kak harchi... hahahaha....abe nesto kato ribki piranki v akvarium da stanat kosadki...posle ot tam vadiat biologichen material za munisterskia savet, za diplomaticheskite missii, za agenti, za tsare, za vladiki, za uneseseto, za ooneto...za bum ban bam...

35

Англия работодател

преди 4 години

За миене на чинии и копаене на нивата са идеални.

34

Анонимен

преди 4 години

Priaten nachin za ubivane na nenujno svobodno bulgarsko vreme...a kolko treva i hrasti mojeha da okosiat krai republikanskata bul patna mreja krai patnite bultabelki...pak bez da gi razbirat...

33

Благодарение на ГЕРБ

преди 4 години

ГЕРБ направиха системата калпава. Направиха закона за субсидии в училищата, да зависи от успеха на учениците. Сега учителите пишат оценка 6 и на ромите в 10-ти клас, които не могат да четат. Учителите го правят заради парите, а учениците излизат на ниво трети клас. В София не знам какво е положението.

32

бай Спиро

преди 4 години

По мое време амбициозните родители на селянки жадуващи отрочето им да не бичи агрофитнес, а да има вишУ, като последна възможност ги записваха в педагогически факултет, обикновенно "Начална педагогика" И така, някакво моме израсло сред *** ставаше учителка на деца. Нищо старо не е забравено и нищо ново не е научено ! У нас няма УЧИТЕЛИ има меркантилни полуграмотни даскалички, които мразят деца !

31

Ееее браво

преди 4 години

Те щом бъдещите банкери са на ниво ***-маймуни, положението е трагично. Какво ли да очакваме от пожарникарите , пак е възможно от там да се пръкне нов министър председател, като Бойко.

30

Анонимен

преди 4 години

Населението на България никога няма да бъде повече от сегашните малко под 7 млн. души, сочи най-новата прогноза на ООН. В най-добрия сценарий в края на века в страната ще има 5.5 млн. души. Но данните за ускорено спрямо прогнозите на Евростат намаляване на населението изглежда увеличават вероятността да се сбъдне най-лошият сценарий. Според него през 2100 г. в цяла България ще има 2.18 млн. души, т.е. приблизително толкова, колкото са жителите в момента на София и Пловдив, взети заедно

29

Анонимен

преди 4 години

Не са виновни младите, виновно е нефункциониращата образователна система и управляващите! Защо българче като го осиновят западни родители и мине през западната образователна система става нормален човек? Всеки млад човек има нужда от напътствия от страна на по-старите които се предполага че трябва да имат много по-голям житейски опит, но в България на по-старите в главите им са само ceлcки тapикaтлъци, пpocтотия и кpaжби!

28

Анонимен

преди 4 години

Те и родителите им са така.

27

Анонимен

преди 4 години

Ahaa, bezporno....zatuii i bg adminisraciata e takvaz...

26

Анонимен

преди 4 години

Как да разбират, когато от първи клас им се преподава зубрят наизуст?

25

Анонимен

преди 4 години

Добре са си - точно такива избиратели трябват на ГЕРБ - прости като Простия.

24

Анонимен

преди 4 години

Slava tebe -ospodi! Slava, vechna slava!