19

"властите"

преди 4 години

Заради престъпността в България и нежеланието на властите да разкриват престъпленията; трябват такива камери. Те и без това слагат по пътищата, но колкото са повече толкова по добре. Защото на съдебната власт едва ли някои има доверие. САЩ ги е яд че държавите купуват китайски камери вместо американски затова така се изказват. Вместо властите ни да купуват не нужните изтребители, по добре да купят повече камери за сигурността на хората и да вдигат заплатите. Защото ни очаква голяма криза.

18

Анонимен

преди 4 години

у нас камери не помагат, защото " ние ги хващаме, те ги пускат ". тогава защо да се харчат пари за камери?

17

Анонимен

преди 4 години

Тая система я има много отдавна на запад, още 2010-та, бяха намерили някакъв в Лондон с лицево разпознаване.

16

Анонимен

преди 4 години

До Свещен Гущер"докато за нас богатите ще е 100 и ще ползваме всички привилегии..."Малко ти е *** сарказма, защото и сега си е така.

15

Анонимен

преди 4 години

Повечето камери, които е накупил и напълнил София и страната мутренския тоталитарен режим са същите, разпознават лица и номера на коли. Разбира се престъпления не се разкриват само се следи опозицията и и се организират постановки от лакеите на тоталитарния режим, като ветропоказателя Беновска.

14

Стамат

преди 4 години

Сатаната настъпва. Бавно, но сигурно!

13

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 5И от гледна точка на операторите на тези камери ... светиш като терорист.Отиди ей сега пред РПУто със скиорска маска, па да видим,

12

Анонимен

преди 4 години

Отговора на заглавието въпрос е ДА, ако пуснат Цветан Цветанов там да броди. Той е спец по следенето, шпионирането и подслушването.

11

Анонимен

преди 4 години

за 10 Сещам се за друг подобен чип...Арнолд Шварценегер на Марс в "Зов за Завръщане."Там от носа си изкара внедрения му чип за проследяване.

10

Анонимен

преди 4 години

Колкото и кофти да звучи такъв контрол, това е начина за по-спокоен живот. Не само в Китай е така. Ключът за борбата срещу всякакъв вид престъпност, включително и корупцията е в технологиите. Вярвам на технологиите много повече от наща полиция, прокуратура и съд.

9

Анонимен

преди 4 години

до 7 Ти тия чипове ги мимаше още преди 20 години с Жан Клод Ван Дам в Универсален войник. Нищо не ти пречи да проследиш тоя чип къде е и да ти направят операция за да ти го махнат.

8

диктатори

преди 4 години

Ще им слагат ли персонален рейтинг на белградчани като в Пекин?

7

Анонимен

преди 4 години

Инфрачервените диоди объркват всички камери. За невъоръженото око не излъчват никаква светлина, но на камерите главата ти грее като слънце. Достатъчно малки са за да не ги забележиш и да си ги закичиш където и да е по главата, а ти дават камуфлаж за пред камерите.

6

Анонимен

преди 4 години

Не ме разбирайте погрешно -ЗА съм за тези камери, но в скоро бъдеще ще ни сложат и по един чип в тялото за да знаят къде се намираме постоянно, а след още време ще трябва и да си бием серум за да не изпитваме чувства и да сме подвластни на системата, както в филма Еквилибриум с Крисчън Бейл. Натам отиват нещата!

5

Анонимен

преди 4 години

"Всеки престъпник може да си закупи силиконова маска да си сложи перука, шапка, мустаци брада очила....... и камерите няма да го разпознаят изобщо."Достатъчно е само да се снабдиш с инфрачервени ЛЕД диоди и за всяка камера лицето ти ще представлява бяла светеща топка. Слагаш си ги на очилата/шапката/ланеца и лицето ти е цензурирано за всички камери.

4

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Всеки престъпник може да си закупи силиконова маска да си сложи перука, шапка, мустаци брада очила....... и камерите няма да го разпознаят изобщо."Мустаци, шапки, осила, бради, маски ... Изкочи така на улицата в голям град, па няма нужда, да те разпознават камери, защото ще те разпознават в ареста.

3

Анонимен

преди 4 години

Няма лошо. Ако някй те ограби, винаги ще може да го открият.

2

Петров

преди 4 години

Първо да си направят метро...о забравих не могат :D

1

Анонимен

преди 4 години

Поредната глупост. Всеки престъпник може да си закупи силиконова маска да си сложи перука, шапка, мустаци брада очила....... и камерите няма да го разпознаят изобщо.Това се прави за да следят обикновените граждани и да ги държат в постоянен страх и да правят статистически досиета на всеки човек по модела на китайската кредитна система!