59

Анонимен

преди 4 години

Разкажи и България, колко позора има - беломорието, Македония , 500 год робство ...и тогава , ще разбереш че САЩ имат 2 индидента и на двата отговорили подобаващо. Ти си без 1/3 територия.

58

Анонимен

преди 4 години

САЩ имат два големи военни позора през ХХ век : Пърл Харбър, когато японците им потопиха флота и Виетнам, когато бягаха с пълни ***.. За ХХ век засега позорът е един - 11 септември. Ако сглупят дзя няпяднят Иран, ще имат втори позор. ИОранците не са араби, както си мислят някои мунчовци.

57

Анонимен

преди 4 години

Американският дрон струва 150 милиона долара. Така че засега САЩ са на загуба!

56

Анонимен

преди 4 години

От какво ще са Мат САЩ, Израел и СА? Ще умрат от страх от 50 бракми миг29 ли? :) Къцамунн ти ли пишеш лафове

55

Анонимен

преди 4 години

Няма нужда от 500 само 1 е достатъчно и ще забравят завинаги за война. То да не е пускане.. Ти какви ги направи 80мил. роботи там. Ти на кой свят си.

54

Анонимен

преди 4 години

Ако започне война, знаете ли каква ще е цената на бензина?

53

Смешни сте

преди 4 години

Израел иска да се бори с Иран..... Толкова сте слепи и умни, че даже не знаете откъде идва залпа. От 1 год. Израел се точи на Иран..... Евреите в Америка искат Иран.

52

Някой

преди 4 години

Освен всички други известни ни причини има и други за които не се говори. При отделяне на много енергия (ядрена) ще се задестават сферите. Ще тръгне друг процес необратимо. Като цялата работа е и в разбиване кода на всеобщото съзнание. А всичко що оцелее ще създава НСР. Ново общо с знание. Звучи странно, но като тръгне ще разберем.

51

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 4 години

При война САЩ - Иран :))))Иран ще удари с ракети базите на САЩ в Саудитска арабия, Катар, Кувейт, Сирия, Ирак - съседки на Иран :))))САЩ ще се види в Чудо - долара се крепи на Арабския петрол - Борсата в САШ просто може да Рухне - да обяви Фалит :)))Както вика Ердоган - *И войната си има математика : )))*Победа над Иран - ще струва около 4 ТРИЛИОНА долара - САШ има ли пари ???Както вика Обама - * Тези неща не са като по филмите*ХА-ХА-ХА-ХА-ХААААААААААААА

50

Анонимен

преди 4 години

Не знам за какво някой се дърлят дали краварите искат война заради петрола.САЩ имат петрол който предимно се намира в Тексас и Аляска, но той не е достатъчен за потреблението на щатите.Мисля че покрива 20% от нуждите на американците.Другите 80% трябва да ги търсят от близкия изток,Саудитска Арабия затова им е съюзник, въпреки че там има най много нарушения на човешките права.Следва новодемократизирания Ирак с частни компании.Разбира се че е за петрол но не само, Израел се чувства заплашен от Ира

49

Роб на влаЗта

преди 4 години

Кучетата си лаят кервана си върви.В свят на празни приказки и здрав търмък за пари и каквото да казват....банковите сметки на лицата си разтат пропорционално.

48

Менца

преди 4 години

САЩ този път ще са мат. Персийската пешка унищожи краварския дрон . Не обявяват война на персите, защото много добре знаят , че ако има война ще си намокрят краварските *** с вода от персийския залив.

47

Фръс

преди 4 години

До Анонимен. Абре аланкольо, нема ли кого да фръснеш ами по цял ден дремеш пред PC то и и пишеш ли пишеш. Пий една рекийка , ходи на плаж разпусни бе човек ,. Света няма да го оправиш

46

до 59

преди 4 години

В политиката на англосащ думите нямат голямо значение, а делата.И жена ти ще ти каже, че не иска 2 милиона, но ти опитай, дай й 2 милиона да видиш дали ще ти ги върне.Така че...

45

Анонимен

преди 4 години

Не знам какво целиш като настояваш с твоите фалшиви твърдения. Петролът (СУРОВИНАТА) НЕ Е в САЩ, а те имат остра и огромна нужда от петрол, суров или преработен, следователно са СИЛНО ЗАВИСИМИ от него. Затова СА си разиграват коня както им харесва, а САЩ ще продължават двуличното си поведение, докато едната от двете страни не се изтощи. САЩ са един великан на конци, дърпани от ислямски държави. Колкото и да не ти е приятно, това е истината.

44

Анонимен

преди 4 години

Европейците за пореден път са жалки. Не искат да се месят и да плащат. Ама после ще реват пак САЩ да ги спасява при следваща голяма война или мюслии атака над Европа.Гризачи лежат и пардятт

43

Анонимен

преди 4 години

Това може би е удар по Европа и демократите,които сключиха договор с Иран,включително и за търговия.Ако има война,какво ще произвеждат и търгуват?Нищо.

42

Анонимен

преди 4 години

Садам да.. съжалявам.. Малко смешно. Престъпник. Колкото до СА се пак са партньори, но въпреки това сената тези дни спря доставките на оръжие за СА заради случая Кашоги. Отново не си чел и се пънишш на смешен. Четете преди да се правите на много умни и разбиращи.

41

Анонимен

преди 4 години

До Ген. Луков - Mе4тите не са забранени . Аз може да не съм добре , но и Вуте да е зле .

40

Тинев

преди 4 години

Еееее, истина било значи, че САЩ не лоч*ат ли детска, невина кръв побесняват. Освирепяха за кръвчица явно пак. И са готови отново и отново да нападнат невини деца и старци. Ааааа, причини те ще вамерят. Както нападнах Ирак, твърдейки, че Саддам Хюсеин притежава химическо оръжие. После мънкаха ..... ама то тъй, май сбъркахме, няма оръжие. НО УБИХА САДДАМ ХЮСЕИН.А защо не налагат санкции на Саудитска Арабия за убийството на Кашоги? Ооооо, ако бе Русия, Китай какво ги чакаше? А сега мълчат САЩ.