8

Анонимен

преди 4 години

До НаблюдателНякога е бил български извора, ама сега не съм сигурен вече.---Всенародна тайна е, че с. Български извор се обитава ОСНОВНО от ц.г.н.и от тия на които медиите им викат "роми". Нищо изненадващо в "новината".

7

Анонимен

преди 4 години

Браво на кмета,ромите карат пияни и без книжки,трафика му виновен.

6

Чичо

преди 4 години

Абе, добра си ни е държавицата. Пример - преди време ми взех книжката (и то само щото бях пил две бири, една ракия и чаша вино). *** и мицифайките искаха и у панделата да ме вкарат ама се оттървах. Та после един авер ме свърза с правилните хора и за 2 хилядарки си имам чисто нова и неопетнена шоф.книжка и си карам пак. Тия възможности къде ги има по прогнилия запад?!

5

Анонимен

преди 4 години

И тук да питам само ...... Къде са БХК да защитят правото на питомеца си да кара както, където и когато си поиска

4

Анонимен

преди 4 години

Като пуснат магистралата проблема им свършва.Бизнеса им също!

3

Анонимен

преди 4 години

Навсякъде е така из страната.В гоцеделчевско село един тип с 4% промила го хвана полицията и след 2 седмици вече си кара пак и не му пука. За това е виновна липсата на контрол, корупцията, шуробаджанащината на село...А най- виновни са хората.Те гледат, знаят всичко и не реагират, не сезират никого, ама утре тоя му-тант като им утрепе детето, ще реват нали? Я нека се случи това в американско селище да видете какво значи гражданско общество! Тоя ще го линчува

2

пожелание

преди 4 години

За 200 лв. подкуп дават книжки на поразия !! Да влизат в затвора инструктори и изпитващи !!

1

Наблюдател

преди 4 години

Някога е бил български извора, ама сега не съм сигурен вече.