89

Един от Северозапада

преди 4 години

Сопкойно, в процес на разработка е и новия софтуер, за облагане с данъци и на вдишвания въздух, и на половите актове......Палр тябват на тая държава, я, от къде ще ги вземат, освем от данъци и "доброволни дарения", гербаджиите друго не умеят...

88

Разумен

преди 4 години

Вкарал съм над 100 к чужди пари в България със собствени сили и средства и НИКАКВА ПОМОЩ от държавата.Тези НАД 100 к се харчат предимно при български търговци и се наливат в български бизнеси. Не смятам, че трябва да дължа данъци за това.Ако някой льольо данъчен започне да ми се ДРЪВЧИ или ПЕНЯВИ, ще реша казуса за 1-2 седмици, като отида и започна да си харча жълтиците в Будапеща или Варшава - там цените са същите като в София, а бирите са в пъти по-качествени.

87

Един от Северозапада

преди 4 години

И после, информацията за успяващите фирми, по места-от Нап-а , право в централата на Герб. Оттам-обратно по места, почва изнудването за дарения или направо за прехвърляне на процент от бизнеса, на функционери на Герб. Чиста работа. Някой току направи 100-300 хиляди дарение, ей така, спонтанно, защото много обича Герберите.И това не са само хора, уцастващи в дъжавните поръчки, а търговци, бизнесмени с производства, и др. Тези, с поръчките-30 до 50% връщат, а с другите-оправят се както могат.

86

Анонимен

преди 4 години

Намирисва ми на фашизъм...

85

Дзъ

преди 4 години

Вече и НАП ли подпомага изнудването и прилапването на пари в полза на силните на деня? Само питам.

84

Анонимен

преди 4 години

Те самите са за затовра,но правят профили на всяко едно семейство. Най-лесния начин е да се следи кой си купува стоки на лукса,скъпи коли и туристически дестинаии,не да сезанимавате с глупости.

83

Хахахааааа.

преди 4 години

Не питай, Баце Нема да връща 4-млн.лв. на Държавата.

82

Абе, еййй...

преди 4 години

А, КАКЪВ Е РИСКОВИЯ ПРОФИЛ НА БКП /БСП И КОРНЕЛА, ГДЕТО ИМАТДА ВРЪЩАТ НАД 4-МЛН.ЛВ НА БЮДЖЕТА.?!!!НЕМА ЛИ ДА ИМ ЗАПОРИРАТЕ НЕЩО ОТ ИМОТИТЕ, ЩОТО ТЕ ХИЧ НЕ СА БЕДНИ И НЕЩАСТНИ.ЧЕРВИВИ СА ОТ НАРОДНИ ПАРИ!!!!!!

81

Анонимен

преди 4 години

До Само питаме:Точно кяато на баце ! От едно тесто са замесени !

80

Анонимен

преди 4 години

До РазуменАко чрез труда си докарваш в държавата пари от чужбина, значи си направил предостатъчно за бюджета ни, поне докато той е на сегашния си хал.Да плащаш и данъци, означава да хрантутиш веселия етнос. Докато ти се гърбиш от работа над компютър, онези щракат с пръсти, папат соц.помощи и произвеждат още и още хрантутничета, като на конвейр.

79

Само питаме:

преди 4 години

А, КАКЪВ Е РИСКОВИЯ ПРОФИЛ НАКУРНЕЛКА И МИЛИОНЧЕВА,.... ХАХАХААААА...КОЙ ЩЕ МИ КАЖЕ...??!!

78

Разумен

преди 4 години

Изкарвам между 7 и 10 к на месец. Нито един лев не давам за данъци.Няма и да давам. Преди един месец бях на екскурзия в Будапеща, наех си едно Ерби Енби и си бачках от там. Изобщо ме БОЛИ ФАРА данъчни, манъчни и т.н. АКО НЯКОЙ ДАНЪЧЕН ПОЧНЕ ДА МИ СЕ ДРЪВЧИ, ДИРЕКТНО ЗАМИНАВАМ ДА СИ ХАРЧА ЗАПЛАТАТА В БУКУРЕЩ ИЛИ В ЧЕХИЯ - НА ЧИТАВИТЕ БИРИЧКИ. Едно мерси няма, че съм вкарал 100 бона чужди пари. НИКАКВИ ДАНЪЦИ НЯМА ДА ВИ ПЛАТЯТова е окончателното ми решение.

77

Не разбрах

преди 4 години

Спазена ли е нашенската традиция, наложила се през последните десетилетия - на първо място при тези проучвания да бъде баба Пена с пенсията от 200 лева, която обаче си има и гарсониерка?Най-напред натам да се налочат данъчните детективи - баба Пена да не се е свряла да спи в кухнята, а стаята да дава на две студентки срещу наем? ПЛАЩА ЛИ БАБАТА ДАНЪК ВЪРХУ ТОЗИ НАЕМ?!Е, те това е профилът на баш данъчният измамник в държавата. Дръжте го! Какво сте се захванали с горките кръгове от фирми?

76

Преял Гербер

преди 4 години

Да ви имам проблемите... Вчера сменях накладки на Ролс-Ройса, вие имате ли представа колко струва поддръжка на РОЛС РОЙС БЕ А?! Плебеи

75

Преял Гербер

преди 4 години

Ние от ГЕРБ знаем как се кърпи краден бюджет - пускаме държавните джобаджии НАП да одрусат народа за стотинките им и с парсата покриваме дупките.Чиста работа. Айде чао за сега, че трябва да налея гориво на Бентлито (от скъпото).

74

Анонимен

преди 4 години

Важното е че не можаха да открият апартаментите на шефа на МВР Цветанов, шефовете на съда Цачева, Лозан Панов и другите антикорупционни органи.

73

Нападжия

преди 4 години

Каква значи "нямаме пари!"имате по 2 бъбрека ? А човек както знаем може да живее пълноценно с един

72

пой

преди 4 години

направено е да оскубят до последно кокошките,които колкото могат снасят на незнайно кой! а за кон оба4е???

71

Леля Валя

преди 4 години

Всеки нормален човек се досеща, че този инструмент няма да доведе до НИКАКВИ РЕЗУЛТАТИ, защото перачите на пари и крадците на ДДС са вече големи политици с имунитет преяли с власт и пари. Тоя софтуер ще го използват да щавят дребните търговци, които така или иначе едвам оцеляват в тая уродлива икономическа среда - среда в която дерибействат крадци, убийци, изнасилвачи, педофили и какви ли не други рецидивисти, маскирани със скъпи костюми и усмивки под които прозира погледа на психопат нарцис

70

Анонимен

преди 4 години

НАП ме може да има тайни...