21

У нас тровят с ХЛОР

преди 4 години

Отравянето на питейната вода с хлор у нас е причинило смърта на 90% от починалите годишно.Послендите години терористите /арабски терористи/плащат на РЗИ да отравят водата нагло. Милиони са поразени от постчернобилски радиоактивни *** разтворени с свеъх дози хлор токсични препарати вкл натриев хипо хлорид/NaClO забранен за употреба в водопроводи

20

АМАН от терористи

преди 4 години

АМАН от ТЕРОРИСТИ НА ВЛАСТ У нас Борисов прецака всички деца в училищата с черни терористични AIDS активни камери и обемно проникващо прецакващи скенери купени за хиляди милиони ограбени от Българския народ..въпреки забраната на Основния закон вкл чл 32,чл 28 чл 29..няма здраво дете вече в ясли ,градини и училища заради КАМЕРИТЕ.

19

Анонимен

преди 4 години

Да пращат там соломон паси с децата му на задължителна почивка!

18

Анонимен

преди 4 години

Всяко дете родено там знае, че това беше умишлен саботаж от цру с цел да се събори ссср!

17

Бойко Борисов

преди 4 години

Ще участвам в застрояването! Изсичаме гората и вдигам 200 хотела в чернобил!

16

Анонимен

преди 4 години

Нарочно го гръмнаха, това е истина!

15

РБМК

преди 4 години

грешки в разчетите и небрежност на съветските специалисти, припомня newsru.?Аде няма нужда..Всички вече знаем за укривана информация и защо всъщност се е случило това..Грешката е вярна само, че виновниците са други.

14

Анонимен

преди 4 години

Който иска- да ходи да се облъчва.

13

Анонимен

преди 4 години

Тва трябва да си е бати клошара за да ходиш да разглеждаш радиоактивно бунище.

12

Любопитен

преди 4 години

Може ли един реактор да изхвърли повече материал,отколкото има в него???Тая приказка,че изхвърленото е 500 пъти повече от това в Хирошима ми се вижда съмнителна...Изобщо всеки си пише каквото му падне,съобразно с интереса.

11

Ха-ха

преди 4 години

Зеленски се очертава много по-забавен от Порошенко.Професионалист в жанра,а и сценаристът зад него(Коломойски) е много силен.

10

W A1 Mtel

преди 4 години

Ще е пълно с туристи нали е само 3.6 то на нашето море няма толкова хора да вземем да гръмнем Козлодуй хем на морето ще спят хем ще ходят да гледат реактор

9

ВЪПРОС

преди 4 години

Какво става ? Във Филма Чернобил имаше Патетични Речи че радиацията ще изчезне след 3 000 години а не след 30 ?

8

Анонимен

преди 4 години

Нали нямаше да има такава държава? Какво стана?------Че, то и няма!!!!Има зомбиленд уСраина със столица КУев!!!-))))))))

7

Бау

преди 4 години

Не разбрахте ли, че след огромния успех на сериала, хората се усетиха, че може да се извадят много пари. Ако инвестира парите в развитието на Украйна, не виждам проблем .....

6

мазепа

преди 4 години

Нали нямаше да има такава държава? Какво стана?

5

Анонимен

преди 4 години

Зеленски решен да превърне Чернобил в туристическа Мека----------Японците да последват примера му и да превърнат АЕЦ Фукусима в туристическа атракция с "Дисни ленд", Макдоналд и KFC!!!!!!ПСКакво друго да очакваш от комик, на който и през ум не му е минавало, че ще спечели президентските избори в уСраина!!!-))))))

4

Анонимен

преди 4 години

То и на Марс се готвят голям купон да вдигнат, ама някакси няма атмосфера...Да го оставят природен резерват, и без това някои популации животни се развиват на пук на радиацията. Няма друг такъв уникален природен обект на Земята. Комерсиализират ли го, рано или късно ще повлече много повече проблеми.

3

Анонимен

преди 4 години

Comedy Club: Гарик Харламов идет в президенты (15 сезон, 11 выпуск | 10.05.2019)

2

Анонимен

преди 4 години

Не е лоша идеята, ще има желаещи, особено от западните държави.