14

имаш проблем

преди 4 години

До ЕдинИ то голям!И Барак,и дружката му дадоха преди доста време едно интересно интервю в американските медии за тяхната история!На хората им хареса тяхната откровеност,и ги приеха!Това че го харесваш не е лошо,лошото е че не четеш чужда преса!Лично аз не го харесвам,Меркел също,и ги смятам за лакеи на ционистите!Но това е друга тема!

13

Един от Юг

преди 4 години

До Анонимен 14Комуноидите винаги са го харесвали и имат $450 000 излишни пари!

12

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 13Мишел Обама има и книга.

11

asdf

преди 4 години

И за чий ни е тоя рептил скапан тука?! Я по-добре да не идва.

10

Анонимен

преди 4 години

"Тоя не почиваше ли на аванта на вилата на Ричард Брансън?"-----------------И тук ще кара на аванта. Пък и тлъcт хонорар ще му заделим.Кой ще му плати масрафа?

9

Анонимен

преди 4 години

Обама беше ключова фигура не само в качеството си на президент, но и със своите стратегия и виждания... Хубаво е визията му за бъдещето да се ...-----------------------Каква стратегия и виждания?Каква визия и за чие бъдеще?Хем демократ и либерал, хем изложил се с прословутото си изказване за изключителността на пиндостанците.Либерализмът се износи.Той е прояден от своето основно противоречие - невъзможността за осигуряване на равни свободи за всички. Делението на ментори и слуги остава.

8

Един

преди 4 години

Айде пак Мишел Обама била мъж...Четете боклучави статии и ги повтаряте като папагали. Без да съм фен на Обама можете и сами да си намерите снимки на двамата като двойка отпреди почти 30 г. Там Мишел изглежда както дъщерите си СЕГА. Вероятно е заплодила Барак, а той ги е родил.Очевидно широкия й ханш не знам на какво го отдавате. И не е лошо да си признаете, че вашите жени доколкото ги имате са даже и по-грозни ;) Моята е хубава

7

Анонимен

преди 4 години

Мишел Обама е мъж

6

Един

преди 4 години

"Хубаво е визията му за бъдещето да се предаде по някакъв начин." - Не, не е хубаво. Хубаво е визията му за бъдещето никога да не се реализира. И под никога имам предвид НИКОГА.

5

Р. Плевналиев

преди 4 години

Ммммм дано да остави Майкъл вкъщи! Ще го изпапкам! Ще водим двамата хибридна война с Русия както само ние си знаем! Аууу цунки.

4

умрем за демокрастия

преди 4 години

Ако си поръчаме още 20-30 изтребителя,сигурно ще дойде барабар със Сoрoс!

3

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 4Да не говоря, че Обама е президентът започнал "Ерата на терора" - безпрецедентна американска кампания за масов шпионаж във всички сфери на общественяи живот, финансиране на терористични групи по земното кълбо, преврати, финансови манипулации с долара и т.н.

2

Анонимен

преди 4 години

"но и със своите стратегия и виждания" .... хубаво, но те са приложими в западния свят, в техните страни, в основата на чийто парадигми стоят други ценности на индивидуализъм, агресивна конкуренция, хищничество и т.н. Тук не са приложими.

1

АМАН ОТ НАВЛЕЦИ

преди 4 години

Тоя не почиваше ли на аванта на вилата на Ричард Брансън