18

Анонимен

преди 4 години

"Ако от изборите зависеше нещо, щаха да ги забранят." Не съм го казал аз. Казал го е Марк Твен, а той не е бил *** и може да се вярва на мъдростта му.Мислите ли, че ако гласувате или ако не гласувате, можете да промените нещо ? Ако мислите така, значи се лъжете сериозно. Всичко е нагласено по един или друг начин. "Избират" се такива, каквито са угодни някоя "велика сила". ПАри се харчат яко и срещу това не се рита.Нещата се променят не с избори, а с РЕВОЛЮЦИЯ!Останалото е ***!

17

Анонимен

преди 4 години

Избори, демокрация, раздори, политически игрички, всеки дърпа своята черга, всеки иска да се наложи, разединение и озлобление. Демокрацията е най-порочната система.

16

Анонимен

преди 4 години

И като гласуваш, що. Все едно някой ще спре да краде там в Брюксел или тука в България. Едно и също, само че там поне с мярка, а тука пълнят докато им се скине джоба.

15

за какво избори?

преди 4 години

В Китай никой не гласува защото там няма демокрация и не се провеждат никакви избори. Китай се управлява авторитарно от една единствена партия. За 30 години от бедна страна Китай се превърна в световна икономика номер 1, средно 6-7 % годишен икономически растеж срещу 2-3% на запад. 2022 година в Китай няма да има бедност а с тези темпове 2030 година ще живеят на стандарта на Германия и Швейцария.

14

fake news

преди 4 години

като не гласувате, 200 хора ще правят избора за вас.не го ли разбирате? не им пука дали 1 или 1000000 са гласували. така че тези "протести" са само за ваша сметка.99% *** И в това блато

13

Анонимен

преди 4 години

А кметовете на БСП чесни и неподкупни ли са, или?

12

Анонимен

преди 4 години

България трябва да излезе от ЕС и НАТО и да се ориентира към Русия и Евразийския икономически съюз.

11

Анонимен

преди 4 години

До ТонкатаНа ГЕРБ кметовете сички са продажни и корумпирани.

10

истина е

преди 4 години

И ДА ГЛАСУВАШ ,ПАК БОКОВИСТКАТА МАФИЯ ПИЧЕЛИ !!

9

www

преди 4 години

ЗАЩО ДА ГЛАСУВАМ СЛЕД КАТО НА НИКОЙ НЕ МУ ПУКА КАК ЖИВЕЕ ОБИКНОВЕНИЯ ГРАЖДАНИН СЪС ЗАПЛАТА ОТ 600 ЛВ....

8

Анонимен

преди 4 години

Комунизма е перфектния строй за нас ама късно ще ви дойде акъла ! То ше се върне на децата и внуците ви

7

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 1"На Бойко Борисов ще кажа,че ако направи минималната заплата като на депутат 3000 4000 лв поне всички българ ще му гласуваме"Няма да стане, парите трябват за американски самолети. За инвестиции, заплати, пенсии, здравеопазване, образование не стигат.

6

MaйMyнaтa

преди 4 години

Нормално. Никой не иска да го управляват варвари, нали

5

Анонимен

преди 4 години

Аз не гласувах, щото няма за кого. Не виждам нито една партия, която да припозная като моя и в която да имам доверие. А за хора, които смятам за негодници, няма да гласувам.

4

Анонимен

преди 4 години

Активността ще намалява докато останат да си гласуват само тия дето се събират в големите зали и слушат ББ как им говори накрая и те ще спрат да гласуват

3

Анонимен

преди 4 години

Нищо не правят и затова хората се отказаха. 16 яничаре на ЕС работят не за България а за чужди интереси,

2

WTF????

преди 4 години

*** Умното е разочарован от политиците, затова не отива да гласува и Калинките на ГЕРБ + купените гласове от гетата преизбират Мафията. Толкова *** народ не е съществувал на планетата Земя. Ние просто сме обречени, защото не 80%, а 95% от БГ-тата са тотални лузъри и нямат 10 грама мозък в празните кухи Тикви!

1

Анонимен

преди 4 години

На Бойко Борисов ще кажа,че ако направи минималната заплата като на депутат 3000 4000 лв поне всички българ ще му гласуваме и ако направи пенсиите като в Румъния и Гърция иначе няма да види и един глас