21

www

преди 4 години

Или може би Джендърското БСП!

20

Анонимен

преди 4 години

Младежкото БСП.

19

До 19

преди 4 години

Последния път като ви окрадоха мутрите с 4млрд от ктб...от всички нас...такива като теб си пиехте ракията, плющяхте кюфтета и слушахте Азис.Усещаш ли разликата?

18

жалки типове

преди 4 години

Последния път като ревяха "Оставка" под прозореца на Фандъкова бяха 20 човека. Жалка история.

17

До 16

преди 4 години

Такива като теб..ник8га няма да изберат някой интелигентен човек на власт.Ще си гласувате за просссттаци и мутри неуки...защото сте същите като тях.

16

Анонимен

преди 4 години

Гербаджийските ***..освен с лични обиди към опонента..с друго не могат да отговорят.СС били гейове...н1кой им плащал...А, какво казват и правят...ама изобщо не е от значение.Ако ще и травестити да са...щом казват истината и разкриват корупция и нередности...целия народ трябва да е с тях.Ноо..нее...българина...си иска мутри и ченгета.Ами..като е така...ще си сърбате попарата.

15

До 4

преди 4 години

Айде тоя на снимката да се кандидатира и да взима кметството от Фандъкова и да спасява София, айде да ви видим смехурковци.

14

Анонимен

преди 4 години

Хаха...чета коментарите и мога да кажа смело...този народ заслужава да бъде краден и тъпкан до дупка. И колкото по зле живее...двойно повече да го тъпчат.

13

Анонимен

преди 4 години

Днес гепберасткия съд освобиди тихомолъком Крусев.Защитаваше го адвокатчето на Мафията - Менко Менков.Същия дето защитаваше и Цветанов.

12

калинки в действие

преди 4 години

Спомняте ли си оригиналната "Калинка" от фонд Земеделие? И тя непрекъснато подаваше фалшиви сигнали до прокуратурата за да прикрие истински престъпления.

11

Анонимен

преди 4 години

Разликата между активист и терорист е същата като между шпионин и разузнавач. Въпроса е на чия хранилка са.

10

Анонимен

преди 4 години

Много е странно как трима гeя са постоянно абонирани за всички централни медии в България. Това се случва с покровителството на някого.

9

съмнителни са

преди 4 години

Тези от Спаси София не ги ли бяха разпиляли от Биволъ? Имаше съмнения че всъщност се опитват да покрият нарушенията с измислени обвинения.

8

Бахуро

преди 4 години

Най-много ме кефят тия, дето почват - какви били спаси София, от къде им били парите и т.н. Ама грам не обръщат внимание това, дето СС разправят вярно ли е, не е ли... Щото малко неудобно става... Мен лично грам не ме интересува СС дали са финансират от Сорос, БСП, Рептилите, Масоните и т.н. Това, което ме касае е - казват ли истина или не? Ами реално погледнато в 98%+ са прави... Тъй че от мен браво и да продължават с добрата работа. А нека смешните платени партийни *** да се давят в злоба.

7

Анонимен

преди 4 години

Как се финасират тези от Спаси София?

6

До 1 2 3

преди 4 години

Казвате...който не е с герб е от бсп?!Тази опорка вече омръзна на всички.Да не говорим че всички в герб са бивши оозитанци конунисти.

5

платено НПО

преди 4 години

Този Бонев да не роднина на другия Бонев? 10 години бута висше в Париж и накрая го изгониха.

4

до 1,2,3

преди 4 години

Платените ... на Фандъкова на амбразурата. Доста пари открадна селската даскалица. Ще хвърли някоя хилка и на вас. Дерзайте !

3

Анонимен

преди 4 години

Спаси София от Спаси София.

2

спаси джендъра

преди 4 години

Подават един сигнал, че се било строяло много бавно и не било завършено в срок и втори сигнал, че трябвало да се спре строителството. Шизофреници!