19

Анонимен

преди 4 години

Дали са в Германия или в България, положението на тези така наречеи групи и малцинства е едно и също. Където и да отидат искат да си "живуркат" а то е различно от Европа. Винаги ще има разлчия между белия свят и тези вече не чак олкова малцинствени стада...несъвместими са

18

Анонимен

преди 4 години

Ама како у Герман дават по 1 тон хлуминдрий на калпак.

17

баси

преди 4 години

а добър ден!ето интегрирайте ги, а не ни ги връщайте тука да изнасилват и да ни махате с пръст ,че правата ме им били спазени.Жертвата няма права, но тези изнасилвачите имат, нали това ви е либерастката лиготия. я ги обесете, на следващ път пак, пък да видим дали ще има изнасилвания.ама на сърбайте си...занесете им кафе и сладки.

16

Анонимен

преди 4 години

Хора на изкуството, които ще променят Германия завинаги нека творят.

15

Анонимен

преди 4 години

От етноса , от етноса

14

Айше Шварц

преди 4 години

В Германия по добре от махалата в Сливен. Не щем в Сливен. Германци сме.

13

Анонимен

преди 4 години

Да не ги закачат това са музиканти,танцьори и певци, но просто такива са им културните особености. Търпение и толерантност трябват в случая.

12

живее в

преди 4 години

квартал на Mülheim an der Ruhr-Styrum-Marienplatz.В тубата върви едно видео,малко след като са го пуснали от полицията,в което обижда и псува наред на типично ***-немски.Лошото за него,обаче е ,че вече във фейса се разпространи доста бързо,а и го знаят вече къде живее.Надявам се скоро да има и тука малко екшън,както в източните провинции...Онзи ден обяснява м на колегите,че той не е българин,а ***,а те ми разправя т,че *** било обидна дума.Ми...някак си друго и не заслужават...

11

ай сиктир

преди 4 години

Германия все ревеше че се отнасяме лошо с наще айде са да ви видядръжте си ги таминтегрирайте да видим как точно ще станеи кат почнете да видгате ръцетрябва да ви се накараме да кажем как може така да се отнасяте с тяхи те са хорачакам го този момент с нетърпение

10

Анонимен

преди 4 години

Да свикват Германците, че още ще им изпратим да видят какво ни е нас вече толкова години. Просто да си нямаш работа с такива индивиди. всички марш към Германия, дават по 100000 евро на месец.

9

Lan

преди 4 години

*** как реват ся като ощипани моми немците :)! Да видим как ще им тръгне на тях интеграцията...:) Само да им вметна, че при нас е много вероятно подобни дечица-изнасилвачи сериозно да им бъде сменена физиономията, защото обикновено момичетата има бащи и братя.

8

шматка

преди 4 години

Чудно ми е как тази статия се пръкна тук.Забележете...от България са......а не българи както до сега ги изтипосваха

7

Lan

преди 4 години

Ами няма как да получават дори минималното заплащане, защото нямат минималната култура за страната, в която се намират - нито език, нито възпитание, нито дори хигиенни или трудови навици! НЕ предлагат нищо насреща и е цяло чудо, че въобще имат някаква работа. Разбира се това не важи за тези от тях, които са положили усилия да са хора...при тях и заплащането е друго. В България също е така!

6

Анонимен

преди 4 години

До АЛБАНМай искаш 3 дена спирачка а

5

Азз

преди 4 години

Аааа почнахте да хълцате ,нал кат бяха у България скачахте че ги тормозим ,че искаме да спазват законите ,че искаме да работят а не да цицат системат с по 10 чаавета,гак ви е сега .с ваште камъни по вашта глава ,а ся да видим колко ша спазват наредби и закони,те са у германия колкот да цицат от по богата крава,имате пещи ,зимата ум осигурете топло,и не ни ги връщайте,халал да са ви

4

Munchen_DE

преди 4 години

Браво на Йостмайер, че макар и с половин уста казва истината. Наистина нека заради някаква неинтегрируема група, да не бъдем поставяни останалите българи под общ знаменател с тях.Трябва веднъж завинаги да стане ясно, че мнозинство сме тези, които сме избрали тази страна, за да работим и да се реализираме в нея.А законодателството пък трябва да бъде такова, че който нарушава, да си понася последствията, независимо откъде е!

3

шматка

преди 4 години

Не ги закачайте веее.Това са техните особености.Ромите като цяло не са интегрирани никъде.Спрете да се заблуждавате.В тях има нещо сбъркано на генетично ниво.

2

:-)

преди 4 години

Бях написал в един немски сайт, че нападателите не са българи, а са ***, и веднага ми изтриха коментара.

1

Петров

преди 4 години

Били изолирани ана посегнали на немско момиче, да бяха посегнали на някоя от изолацията. ААйде приказки.