140

Анонимен

преди 4 години

Моите спомени са че България беше в тежка криза от 1980-1982 г, а Турция тогава влезе във възход. Да се направиш на жертва и да емигрираш по този начин си беше чиста далавера.

139

просто българин

преди 4 години

Възродителният процес беше вследствие на това че Българите в Башкирия и Татарстан заявиха че са Българи. Те преобладаващо са мохамедани. Тогава Москва пожела да създаде разкъсващи сили в българското общество като изостри взаимоотношенията между хората изповядващи двете религии и така двама се карат, а третия печели.Справка Джеймс Бонд "От Русия с Любов" - 1962 г.Ние им съчустваме, но те бяха използвани за една чисто антибългарска политика която продължава и сега.

138

Щирлиц

преди 4 години

..." тъй като това е безмилостно етническо претопяване и прочистване, съпроводени с кървави разправи с всяка съпротива."Къде са българите от Одринска Тракия,от Ниш и Пирот,от Беломорска Тракия?Нима някой ги е галил с перце по главите,или пък не се е проливала кръвта им!?Стига мрънкахте в угода на чужди интереси,България също е преживяла неколкократно възродителни процеси!Защитете паметта на избитите българи,стига поклони и сервилничене!

137

Анонимен

преди 4 години

Ot komentarite razbrah che ot bulgara po zlobno jivotno nqma i slava bogu che sa na izchezvane i sveta shte se oturve po estestven nachin ot tqh,bog si znae rabotata

136

Наглост

преди 4 години

Тоя учен е за разстрел.той е *** на турците.ще гори в Ада..кой го пуска по големи форуми.къде ни е държавата..Бог да ни пази!

135

Анонимен

преди 4 години

браво на коментар-българин,номер-5

134

Анонимен

преди 4 години

не виждам нищо принудително.те по собствена воля си тръгнаха

133

Държавата Лай...рия!

преди 4 години

Винаги сме били "велики" особено по времето на правешкия курешник.

132

Анонимен

преди 4 години

Що излъгахте за завода на Фолксваген, бе, мекерета!

131

татарин

преди 4 години

До Анониме мехмет али агджа просто така е живял във софия пиел е бира

130

татарин

преди 4 години

До Анониме аз може да лъжа но историята не лъже днеска ако знаем за платон и аристотел и сократ това е благодарение на арабските учени те са намерили и съхранили

129

Анонимен

преди 4 години

До татаринЕ, сега пък арабите са в своето средновековие. Откраднали били някои архитектурни идеи, голЕма работа. Добре че сме още на фосилни горива, че и те отиват при фосилите. И арабските числа са индийски.

128

Анонимен

преди 4 години

До татарин 129:КАТО ЛЪЖЕТЕ, ТАКА БЕЗПАРДОННО, ПОНЕ "ВЕРВАТЕ" ЛИ СИ?!

127

vsichkite e triabva

преди 4 години

lo !!!!

126

татарин

преди 4 години

До Анониме омеядският халифат е донесъл цивилизазията във варварска испания построил е градове като кордоба толедо и гранада до днешен ден се възхищават от гранадския дворец имало е болници и канализация нещо нечувано за тези времена ренесансът е възникнал благодарение на арабите

125

Анонимен

преди 4 години

Професии всякакви... тези специално са клакьори.

124

анализатор

преди 4 години

Тез от комисията по досиетата начело с една убавица проучвали архивите на ДС!Бравос!Ура!Над материалот е работила една дама.Хубаво!Мадам имате ли смелост да поискате,проучите материалите и самото съдебно дело срещу групата протурски терористи осъществили атентатите с човешки жертви на гара Буново,Варна,Ямбол и какво готвеха за ЦУМ в София..КОй от турската резидендатура в Бургаз ги ръководеше

123

анализатор

преди 4 години

Тоз Иванов се скъсал да чете документи на ДС!Иванов гнусен ***,документите се намират в архива на ПБ на ЦК!Вземи прочети и книгата с документи на Шопов-Турският въпрос и държавната сигурност!За да вдене нещо в тиквата ти прочети и за действията на турските неоосманисти срещу кюрдите...Боже и плужекът на димокрацията Кюранов и той там-много сте от сороското котило..Накрая си пуснете обръщението на Живков към народа и Турция!

122

seira

преди 4 години

СЪГЛАСНО КОНВЕНЦИЯТА НА ООН, ВСЕКИ ЧОВЕК МОЖЕ, ДА СЕ САМООПРЕДЕЛИ ЗА КАКЪВТО ПОЖЕЛАЕ, НО ДАЛИ НАИСТИНА Е ТАКЪВ, КАКЪВТО СЕ Е САМООПРЕДЕЛИЛ Е СЪВСЕМ ДРУГ ВЪПРОС!СПОМНЯМ СИ ОТ МОЕТО ДЕТСТВО, ПОЗНАВАХ МОМЧЕ - ВЕНЦИ "ГЕРМАНЕЦА"...БЕШЕ НАДЪХАН И СЕ ВЪЗПРИЕМАШЕ КАТО ГЕРМАНЕЦ!НО ТОВА НЕ ОЗНАЧАВА, ЧЕ ТОЙ НАИСТИНА Е "ГЕРМАНЕЦ"!СЪЩОТО Е И С "БЪЛГАРСКИТЕ ТУРЦИ"...НЕ СТЕ НИКАКВИ "ТУРЦИ"!СРАМ И ПОЗОР, ЗА ВАС, КОИТО 141 г. СЛЕД ОСВОБОЖДЕНИЕТО, НЕ МОЖЕТЕ ДА ПРОУМЕЕТЕ ИСТИНАТА!ВАША ВОЛЯ!НАРОДЕ!!

121

Който

преди 4 години

Който не се чувства БЪЛГАРИН, ДА ХОДИ НА М.....ТА СИА СТИГА МАНИПУЛАТИВНИ СТАТИИ