9

Това правителство

преди 4 години

не коси, то само опосква държавата! Ще я оглоздят и тогава ще се потулят по имотите си в чужбина, както направи царя, нали от него се научиха как се краде!

8

северозапад

преди 4 години

Абе еи софиянци от село ,ами почистете и свършете и вие нещо ,или чакате кмет да стане онова кречетало от Кюстендил да дойде да ви коси тревата и събира фасовете ?

7

ДО 8

преди 4 години

А ти през това време по гръб и чакаш? Какво? Кого? Да видиш колко фасади са надраскани,детски площадки и спирки са поломени,пейки,кошчета и кофи за смет са избушени и запалени, градинките са потрошени., по улиците се търкалят лъскави опаковки,кутии от цигари,фасове и ***. И пет общини да има ,докато не се смени поколението ,докато има хора с твоето мислене така ще е.

6

Лозенец

преди 4 години

Абе хей ,какви хора сте вие бе? Кой ви е разбил площадката,кой не ви е окосил,какъв казус какви пет лева.В Халкидики бурята ги смля ,но след 2-3 дена няма да има и следа от разрухата,без да търсят общината,премиера,наредби едикой си.Без вайкане и протести сами си ,,оправят къщичката" А вие чакате по тия диви поляни,, да дойдел някой?!?" да ви оправи махалата.Е гати ,Научихте се за всяко нещо и протест и обвинение на общината,а вие сами трошите и после търсите виновник.Ами така е лесно

5

Анонимен

преди 4 години

Цяла София е така ! от 30г Нищо !всичко старо,треволяк,буреняк ,блок до блока и в центъра ,а канализация на 150години, дърветата орасли като в пустош .Важното е ,че някои накрадоха милиони ,та и Милиарди !по-добре пак под Турско робство !

4

Анонимен

преди 4 години

Че каква новина е това? Навсякъде е така.

3

Анонимен

преди 4 години

Т.нар. квартал Витоша е някакво жалко подобие на място за живеене! Не случайно там живеят основно хора дошли от много дълбоката провинция.

2

Стар

преди 4 години

Какъв район е Витоша? Неокосена трева ,ами това са ливади бе ,,новодомци" Искате там където бяха Манастирски ливади ,Мототехника,квартал Витоша/общ. Лозенец/,бивша вилна зона без канализация,тротоари и планова инфраструктура,строена урбулешката и безпланово ,изведнъж да стане като в широкия център.Е ще почакате малко драги ,,софийски жители",не може всичко изведнъж да се появи там където нямаше нищо ,или бяха малки къщурки с септични ями и кални улички.

1

Бахуро

преди 4 години

Във Витоша има детска площадка? Е това е вече новина :D