18

stuxnet

преди 4 години

Наков го каза:"Това е база с ЕГНта и имена на мъртви хора". Без коментар...Ето и малко информация за хакната база данни. Това е НАЙ-БЕЗЦЕННАТА БАЗА за ГРОБАДЖИИ. База с мъртви души(Властелина на ПРЪСТЕНА) или по известна като 'ВЛАСТЕЛИНА НА ОРАКАЛ БАЗАТА'.С тази база печелят избори. Хакерите я напипали и сега... Тиквата се вайка: "Леле мале, кво ще чиним зимъска с тия 5 милиарда от офшорките в панделата".УжасТ човече ;)

17

бсп

преди 4 години

Искаме електронно гласуване

16

Георги

преди 4 години

Някой май се опитва да '' оправдае'' премахването на електронното гласува с '' технологиите не са сигурни''.

15

русофил

преди 4 години

Е как па при бсп немаше такива атаки бе

14

Анонимен

преди 4 години

Айде айде, сега пък ТР бил разбит от хакери. И хакерите ли направиха да изчезнат някои сделки от ТР? Хакерите ли направиха след всяко изчезване на ТР да изчезват данни за определени политици и прокурори? Брей че са алтруистични тия хакери - не продават данните за пари, а правят леки корекции. Тц Тц Тц. Лъжци.

13

Siemens LPC

преди 4 години

Май ще се окаже, че всички победи на ГРОБАДЖИИ са на гласували хора от тези списъци?

12

IBM FAKE NEWS

преди 4 години

Каква хакерска атака? Разбраха, че точите ЕГНта на мъртви души за изборите. Ха-ха-ха, хванаха Ви. Лично по НОВА ТВ МИСТЪР НАКОВ го каза!!! Кво повече да говорим. Оставка на ГРОБАДЖИИ-ФАЛШИФИКАТОРИ И ИЗМАМНИЦИ!!ORACLE ДА СЪДИ БЪЛГАРИЯ И ВЪТРЕШНОТО МИНИСТЕРСТВО ЗА УРОНВАНЕ НА ПРЕСТИЖА. Никакъв пробив. Служител е точел ЕГН-та на мъртви души. Давал ги е на ГРОБАДЖИИ и убиеца на евреи(ЦВЪЧКО), за да фалшифицира избо__рите. Вече и ромите не им се връзват за евтин глас. Докато мъртавците им минават без пари. Само с една справка на КОРУМПИРАН служител.

11

Анонимен

преди 4 години

Ние имаме комисар по тези въпроси, нашата е сигурна. Преди имахме по защита на потребителите и там сме най-защитени. Спете спокойно. Децата ви са в чужбина.71749

10

Анонимен

преди 4 години

Теее, щото хартиените бюлетини са много защитени:или "електората" отива под строй и гласува за "правилния" човек или срещу 30-40 лева пак гласува за правилния.с какво е по-различно това от хакването на електронна система и манипулиране на вота?!

9

House M.D.

преди 4 години

Пробивът е от вътрешен човек.

8

Анонимен

преди 4 години

Правителството ви е умствено изостанало. Киберсигурността ви е пародия,пишат още авторите на мейла, който завършва с цитат на основателя на WikiLeaks Джулиан Асанж, както и с призив за освобождаването му

7

Анонимен

преди 4 години

Дайте пак на студенти да пишат софтуера без качествена документация и надзор. Съсипаха я тая държава ей!

6

Анонимен

преди 4 години

Ей, *** народ. Пет клавиша не може да се научи да натисне, но ходи по избори и не знае за какво и за кого да гласува, пък и претенции.

5

Анонимен

преди 4 години

Технологиите са защите, но много лесно си проличава като платиш на свой човек, да ги прави.

4

Анонимен

преди 4 години

Павелееее, електронно и машинно гласуване са две различни неща. Избери си едно от двете, като пишеш.

3

Бау

преди 4 години

"Междувременно днес на извънредно заседание депутатите решават дали да отпадне машинното гласуване за местните избори през октомври."Ето това е причината за хака... Да покажат колко е несигурно машинното гласуване.

2

до 2

преди 4 години

Баш ГЕРБ си ги правят тези нещата щото не им мина гласуването за машинния вот

1

Щерю

преди 4 години

Сега вече разбирате защо от БСП искат изцяло машинно гласуване, с активната помощ от руските хакери...