21

Кавазаки

преди 4 години

Ще замоля жените да не ме занимават с глупости защото всяка загубена минута ми струва 500$.

20

Сех Гуру

преди 4 години

Мъжете изневеряват защото могат и искат. Никой не ги тласка освен вътрешния им глас. Но ако жените искат да се чувстват виновни - има защо!

19

шляпалника

преди 4 години

Ами ако е "изтръпнала" в леглото и не обръща особено внимание на боздугана....естествено, че ще се търси нещо горещо, страстно...па макар и да е от леките!

18

Дедо

преди 4 години

И аз не изневерявам, нито има вече с какво, нито с кого.

17

Анонимен

преди 4 години

Добре де друга дума:баба ти не е била образована нито умна и най вероятно е живеела мизерен и унизителен живот! Предполагам и ти такъв жиевееш ! Ужас, кви жени има и е имало.....как няма да изневерват мъжете на жени, които нямат грам себеуважение.....

16

Анонимен

преди 4 години

До АнонимнаБаба ти е била мега ***!!!

15

Екстратерестриал

преди 4 години

Като са прости ***.....така ще е.На днешните жени никога нищо не им стига и искат все още,и още,и още,и още........И никога не са доволни.

14

Анонимен

преди 4 години

А няма ли да напишете статия как жените насила тласкат мъжете да си направят профили в сайтове за запознанства, където да флиртуват със сексуални намеци и да имат няколко паралелни връзки!!!

13

Анонимен

преди 4 години

До ЗащоНе непременно, но има и такива случаи. Иначе свалям шапка на тези, които са коректни в отношенията си, повечето хора наистина предпочитат да излъжат или да действат на сигурно, като първо си намерят нов партньор, после се разделят с предишния.

12

Анонимен

преди 4 години

До защоИ колко минути след като се разделихте започна да сваляш друга жена?

11

До 11 Защо

преди 4 години

А колко деца имаше с първата?Предполагам нито едно, а ако имаш деца дали така лесно ще се разделиш или ще предпочетеш да не се развеждаш и да намериш някоя, която да ти даде, това, което жена ти не ти дава?

10

Защо

преди 4 години

Защо пък трябва мъж да изневяра. Аз не съм изневерявал на жена ми и не мисля да го правя. В предишна връзка жената с която бях не вървеше, но се разделих с нея и чак тогава започнах да свалям друга жена, без да знам дали ще стане. Да ме извиняват жените, но те първо спят с мъжа и изневеряват (действат на сигурно ), а Аз първо се разделих и те първа започнах да флиртувам с новата жена.

9

са

преди 4 години

Най-честата причина е,че не ни пускат редовно!

8

Анонимен

преди 4 години

Егати и тъпата статия!

7

Анонимен

преди 4 години

"Изневярата" отдавна е изпаднала и от мода, и най-вече - от дневния ред.Не при сигнал или доказателство, а при най-малкия белег за кръшкане - чупка! Дали тя, или аз - всеки да си хваща пътя. Детето остава при мен, тя (той) взима панелката, и всички са доволни.Комунистите ни научиха, че до впрегатния Белчо бъхти и Сивушка - ама са заедно, нали? Е, ако не са, всеки си мъкне сам ралото, докато не го сполети поредния навлек.Прав им път и на Белчото, и на Сивушката - чупка!

6

ку ку

преди 4 години

До 123 - да отваря, и да не отваря, пак ще изневерява!

5

анонимна

преди 4 години

Престанете да обвинявате жените за какво ли не, Лили е права! А защо ли изневеряват и жените, да не би мъжете да изневеряват с марсианки? Баба ми най-глупаво казваше - остави го да си разиграва коня, все ще спре, а ти си гледай семейството!?

4

лили

преди 4 години

Я стига глупости - мъжът изневерява и на най-красивата, най-коректната и способна в леглото жена по прости причини - омръзва му, има силен нагон и не на последно място - все още има господарско държание от вековете, когато е хранел жена си и тя не е била нищо друго освен най-обикновен роб, вярвайте ми, аз работя с хора и много добре съм осведомена за тези неща, утешението ми е, че мъжете изневеряват предимно също с женени жени, защото толкова свободни няма.......

3

123

преди 4 години

Като не отваря краката ще е сама.

2

Един

преди 4 години

мъж търси навън онова,което не намира у дома!?!?