84

Извънземното

преди 4 години

А като я ремонтират, двигатели ще и слагат ли.

83

Дедо

преди 4 години

Що РФ не отпуска рубли?Щото толкова стотици тонове рубли,равняващи се на тези USD,трябва да пътуват 3 месеца по въздух,релси и море!

82

Дедо

преди 4 години

Недейте,бре!Тука тия,дето реват срещу "гнилия капитализъм" и "краварите" за какво ще пишат сега?

81

БГ

преди 4 години

Върло интересно...кой ли стои зад тая фондация........?Дали не са червените куфари и чували изнесени през VIP коридора на летище София в началото на каря....?Никога няма да научим истината...

80

Циник до Бохем

преди 4 години

Глъмак... Там е работата, че ти не осъзнаваш, чев Чалгария вие селяните сте си още там... преди 30 годиниЗа останалото..... глъмак - дано си поне наполовина успешен на менСилно се съмнявам в което

79

сб

преди 4 години

До *** до 83Мноооого глупаво!

78

Анонимен

преди 4 години

Докъде я докарахме. Най-големият враг на комунистите да дава пари за комунистическите тотеми. Изглежда на Путин изобщо не му пука за руските петоколонници в България.

77

Анонимен

преди 4 години

и къде ще кендзат пенсионерите, след като похапнат безплатните кебапчета?

76

Бохем

преди 4 години

До *** 84Ти явно имаш някаква фобия от "***". 30 години след падането на комунизма, да пръскаш такава злоба, означава само, че си пълен неудачник в живота и търсиш извинение за собствения си житейски провал.

75

Циник до 83

преди 4 години

стината е, че българският посттекезесар е толкова ***, че и ЕНТРОПИЯТА НЕ ГО ЗАСЯГАЕнтропия - стремежа на всичко на този свят - да се трансформира в по-проста форма!Такива в този форум са много... и се чудят - защо България не мърда от място.Иначе Бузлуджа и за тоалетна не става - кой ще ръгне на мaйната cи да cepе в тази руина?Всъщност... като се замисля.. бих го направил с кеф... Често препикавах Альошата навремето

74

Анонимен

преди 4 години

До 82 Всъщност ,варвари и диваци са червените милионери които не отделят и лев за рушащият се техен символ!Единственото нещо което трябва да се направи е,да се доразруши тази опасна сграда!

73

Анонимен

преди 4 години

Единственото правилно решение е ,чинията ,да бъде цел при учение на зенитно-ракетните ни войски.Може и трите МиГ-а да пробват да отразят извънземно нападение!

72

ликвидатор

преди 4 години

Тези червени милионери които са в арестите, няма как да дадат. Тези които още са на свобода, се правят на невинни. Червен пари не дава, червен взема или приватизира.

71

Анонимен

преди 4 години

Първо да заличат червената пропаганда и тогава да ремонтират.

70

Анонимен

преди 4 години

А,червените милионери колко пари дадоха?Или те не са бал ъци като западните капиталисти и империалисти срещу които се бореха 50г.!

69

Анонимен

преди 4 години

Да с тези пари тъкмо ще можем да платим на някой да заравни терена.

68

Анонимен

преди 4 години

Екип и български архитекти от Англия искаха да ремонтират паметника за 1300 годишнината на България,имаха и вече готов план,идеи,подкрепа във Фейсбук,но нашите днешни варвари, решиха,че е по-лесно да го съборят,вместо да го ремонтират и да облагородят наоколо.

67

?

преди 4 години

Срам за БСП и ***.Русия и рубла и копейка не даде. А от БКП си знаме пари вземат пари не дават.Сега Америка ще ви спаси от изчезване и паметника

66

Анонимен

преди 4 години

Подкрепям!Нито паметника за 1300 години България трябваше да се събаря,а да се отремонтира,нито мавзолея,който можеше да се превърне в музей,но сега могат да издигнат паметник на хан Аспарух или Омуртаг,Тервел,Крум с чешма на мястото на мавзолея.А чинията е уникален архитектурен паметник,дори чужди архитекти са пристигали да го разглеждат.Трябва си пазим паметниците,а не да ги рушим,да рушиш е лесно,но да създаваш е трудно!

65

Циник до 71

преди 4 години

И пак се връщаме там - *** размазаха морала на българите... осъмна той през 89-прошляка на Европа... Чобаните и шумкарите - един път му обраха земя и стока (НАЦИОНАЛИЗИРАХА) а през 89 ПРИВАТИЗИРАХА каквото му бяха окрали преди...Какъв да е българина?Опортюнист, нихилист, егоист и циниk!