254

haha

преди 4 години

България явно се е замогнала и то при това значително. Словакия плаща $1.8 billion за 14 парчета като българските. А Бг за осем парчета ще плати $1.25 billion тоест значително повече..... Честито на ББ а и на българите за преизбирането на ББ. Ура пазара е всичко но за некои само за други е .... както боса каже.

253

ни са знай

преди 4 години

Курица не птица, а Америка не заграница!!!!!!

252

И аз Анонимен ...

преди 4 години

До АнонименРеално погледнато спираме да плащаме луди пари за ремонт на МиГ 29. Ресурса на двигателите на тези посмешища е "великите" 200 часа. Ремонта само на един двигател е около 500 000 лв. Лапаницата на руснаците и техните протежета тук свърши......................... Нека лапаницата на американските еврей и техни слуги започне СЕГА .....

251

Атом

преди 4 години

През няколко години, периодично се ограбва народа с някаква схема.

250

добре e за България

преди 4 години

Където има F16 комунизъм(социализъм) не вирее, а това е добре за България.d

249

Гаден Мрънкач

преди 4 години

Единственото, което дава Ф16 като бойни възможности е, че са идеална, макар и скъпичка мишена за тренировки на турските С-400 ;))) Руснаците излязоха най-хитри и пуснаха в свободна продажба комплексите С-400, докато ГЕРБ с всички сили се напъваха да се докажат като най-верният натовски пудел, реализирайки всички комплекси на доволно забогатялото парвеню;))) Имали сте бол паре, дали сте ги!;)))

248

чичо Гошо

преди 4 години

Ами какво правите още в управлението заедно с ГЕРБ господа патриоти?Ама иначе оставате да управлявате заедно.Както се казва не става въпрос да го скара,а защо тури.

247

Ник

преди 4 години

2,5 мрд. , разделено на 3 мил. работещи, прави около 800 лв на всеки който плаща данъци у нас. Отделно плащаме заплати на такива като Каракачанов.

246

Байфидан

преди 4 години

До 262. Държавата не купува хляба на българина. Ако ти и хляб не можеш да си купиш значи си пълен некадърник и не ти е виновна държавата.

245

Майна

преди 4 години

До сега не сме имали по смотан министър от Каракачанов.

244

Анонимен

преди 4 години

Стига ревахте огинчета знаем че напълнихте гащите :)))

243

Анонимен

преди 4 години

Реално погледнато ф-16 е печелил всички въздушни битки а МиГ 29 само е бил свалян. Руското желязо няма НИТО ЕДНА въздушна победа.

242

Анонимен

преди 4 години

Реално погледнато спираме да плащаме луди пари за ремонт на МиГ 29. Ресурса на двигателите на тези посмешища е "великите" 200 часа. Ремонта само на един двигател е около 500 000 лв. Лапаницата на руснаците и техните протежета тук свърши.

241

Анонимен

преди 4 години

До АнонименРеално погледнато тези 8 самолета F16 изядоха хляба на българина за 5 години напред .Ама като имаме управници дупедав... народът ще гладува .

240

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 256Реално погледнато тези 8 бр. Ф-16 са сто пъти по боеспособни от всичките МиГ 29 които сме имали:)

239

Зозо

преди 4 години

Хахахахахахааа, давай искам още руски рев по форумите. Ами какво ли ще е като отпадне и Белене и тръбата за Сърбия? Те не им пуснаха отремонтираните стари 30 танка и БРДМ по Дунав, та тръби с газ щяли да им пуснат :))))))))))))))))))))))))))))))Ревете руски-атакистки лъжливи кучета!!!

238

Приоритет

преди 4 години

До АнонименПреди да се пазим от руснаци,африканци и прочие,трябва да се опазим от вътрешния куклук,който съсипва държавата.

237

Анонимен

преди 4 години

Голями *** населяват тази "държава".Май по-добре е да се закрие.То натам вървят нещата.

236

Анонимен

преди 4 години

Няма да воюваме а ще се пазим! И да точно от руснаците.

235

Анонимен

преди 4 години

абе след сирия се разбра че краварите са пътнициза вецуела китайците им скръцнаха със зъби и си свиха перкитесега ще доят кавото и от където могат защото периметъра започна да се свиваи такива като нас са им най леснипари за болни деца и пенсионери няма но ако са американски има - и то милиардито ще дойде видовден и всичките тия м.ъ.р.ш.и ще си получат заслуженото но до тогава колко народец ще съсипят