13

Българин

преди 4 години

Станете майстори, ще вадите 3-4 пъти повече, и то без да сте в кръв , гной и екскременти!И няма да ви звънят посред нощ!Това заслужават у родите, които се ГАВРЯТ със СВЕЩЕНИЯ ВИ ТРУД!

12

Анонимен

преди 4 години

няма пари!! освен за ф16/за да не паднат от власт..../

11

Анонимен

преди 4 години

Дремете си у Видин,а Бацика като му даде ръчка на новия ф 16,па Вис си ***.

10

Анонимен

преди 4 години

Хора не че настоящото положение в здравеопазването е цветущо,но идеите на лобиста Ананиев да превърне нашето здраве като пазаруване в "супермаркет" ще нанесе щети на населението на България каквито ни е бедна фантазията да си представим!

9

Щерю

преди 4 години

Мдааа, явно и нервните болести се лекуват с повечко пари...

8

Пламен

преди 4 години

До Наблюдател #7: А защо преди три години, когато се чу искане за отделяне и присъединяване към Румъния, всички софийски козяци настръхнахте като изнасилени ***? Чакате едни пари от данъци. Я за Метрото, я за Графа. Да, ама данъци ЙОК! Омбашията се вози на катери, джипове и му дай да си показва тениските от 6лв. по телевизията, вместо да забърше *** си ***. Държавата скъсала синджира, народа мизерства. В паралелен свят живеете... София не е България.

7

Анонимен

преди 4 години

Болници - бол, самолети нямаме. Бай Тошо строил болници, училища, детски градини, че даже престроил. Какво да ги правиме? В капиталистическата система не са нужни толкова много училища и болници, защото населението постоянно намалява от качествено новия живот. Строят се хотели на пясъка и се уплътняват оставените между блоковете празни пространства със сгради, произведения на Пикасо"Самолетите са малко, самолетите не стигат, деца" - е казал поетът.

6

Наблюдател

преди 4 години

Видинска област ще бъде първата официално закрита част от България. Ненужна територия населена с кофти мат'рал, без инфраструктура, производство и здравеопазване. Носи повече разходи отколкото приходи. След години може да се продаде по подобие на Аляска.

5

Анонимен

преди 4 години

Незабавна оставка на лицето Кирил Ананиев,човекът който работи за частни корпоративни интереси няма място да е начело на здравеопазването, Борисов спиш ли или и тук ще има процент за либистките решения!

4

Анонимен

преди 4 години

В хазната има в изобилие пари за изтребители,кораби,магистрали.За здравеопазване,образование,заплати,пенсии няма.Хората в тази държава не влизат в сметките на ГЕРБ.Отпишете ги.

3

читател

преди 4 години

Е как да работи добре една болница, когато няма пациенти?Защо нито веднаж протестиращите там не кажат, колко пациенти на година имат, на лекар, и колко има примерно Св.Ана в София? Ясно е, че болници строени за 150-200 хиляден град, не могат да работят нормално с 50 хиляден. Значи нужна е пълна реорганизация, и директор мениджър.

2

Анонимен

преди 4 години

Сенилният Анани изпълнява лобистки заповеди, вместо да помогне на видинската болница. Оставка, преди да е навредил на народа и пациентите с безумните си лобистки и античовешки, противоконституционни намерения.

1

Анонимен

преди 4 години

Хайде сега "умниците" които последните дни здраво лобират за частните здравни каси да кажат как ще се решат Проблемите!