18

Анонимен

преди 4 години

Когато толкова упорито ви уверяват в безопасността на 5Г технологиите,особено управлващите,особено такива зомбита като горепоказания(вижте му само погледа),значи на немислещия планктон се готви джепане от хибридната война!

17

Анонимен

преди 4 години

Почнаха да се леят задълбочени анализи на 5G тематика от местните каскет-учЕни :)

16

Анонимен

преди 4 години

Сегашното LTE може д апрасне 300 Мbps. ОТ както чуканхме 6-7, при вота на домашно, само разни деця, дето свалат по 100 GB игри се оплакват...Защо ни е 5G, при това сега и в момента, че да ръсим луди пари, а не да изчакам 5-6 годи, че да падне 3 пъти цената?!?!

15

Анонимен

преди 4 години

Не благодаря, ше съдя всеки иператор за опит за убийство ако сложи 5г в квартала ми, за умишленото разболявяне от рак

14

Анонимен

преди 4 години

Трябва да има един инфраструктурен оператор, който да притежава клетките и правото да ги монтира. Какво е това всеки оператор закача по фасадите на хората собствени антени. С 5G облъчването ще е толкова голямо при сегашната конфигурация, че вечерта ще светим по улиците.

13

Анонимен

преди 4 години

Изглежда е пийнал три бързи големи за кураж преди това...

12

Anonimen

преди 4 години

това за прегледа по нета голям смях, то си в кабинета на крака и не обръщат внимание в масата от случаите...иначе е абсолютно облекчение за живеещите в провинцията

11

Затруднение

преди 4 години

Тази мутра едно време отговаряше за електроното правителство. Нещастието е че първия 5G разговор е проведен в Естония където реално има електронни държавни услуги. Дори гражданство. Естонския министър на Икономиката се обажда на Финландски колега... Това е първия разговор.С кого ли е говорил този? Що не проба да звънне в Естония или Финландия. Щото няма да му вдигне и секретарката там. Те с такива измислени не се занимават никога нищо не свършили полезно позьори.

10

?

преди 4 години

Измислен герой в измислен сценарии.5G разговор?

9

Стоко

преди 4 години

Няма научни доказателства, че 5G мрежата може да причини рак. Но пък всички факти, които знаем за EMF радиацията и като цяло за физиката на електромагнитното облъчване, водят до това, че 5G мрежата ще изложи всички живи организми в нейния обсег на по-силно облъчване отколкото 4G мрежата. Почти всеки от четящите тук има в амартамента си домашен рутер, в никакъв случай не го слагайте в спалня или дневна, но все пак ако ви се наложи нека да е на поне 2 метра от леглото или мекото сядане.

8

Привет от Марс,Луна,

преди 4 години

Бил съм в Япония,върнах се преди месец,нямат 5 gi,нямат и 4 giне съм видял нещастни хора заради този факт.Поздрави!

7

Анонимен

преди 4 години

5G на практика е високочестотна технология която оперира в микровълновия спектър (милиметрови радио вълни) от 20-300 GHz. Понеже тези вълни имат малък обхват за да работи тази технология навсякъде трябва да се инсталират много голям брой предватели и то със по висока мощност. Не е както сега при 3G и 4G един предавател да покрива километри.При 5G трябва да се инсталират милиони антени. В градовете на всеки 50-100 метра.Това ще доведе то повече облъчване със вредна електромагнитна радиация.

6

97334

преди 4 години

А как ще коментирате факта че много държави спряха инсталирането и тестовете на 5G мрежите заради съмнения относто тяхната безопасност?Как ще коментирате факта че в момента има международна петиция подписана от стотици учени и експерти в областа на технологиите които се обявяват против 5G и твърдят че тази технология ще доведе до значително увеличаване на радиационния фон.При тестове е установено че продължителното излагане на живи организми в обсега на 5G антена причинява рак и др. болести.

5

Привет от Марс,Луна,

преди 4 години

Май само цената ще се промени,другото ще е бля,бля,бля...

4

Привет от Марс,Луна.

преди 4 години

Хахаха ами те в Япония още не са пуснали 4-ри Джи,повтарям заради Министъра-4-Джи,пък ние тръгнахме да говорим за 5,някак странно ми се вижда *** с 5 джитата,кво ли мисли че ще хване оттам?Наистина много *** народ сме.

3

Баба Генка

преди 4 години

Леле мале Ко туй нещо?

2

Анонимен

преди 4 години

Има да чакаме 5 години докато ще можем да ползваме тази технология на достъпна цена.

1

Някой си

преди 4 години

При условие, че има оптична свързаност, за чии ми е тоя 5G между болницата в София и Хасково?