14

Мъдреца

преди 4 години

И аз съм против гейщината, но във всичките и форми : предателството и към семейството и към родината да е наказуемо!!! Автоматично всички червени НАЦИОНАЛ ПРЕДАТЕЛИ-РУСОФИЛИ падат под ударите на закона!!! "бъгарските националисти дето обичат Рааасия" , розовите Гербаджии, и тъмно сините КОМУНИСТИ НА Мъдан Кънев , Резидента! Баш партията на турските милиционери!!!

13

Jj

преди 4 години

До АнонименДъгата не е пай, който може да бъде делен - нека и децата и ЛГБТ общността да й се наслаждават :) П.С. не знам за какви психично болни говориш???

12

Анонимен

преди 4 години

Дъгата не е на психично болните. Тя е на децата. Психично болните не са деца. Е, някои от тях са, но повечето не са.

11

Jj

преди 4 години

Прости, по-прости, най-прости, газета полска

10

Хайде всички!

преди 4 години

Бог да благослови " Газета Полска"! А българските медии могат да научат правилния модел на поведение именно от"Газета Полска". Не е необходимо да преписват едни и същи глупости и разни " либерални медии". Не е лесно да си първи,все някой трябва да го направи-но така остава в историята! Е -очакваме първата българска медия официално и тя да обяви война на неморалността! И така след нея-втора,трета,десета,петдесета-ВСИЧКИ!

9

цу

преди 4 години

Има надежда още за този Свят.Ако не искате и вашите деца един ден да станат от общността, спрете им филмчетата на дисни, вредни са за детската психика.

8

Анонимен

преди 4 години

Някой трябва да даде отпор хипи-гейовете! Насаждания днес краен либерализъм е заплаха за цялата европейска цивилизация - гейове, феминизъм, вегани, екоталибани и т.н., всички тези секти водят обществото към разпад и деградация.

7

Мишо

преди 4 години

Браво!

6

Анонимен

преди 4 години

Често и бг медиите правят материали против лгбт.

5

Либерална манекенка

преди 4 години

Сега ще се оплача в БХК,Отворено общество и Америка за България ! Да внимават тези лоши поляци!

4

Регресивен

преди 4 години

Почвам да уча Полски и хващам терминала.Тук прогресивните да си правят прайдове ако ще и всеки ден.

3

Величко

преди 4 години

Мдааа поляците и те започнаха да проглеждат накъде ги води либерализЪма още ще си ги отворят очите и нашите тук започват полека да се събуждат !

2

odpo

преди 4 години

Дано ги забранят навсякъде!!!

1

Глас от тоалетната

преди 4 години

Направо са за затвора.