53

Анонимен

преди 4 години

До кога ще е тая криза!? ДОКАТО ИЗМРЪТ И ХОРАТА ЛИ(!

52

Анонимен

преди 4 години

За какво избираме местната власт и парламента какво правят за народа?!

51

Анонимен

преди 4 години

О С Т А В К АЗа това ли са на власт за да се оправдават ми то всеки може да се оправдава

50

ЦИНИК

преди 4 години

Мъ кък така жа ми земат прасето Гочо уа?От кадя на кадя ба.И да е болно язи му знам цаката.Кола го, мясото го стерилизирам през автоклав на 150 градуса сува пара и гатово.Няа чума,няа трихинелоза.Парата еб.ва мамата на сичко.Само гражданята са прости и фърлат мясото.

49

гост

преди 4 години

оставка на парламента и ии правителството , на момента И сега ,а не по КОЛЕДА,и и всички на СЪД-народен,без ЕС ,агенти,за боико наи удобно ще му бъде на белене,за цветанов ,по здравословно скравена ,горанов на по леко на кариерата в шереметя и дано там срещнат хора ии може да станат човеци

48

Анонимен

преди 4 години

Криза е, как да не е. Нали Бойко Борисов управлява държавата и джиповете на НСО-то. Фалира държавата само защото не иска да си признае, че с доноси и интригантсва е станал мивистър председател.

47

ветеринарен

преди 4 години

по 4 лева на килограм живо тегло е платила Румъния на всички собственици и регистрирани и нерегистрирани

46

Анонимен

преди 4 години

То трябва да се започне изтребване от тия 240 нереза дето са в парламента,иначе държавата потъва бавно,но сигурно.

45

Е и?

преди 4 години

До ВеганПросто минаваме на чевермета!

44

До РИвливи Сел

преди 4 години

Радваш, и Джеронимо кефи, е на повече от 300 г. не може да е месото от САЩ, освен ако не е британско?Посмях се от сърце, когато народа почне да се смее и танцува на трагедиите става страшно.Но нашите политици не четат..., ъъ книги.

43

Анонимен

преди 4 години

Има и сушени месо. Тонове сушено от Египет.Китайците го правят пук от пластмаса и пак има чума тюх да мусеневиди.

42

Конспиративен

преди 4 години

Ще си намигаме с продавачката Елза, цц, гва от Хамериканското ли е?Тва де, Зетьовуто?Бафти и падението, тотално оскотяване на народа, докъде ни докараха тези иззедници чорбаджии от Парламента!

41

Конспиративен

преди 4 години

Сега прочетох, че това било някакво американско залежало свинско замразено за САЩ армия, на което обаче му изтичало срока на годност, и не било на 20, а било на 50-60.Въпросът е как да го разпознаем, те ще го разфасофат, ще му сложат едно етикетче на голяма верига и пей сърце.Представяте ли си докъде ни докараха политиците, да вярваме повече в наличието на зелени човечета, отколкото на тях.Ако имаха грам достойнство в НС щяха да си подадат дружно оставката.Баф, кучето ми кво шъ яде?

40

има някаква връзка

преди 4 години

Откак измислиха чума по прасетата доматите чукнаха 4 лв. И за вегани не ставаме.Ще се кача на колата да видя как са цените е сръбско ама измислили шап по белетките и тампоните. Рекоха в автосервиза.

39

Легендата

преди 4 години

Защо ми тркете коментар. На бас, че няма никаква чума. Отново съсипаха поминъка на хората.

38

аехеолог антрополог

преди 4 години

Отлежалото месо е по скъпо. Има и историческа стойност. Част от него е участвало в корейската война под формата на консерви и воювало във фризери. Можете да попаднете и на жила от бизон убит от Джеронимо.

37

Анонимен

преди 4 години

А си мислехме, че гафа със Скалистите планини в Колорадо на Плевнелиев е върха на ГЕРП. А то имаше апартаменти, къщи за гости, асансьори, африканска чума, хакване на НАП и то само за последните месеци на 2019-та.***, ако ги оставим на власт и 2020-та какво ще се случи? Дунава ще пресъхне, а Мусала ще пропадне в дън земя? Или просто ще взривят АЕЦ-а от некадърност?

36

Веган

преди 4 години

Ха ха ха смея се с глас

35

Анонимен

преди 4 години

Споко дъртото месо иде в контейнери .плуват през океана.В салама свински няма свинско затуй релакс.Колиме си прасетата по заръката на макс.

34

Анонимен

преди 4 години

Трябва да се вземат едни 15млн. евро и затова хората трябва да си затрият прасетата и втората причина е че трябва едно старо американско ГМО месо да се купи на висока цена. Това е цялата чума