16

Анонимен

преди 4 години

Ама те ги засекли ама не пускат глобите, защо? Контрол трябва

15

шматка

преди 4 години

Боко си сложи трън в гащите.Сега ще трябва да прати честитки на 50 000 човека а идат избори.Хехе

14

Анонимен

преди 4 години

Идея до кукитеЗабранете шофирането със слънчеви очила и ще хванете още повече нарушители!!

13

аз

преди 4 години

тъпотата в БГ е най-голямата....терор над хората без край...за 20-30 км отгоре...при положение че нямаме магистрали между големите градове...продължавайт еда гласувате за ония от герб, мутрите с власт...не съм за другите ама тия направо я свършиха тая държава...и какато е казано по-долу...колко са катастрофите през тази седмица...*** пъдари без мозък ги направиха тия полицайчета

12

тото

преди 4 години

Нашите ченгета само по Типсол, понеже е от ЕС си мърдат задниците. Ми то за 2 месеца ще се напълни бюджета, ако малко по редовно се хващат на работа.

11

Мдам...

преди 4 години

И колко катастрофи направиха каращите със 100-110 км/ч между селата?

10

Мдам...

преди 4 години

50 хил човека хванти да карат с превишена скорост за седмица.. А това навярно е всеки втори-трети, имал лошия късмет да мине по съответния път с камерите и никой да не го предупреди. Това пък от своя страна значи, че почти всеки кара с превишена скорост, но доста малка част от тях правят катастрофи. Само ***, ама те... Това означава, че умерено превишената скорост не е опасна и трябва максималната скорост да се вдигне с 20-30 км/ч извън градовете и да спрат да ни тормозят за глупости.

9

Анонимен

преди 4 години

Поздрав за всички ушаци с песента на Кокоша глава:"Всички ченгета са...незаконни синове " !

8

(-_-)

преди 4 години

Ако народа има достатъчно съзнание да се води от разум и цивилизованост, то няма да има нужда от какъвто и да било котрол, ама нали сме диви и щастливи..

7

Анонимен

преди 4 години

Такива мишки и лалугери не съм виждал никъде другаде по света,а съм управлявал автомобил къде ли не. Да не говорим че з ползвам шест езика(с два по-малко от премиера) и никъде не съм попадал на статии освен в български и руски сайтове, с какво се занимават полицаите им и какви невиждани успехи постигат, да не би някой случайно да си помисли, че само лежат до камерите. Все едно други проблеми няма. Не е случайно 150-тото място в света по свобода на словото.

6

Анонимен

преди 4 години

Нима приключи ? Демек от утре - "Давай газ за Бургаз" и да не ти пука? Не е ли работата на КАТ да следят за превишена скорост всеки един ден ?Сега от отвореният си прозорец чувам "пищящи мотоциклети" и коли с пълна газ и на "прекъсвач"......Смешна работа, та чак трагична!Да живее Бойко и да се свети името му! И да ви е честито авансовото плащане на самолетите, дето няма да ги получите!Поне има банани и бонбони "тик-так"!

5

Анонимен

преди 4 години

Мишкарчетата мишкуват зад безумни знаци с ограничения хранилки на бюджета, куха статистика вадят поредните безполезници на държавна хранилка.

4

Гошо

преди 4 години

Каква акция, това да не е супермаркет! Контрол трябва да има всяка минута!

3

Анонимен

преди 4 години

Лазер Джамер!

2

Анонимен

преди 4 години

Изкараа нормата съга мое си легат под храсто.

1

Преял Гербав

преди 4 години

Сега ще ви вземем кирливите книжки повече няма да има БРЪКМИ, които да ми пречат да си карам БЕНТЛИТО към вилата на морето.