14

ЗдрастиДжиПи

преди 4 години

А умрелите през този период от липсата на финансиране, тях как ще ги компенсирате? Изправете ги пред роднините на погребаноте тези крадци, само това е справедливо.

13

Анонимен

преди 4 години

Нали 4милиарда им дадохте сега да ги връщат те.

12

Пипи дългото чорапч

преди 4 години

Наложи се да сменя зъболекаря си и най близкия до нас беше в 10дкц.Взе ни здравните книжки без да сме ползвали услуги и когато ми се наложи да отида по спешност се оказа че доктор Казанлиев е източил всички данни и си е прибрал парите за 4 души без да е извършил нито един преглед или лечение.Наказание от здравна каса нямаше.До края на годината плащах като луда а той не си вдигаше тел или се криеше

11

44

преди 4 години

До Така е ..В Щатите няма 1 година!Там правата се отнемат до живот!А ако отърве кафеза,направо дава банкет!Българина не иска здрав закон!Българина иска закон за другите,а за него не!

10

Анонимен

преди 4 години

Премахнете лобисткия закон за държавните болници като търговски дружества, махнете лобисткия закон за бюджетни пари за частните болници, спрете договорите на частните болници с НЗОК и тогава да видим кой как ще краде!!!! Държавното ще е държавно, частното само частно и всичко регламентирано. А директорите на държавни болници с 35 хиляди лева заплата да си направят частни болници и да си пишат 100хил. Но лобизмът убива. Хайде да го видим Гешев стиска ли му да се заеме с това! Ще го призная!

9

???

преди 4 години

Защо ще ги възстановяват на НЗОК? Ако един пациент е здравноосигурен той има право НЗОК да плаща за дейности свързани с неговото здраве. Тоест, ако някой недобросъвестен лекар или зъболекар го е накарал да плати за дейност, за която е взел пари и от НЗОК е редно същият лекар, или зъболекар, да плати солена глоба към НЗОК затова, че си е позволил да излъже, но и да върне на пациента неправомерно взетата сума + законната лихва за всеки ден от датата на плащането до датата на връщането.

8

ветеринар

преди 4 години

до 1 - и там ли да ги храним ?!

7

Момо

преди 4 години

Защо глобата е само 2/3 от откраднатото? Къде е логиката?

6

1

преди 4 години

До ветеринаркойто краде е за затвора

5

1

преди 4 години

крадат здравето на хората , а вие събирайте капачки

4

Анонимен

преди 4 години

Uvajaemi Gospodin Geshev, bg narod suveren jelae v rbg prozrachna otkrita demokracia, glasnost i prozrachnost na vsichki lica s tehnite imena i snimki, koito sa narushili bg zakonite i sa sankcionirani. Tazi informacionna prozrachnost e polezna i zdravoslovna za bg trudovi otnoshenia, za bg ikonomika, za uvelichenie na bg nationalen vatreshen produkt, za bg stastie. Bg narod iska barso osvedomiavane za imena, snimki na kriminalni bg grajdani s ogled sigurnostta i prosperiteta na bg narod v eu

3

Така е ..

преди 4 години

И пак само глоби като при КАТ. Я им спри правата да практикуват за една година и вижте какво става. Това да върнат парите не е наказание.. , и после нищо. Не са измамници. Яка тояга трябва.

2

ветеринар

преди 4 години

глобите са малко наказание , който краде,трябва да полага безплатен обществено полезен труд

1

истина е

преди 4 години

В тази територия ,кражбите и мушингерствата на бялата мафия им носят повече милиони от колкото на герберистката мафия !