11

Анонимен

преди 4 години

Пол Фрийман или Полфрийман , а иначе не знам защо се вдига толкова шум, всеки ден всякакви бивши престъпници напускат затвори и общежития след като си излежат присъдите.

10

Бай Иван

преди 4 години

На простите и кресливи грантаджии пожелавам децата им (поне който е хетеро и може да има свои) да бъдат заклани и убиеца да бъде направен човек на годината- лично и аз ще гласувам, лека ви ;) !!!

9

да

преди 4 години

тоя е кораво *** да поиска бг гражданство и да се кандидатира за президент ! абе затворник в Бг мое ли да придобие гражданство нали живее в Бг !?

8

13

преди 4 години

Австралия унижи Сотир Цацаров, който се надяваше с незаконни действия да вдигне рейтинга на правителството. България бе посрамена заради няколко луди.

7

Ник

преди 4 години

Пичага е тоя!

6

Зъбльо

преди 4 години

Хората няма какво да ядат, тоя от затвора, дето хранят, си тръгва!

5

Анонимен

преди 4 години

Охо каква агитка има австралийския гринго. БХК, безплатни адвокати, публична личност, с качества на душегуб.Друго си е да попадне в затвора, за да направиш кариера.А посланието? Еднодневка!

4

Анонимен

преди 4 години

Джоск вече е пуснат, съдът му намали присъдата, другото си го е излежал за пореден път заканотворците нарушават законите които сами пишат и после протестират срещу себе си пишат нови закони и после нарушават и тях. Сега по закон за да накарат Джоск да се подписва трябва да му повдигнат ново обвинение.

3

браво на Джок!

преди 4 години

Дъртото ченге Монов газ пикaе. Джок Полфрийман е герой отървал ни от мародерстващото скинарче синче на комунист от Държавна сигурност. Трябват ни повече като Джок за да се прочисти България най-накрая от червената мафия.

2

Анонимен

преди 4 години

Как един герой би следвало да се страхува за живота си?! Кой ще го докосне, смелият ***, който не смее увеличение на заплатата си да поиска ли?! Камо ли да докосне някого. Герой, бил се сам срещу 16. Страхотен пример за един истински гражданин на света. Велик си! Поклон! Вместо той да съди хулиганите и да говорим за неизбежна самоотбрана, лежи 12 години и става още по-силен и мъдър. БРАВО!!!

1

Анонимен

преди 4 години

Стига толкова цирк и пускайте човека