12

Bud

преди 4 години

До *** ЗА РУСИЯ.Да бяха поработили с крадеца караделиев и другото недоразумение денислав или как там се казваше(не е от значение) и хората щяха да ги изберат пак.То не става само с " гепи",трябва и мозък ама при тях липсва очевидно.Сега новия ще оправи всичко,направо Перник ще стане Манхатън.

11

Нейсе, Видовден

преди 4 години

Напускам ДСБ - няма как да съм в една партия с хора които 50% гласуват за архиКомунист. Май нещо съм бил в заблуждение досега!? Или умишлено са ме заблуждавали!? По делата им ще ги познаете!!! Много приказки - на пазара!Хр.Иванов и Бонев са ясни - там дясно и с лупа да го търсиш, няма! Освен десните им обувки, .... но едва ли - като гледам как отиграват политическите ситуации.

10

БисексЛевичар

преди 4 години

Негласуването в ситуацията е проява равносилна на бисексуалност, която знаем във времето преминава в трайна переразтиа.Що ли не съм учуден!

9

Анонимен

преди 4 години

Потвърди се факта, че ГЕРБ е единствената дясна партия в България! ГЕРБ тепърва ще трупа позитиви от този факт и ще бъде припознаван от нови десни хора останали без лидерска дясна позиция. Другите "десни" партии и лидери се провалиха в най-важния тест - гласуването за комунист. На 50% не им е проблем да гласуват за комунист,... та дрънка.

8

Анонимен

преди 4 години

Лошо Седларов, от полит. елита и не гласуваш. Днес си в елита, утре ще ти мине.

7

Grom

преди 4 години

***, ходи си във Варна!

6

Striker

преди 4 години

Игнатов, на 1 тур глсувах за теб, но защо, по дяволите, сега не си подкрепил Фандъкова?!? Що за малоумно поведение!?! Това е страшен автогол, много слабо, много. Разочароваш.

5

Анонимен

преди 4 години

Не гласувал? Заради това бай Х ни се подиграва открито... Ще продължи, за съжаление. Яд ме е, че все за "демократи" гласувам, ще почна и аз да не гласувам.

4

КУР ЗА РУСИЯ

преди 4 години

САМО ГЕРБ ЖАЛКО ЧЕ ВЯРА ЦЕРОВСКА И ЕМИЛ КОСТАДИНОВ НЕ СПЕЧЕЛИХА

3

Анонимен

преди 4 години

Радвам се, че г-н Игнатов влиза в общинския съвет. Успех му пожелавам за доброто на всички ни. Щеше да бъде достоен кмет, но явно обществото не е дорасло за такъв избор. Сега още 4 години за размисъл.

2

Анонимен

преди 4 години

***! Да се беше кандидатирал във Варна.

1

Смеш Ник

преди 4 години

Направиха го за посмешище на всички мъже в държавата, но той пак търси колаборация. Нали за пари става дума все пак.