68

Анонимен

преди 4 години

Хикимяне, извини се БЕ!

67

Никк

преди 4 години

Време е за извинения за грозните нападки срещу лекари

66

AZ

преди 4 години

Детето е било прието в 2 болници,които са се борили за живота му.А родителите му през това време правили филмчета.Сега трябва да бъдат обвинени за уронване престижа на водещи болници и лекари.

65

Анонимен

преди 4 години

Цинизъм!Видях сутринта един...., който обясняваше салмонелата.Не знам кой вярва.Първолуда крава, второ -пилешки грип, сега свинска чума.Чумата има сао един синоним.За тези, които не знаят какво е синоним, нека да се подготвят за политическа кариера.

64

Анонимен

преди 4 години

Изводът е, че просто си умираме клинично здрави според тях!? А бе,най-добре да се помолим Бог да ни опази от родното здравеопазване!

63

Анонимен

преди 4 години

Има ли изненадани? Не, наистина - някой изненадан ли е от "експертната" проверка по случая? Уволняват шефове временно да замажат очите на плебса и после - стана, както си беше. Тука само вендета оправя нещата. Да, не е правилно, но в тоталитарната ни държавичка друг изход, друг избор май няма, а?

62

Анонимен

преди 4 години

Нямало пропуски в лечението?!?Абе тези сигурно са предложили и всичките лекари, допринесли за смъртта на детето и за по един медал?Така де, ГЕРБ управлява. Такъв подход е типичен, като имаме в предвид премии за стотици хиляди след срива на регистъра...

61

Анонимен

преди 4 години

Не ми се вярва родителите цял ден да се разкарват из болниците току така.Явно детето е било зле, щом през три болници са минали да им правят метани, та белким някой им обърне внимание. Явно и лекарите са видели, че нещата не са добре, щото иначе те с удоволствие хоспитализират и си точат здравна та каса. Значи плащаме си ние ЗАДЪЛЖИТЕЛНО и осигуровки, и доплащане на място - официално и неофициално, а те видите ли, другарите лекари ще ни приемат ако искат.

60

в името на народаБКП

преди 4 години

Грижата за човека...................

59

Ели: До 57

преди 4 години

Когато са завели пациентът в Александровска, цитирам показания на свидетели"видимо неадекватно състояние" - та кой родител питам, поне с минимална обща култура оставя детето си до подобно състояние, едва когато състоянието се е влошило трагично настъпва паниката - защото обикаляне и 7 часа по болници, без да се изчака приемът в Александровска в интензивно е въпросът.От минимална обща култура се знае, че след Александровска, ходът е бил веднага Пирогов.Не искам да коментирам.

58

професионална тайна!

преди 4 години

Гарван на гарвана око не вади! - хипократова клетва!

57

Роб на системата

преди 4 години

Умираме си пред кабинетите, нооо "Всичко е точно".

56

Цитирам 28

преди 4 години

Стига с тая глупост "хеморагична"Хеморагична е, защото е изпусната да стигне до последен стадий.Това не е някакъв специален вид нелечима пневмония, просто финалът на всяка пневмония е такъв.Когато са завели детето, нищо хеморагично не е имало.Из роди мало умни.

55

Ох Мале

преди 4 години

В България здравеопазване няма. Има търговия със здраве, като пациентите не са страна по сделките, а обект на сделките. Прибират им осигуровките и ги пращат да си умират в къщи.В България срещу данъци и осигуровки получаваш едно голямо НИЩО. Парите ги няма крадеца вика Дръжте крадеца.

54

До 31

преди 4 години

1000.... Палеца.

53

Ели до:Елена

преди 4 години

Не искам да спекулирам с мъката на родителите.Но до ден днешен си остава ЕНИГМА, защо детето е разкарвано в три болници, особено в "Правителствена" - най-добрите педиатри са в Александровска и Пирогов.

52

Ели до: Елена

преди 4 години

Напротив педиатрите преди няколко дни протестираха в "Александровска".Само че бяха десет медика и нито един пациент да ги подкрепи.Вие къде бяхте, в качеството ви на пациент, лекарите в Александровска правят чудеса от храброст, за да лекуват малкото останили деца на БГ.

51

Анонимен

преди 4 години

дано да не я четат тази статия в ЕВРОПА. В 21ВЕК в три болници лекарите не са успели да установят каква е диагнозата и в краина сметка детето си е отишло от бездушието на тези *** питам се ако това дете беше тяхно пак по същият ли начин щяха да постъпят СРАМ СРАМ И МНОГО ГНЯВ

50

65

преди 4 години

Изпитвам гняв към вас Днес.бг.Една от първите вистатии е за плюенето м/у Пайнер и Андреа.А за случая с детето,някъде долу,а го прочели я не.С цел да продължава опростачването на хората

49

65

преди 4 години

Всички знаем как изглеждат болни деца на 3-4 год.Умърлушени ,отпуснати, мрънкащи и гушещи се в майките.Всички сме чували колко коварна е вирусната пневмония.Не се чува на слушалка,само рентг. снимка.Това да не могат в три болници ,няколко лекари да усетят че е нещо повече от обкновен грип?За мен лично е немърливост и претупване.Като му взели кръв ,защо не са му изследвали и CRP-то.Това е най-верният показател за инфекция в тялото.Има страшен пропуск,колкото и да подскачат лекарите