21

Анонимен

преди 4 години

Американската платена клика не може да понесе факта че америката не е велика, а зависи изцяло от Китай. И затова блъска ежедневно злобни глупости по коментари, току виж някой повярвал че теслата е американска и ходи до луната.

20

Менте

преди 4 години

Голяма грешка е да започваш бизнес в Китай! Нищо чудно е да започнат да се правят и ментета копия на тези коли на друго място в Китай! Като се има в предвид ,че до сега има няколко смъртни случая в Европа със собственици на тези автомобили умрели от токов не бих си и помислил да рискувам вляза в тъкава кола

19

Анонимен

преди 4 години

До 11Не съм 9, но от магистрала тракия - посока КЪМ София поглед вляво се вижда как и трите марици димят. А разстоянието е 40-50 километра.

18

Анонимен

преди 4 години

До 19А Русия де е?

17

Анонимен

преди 4 години

Китай е номер едно. САЩ дишат лепило

16

Българина

преди 4 години

Първия завод 100 пр некитайски, но е финансиран от китайски банки, което е съшото фалира става китайски, а фалита е неизбежен.

15

Анонимен

преди 4 години

И какво стана с прогресивния запад? Ходи на изток някой да му произведе нещата по-евтино, че после да го обвинят за екология, не спазване на човешки права, експлоотация... Смахна се този свят от алчност.

14

до 7

преди 4 години

Така е, на бензиновите държави им присяда, да не ги изброявам. Пропагандата им започна отдавна срещу електромобилите. По всевъзможни начини ще говорят глупости.

13

Анонимен

преди 4 години

Е, честито на китайците, - хубава цена. 1 процент от китайците ще си купят тази кола. Е така е - за едни коли, за други и ориза е достатъчен.

12

Падишах Император

преди 4 години

Си Дзинпин - Император на Планетата Земя и Комунистически Диктатор на Съзвездието!!

11

пецата

преди 4 години

След 10г на горубляне като излязат Нов внос , тогава ще видим дали стават , сега нищо не може да се каже

10

Ха-ха

преди 4 години

Още от самото начало трябваше да започне с Китай,ако иска да е на печалба.

9

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 9Уважаеми, от колко метра се вижда как Мариците ''димят''?

8

Анонимен

преди 4 години

50,000 са самозапалва щата се катафалка на Мъск? За толкова може да се купи мерседес S класа. Или 2 голфа.

7

Анонимен

преди 4 години

Ами зависи от какво се прави токът. Ако е от въглища, сами виждате нашите "марици" как димят. Ако е от ВЕИ, по-добре, ама производството на частите за солари и тем подобни също замърсява. Пък и делът на ВЕИ е нищожен все още. Най-чисто като че ли са АЕЦ-ите, но там пък има разни "специфики" с отработеното гориво. А и самото производство на електромобили не е по-екологично от това на конвенционалните.

6

Анонимен

преди 4 години

Тесла скоро отваря и европейски завод, за наше съжаление 99% ще е позициониран в Германия. Голяма грешка беше че ние въобще и не сме в час със случващото се

5

Русия

преди 4 години

"Това е първия завод на производителя извън САЩ."Наркоманцити яко си влагат в комунизма.Дей е европският завод? Суджука и туй завод изтърва.

4

Анонимен

преди 4 години

До 2Електричките над 85кW замърсяват повече от дизела. Знам, че не вярваш, знам, че си заслепен от задокеански рекламни стратегии, но когато се образоваш ще ме разбереш

3

Елемаг

преди 4 години

Aбе,нали до оня ден всичко беше на бойна нога в Жълто море?Нали ахаааа да са сбият Китай и Хамерика?Ех,пак опуснахме сеира българите...Ще има и Северен ПАток и ТЕлса в Китай.А при нас наред е Ботевград с воден режим !!

2

Таман

преди 4 години

Ако не беше "шмекера" никой нямаше да се юрне да минава на електрички и щяха да ни пробутват дизеляци и трицелиндрови бракми.