259

София продава вода

преди 4 години

Ни дума по темата след това заглавие. Как така продава вода. София собственик ли е на този ресурс. На каква цена ще я продава. Кой ще я заплаща.Абе въобще, става ли въпрос за продажба на вода?

258

Каналин Цолов

преди 4 години

Искат през един цол муфа да прекара два цола тръба, но това само Каналин го може. Как през тръба която подава захранването на София, ще прекарат и водата на Перник? Не могат да раздуят тръбата, затова ще вдигнат налягането на водата и гледай какво става, тогава и софиянци ще писнат!

257

аз

преди 4 години

Може би просто си разменил буквите? изполвай и двойно "нн" при доменна пещ? В кой клас си?

256

аз

преди 4 години

Пище се с "у" и сериозно ли мислиш, че за процеса горене се изисква вода?

255

Анонимен

преди 4 години

За горенето на италиански буклоци е необходима доста вода за домената пеш и ТЕЦ-а. Без вода няма как да горим.

254

Мето

преди 4 години

С една дума Перник се закача за София-уж някакъв дебит от Белмекен щял да бъде пренасочен към Искър,ама дали? и колко? Освен това тази вода ще трябва да се пречиства от софийската пречиствателна станция. И още "Стомана" и ТЕЦ Ковачки ще продължът ли да лочат от водата докато оставят на сухо и София?

253

Анонимен

преди 4 години

Не само тръба, трябва и метро до Перник.

252

Мето

преди 4 години

Тия първо да обяснят как водата от Белмекен ще стига до София? Това е просто лъжа за приспиване на софеанци . Цялата работа е връзване на пернишката мрежа към софийската, за да могат "Стомана" и теца на Ковачки да оставят на сухо и София.

251

Стара истина

преди 4 години

Колонизаторите живеят на гърба на колонизираните. Туй то.

250

a

преди 4 години

Няма ни един обесен или линчуван чиновник от виновните - а те са там от 1997ма!Да застрашаваш най-големия град в България и да оставяш съдбата му в ръцете на същите мързеливи и бездарни държавни служители е не по-малко престъпление!Мерки трябва да се взимат само след като ни един от тях не е останал на поста си и има поне 5ма наказани строго, а системата е реформирана !!!!

249

Анонимен

преди 4 години

Направено е проучване и на възможността за водовземане на Перник от езерото Байкал, заради големия неизползван воден обем, но на място се оказа, че езерото е с кота под котата на Владайския прохор и без скъпи помпени станции не става. Другият вариант е по-неблагоприятен - от езерото Балхаш, но то е още по-ниско разположено. За целта в момента проверяват собствеността на имотите по трасето гр. Перник - Байкал, Сибир. Засега са проверени два имота, които май са общински.

248

Мартин

преди 4 години

Може и аз да не схващам нещо, но къде е Белмекен, къде е Мало Бучино?! Белмекен е във водосборна на Марица, как ще отбиеш вода към Бели Искър? Трябва да копаеш буквално под Мусала, освен ако няма изграден виадукт, което ме съмнява....

247

Анонимен

преди 4 години

Трябва бързо да снабдим Стомана с вода, най-късно до вторник. По-евтино е да свържем София с Перник, отколкото Пчелина със Стомана, понеже тръбите на Стомана ги претопиха отдавна като скрап пак в Стомана. Как ще се отрази на Фандъкова и как СОС ще я ядат, ще му мислим след вторник.

246

ПРОСВЕТЕН

преди 4 години

Държава без "елит" се превръща в "територия"!!!Девизът е "видими резултати"!!!!"Всяка прилика с действителни лица и събития е напълно случайна"........

245

Браво

преди 4 години

Догодина Добрич ще подава вода на Кърджали...така ще си освояваме едни пари докато не свърши водата в тази държава. След това като няма вода ще пиете бира!

244

Анонимен

преди 4 години

Я повикайте за експерт по водата и язовирите най-големият хидроинженер в България - Ахмед Доган - ефенди и след 2 месеца ще имате решение на водната криза...........................хаха!!

243

postradal pasi

преди 4 години

До Анонимен В двора на Бойка от Банкя има вода, и за смъркане а той,тя всеки ден изглежда щастлив и нашмъркан. Предложение На всички отворки като тиквата и неговите пудели плюс сополан паси да им бъде отнета водата в полза на хората без вода...

242

Анонимен

преди 4 години

Най-големият Исторически парк в света до Варна би сонда на 130 м под земята за да осигури независимо водоподаване и да не натоварва Варна... а тези точат като за последно..

241

Дарете по един лев

преди 4 години

Лъжи, мажи, София пак се облажи. Защо не, малко повече тръби, Столицата да има избор от вода.

240

Анонимен

преди 4 години

Аман от нагли недоучили комунистчета.