28

Анонимен

преди 4 години

Като влезе в управляващата коалиция, Сидеров не задаваше никакви въпроси.

27

Пишман политици

преди 4 години

В крайна сметка, тия не разбраха че парите не значат нищо. Като вкарват ядрени и всякакви отпадъци и те живеят на същата отровена земя и пият вода просмукана с химикали, и те и децата им боледуват от рак. Като не чистят и мият и те дишат същия прахоляк. Като правят некачествени пътища и те карат по дупките. Като няма стандарти и санкции за храната, като унищожават родното производство с фалшиви причи и свински грипове и чуми и те ядат същите пластмасови и замразени *** и т.н.

26

Анонимен

преди 4 години

Ако БСП не отговори на тези въпроси, Сидеров ще подкрепи сегашното управление. А как сегашното управление отговаря на тези въпроси? И ако тези във властта, не отговарят по-задоволително от БСП, защо Сидеров ги подкрепя?

25

Анонимен

преди 4 години

Атака е част от управляващата коалиция. Тя трябва да отговаря на тези 5 въпроса или най-малкото да ги зададе на ГЕРБ и Бойко Борисов, преди да им даде своята подкрепа. Да, ама не - траят си заради облагите от подкрепата на властта. Да сте чули Сидеров да говори нещо за американските бази, за златодобива, мариците, чуждите вериги след изборите. Това е първият случай когато споменава такива неща и то по повод вота на недоверие. Ако правителството остане, това решава ли въпросите му?

24

АнонимеН

преди 4 години

РАЗБИРАМ ДОБРЕ 4 ОТ ВЪПРОСИТЕ НО 5-ТИЯ ЗА ФЕДЕРАЦИЯТА Е НАГЛОСТ!!!ОТ АТАКА ДА ОБЯСНЯТ ЗАЩО ТРЯБВА ДА ПАДНАТ САНКЦИИТЕ СРЕЩУ КОЧМУНДЕЛИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ЗЛОТО НА ЗЕМЯТА ПРЯК СЛУГА НА ЛУЦИФЕР!!!ЗА СЪЖАЛЕНИЕ АТАКА СЕ ДЪРЖИ КАТО ПРО РУСКА ПАТРИОТИЧНА ПАРТИЯ А НЕ ПРО БЪЛГАРСКА!!!

23

РУШВЕТЧИЯ

преди 4 години

БЕЗ ДА НИ ПИТА АТАКА НИ НАБУТА ДЪРТИ Ф16 ДЪЛГОВЕ И ПРОСПЕРИТЕТ НА ШКЕМБЕ ВОЙВОДА !

22

Да, ама не

преди 4 години

Заплата 1500 лв.? Пенсия 500 лв.? Това не става с щракане с пръсти.Това ще стане от само себе си, но трябва само едно нещо:политици, които не са *изачи нито на запада, нито на изтока. А на практика на отстояват националните интереси.Тогава ще бъдат прекратени всички в момента действащи концесии. Ако държавата не е в състояние да управлява ресурсите си, да се проведат нови търгове само че не 2% за държавата и 98% за инвеститора, а 50/50. Не само за злато, а за минерална вода, ток и т.н.

21

Българин

преди 4 години

ВОЛЕНЕ не си болен а си долен слагач и *** ! ФАКТ !

20

спомен

преди 4 години

Помня кога при бсп заплатата ми беше 2 два милиона лв. или 3 три долара.

19

Анонимен

преди 4 години

И какво?Ако не получите отговори, които ви удовлетворят, продължавате да крепите сегашните престъпници, така ли?

18

Чукундур

преди 4 години

Въпрос:Има ли намерение цялата политическа олигархия от бивши *** и техни деца и внуци да престанат да издевателстват над бг народ?Защото търпението ни е на привършване.

17

До 2

преди 4 години

Викаш, цял живот да си седим с 250те еврака минимална? За кво ни е да имаме 700-1500 минимална еврака, щом ще се надуват цените. Значи останалите държави могат да си вдигат заплатите всяка година. *** видиш ли в България това ще ни довърши...

16

Анонимен

преди 4 години

Тва за заплатата е добра идея защо не ви харесва?На практика няма друга държава в Евросъюзът която да е по-мизерна от Българоя дори Румъния ни мина двойно.Не можем и да си помислим да се мерим с Полша,Чехия,Унгария,Словакия и тн.Те ни изпревариха с 40-50 години минимум.Можем да се сравняваме с бедна турска провинция или руска.То тва е жалко.С въвеждане на еврото цените ще се повишат с между 40-100%.Някои от смерките значително повече.500-600 евро ще стигат за хляб и вода.Буквално.

15

Анонимен

преди 4 години

На новите избори БСП ще управлява с всички без Герб.

14

Анонимен

преди 4 години

Болене, последен сеанс в парламента си. Повече никога няма да те изберат. Затова крепИ банкянския, че квото беше - беше.

13

Анонимен

преди 4 години

Волен,идете си с чест и достойнство от политиката.Просто свалете вече за последен и окончателен път Герб.Тези хора са червените *** срещу които се бори българския народ 1990.Само заради отношението им към Луков марш трябва да се махат,защото е позор да наричат един патриот и български генерал с непристойни думи.Захариева вън .

12

Кремълският патриот

преди 4 години

Нищо полезно за България не може да се очаква от родения от руска юдо-хазарка Волен Сидеров.

11

Край

преди 4 години

Настъпен изцъклен гущер.не познавам друг който така добре да е осребрил бесовете си.

10

Пич

преди 4 години

До АнонименРазликата е че единият е пич....а другата РУСКО-ТУРСКА зл. пръст СПРЯ РАЗВИТИЕТО на БГ за близо 2 год ....и ОТКРАДНАХА КТБ

9

Анонимен

преди 4 години

Бoлeне, eзика ти е кaфяв от престоя ти като патерица на герб!