"Атака" има 5 въпроса към БСП за вота на недоверие

Задавали сме ги на всеки, който е на власт, твърдят от партията
19 яну 2020 21:22, Анисия Иванова
104
"Атака" има 5 въпроса към БСП за вота на недоверие
Снимка: БГНЕС

"Атака" има 5 въпроса към БСП относно вота на недоверие, заявиха от партията в писмо, изпратено до медиите.

Националистите припомнят, че принципите на ПП "Атака" от нейното създаване са следните: България да бъде колкото се може по-самостоятелна държава в днешния глобален свят; да следва интересите на своите граждани и да ги поставя над чуждите интереси.

Още по темата

Ако партия "Атака" беше избрана да управлява България, щеше да приложи точно тези принципи. По различни причини това не се е случило, но ние не можем да се сърдим на българския народ. Обаче имаме пълното право да питаме всеки, който претендира да управлява, в името на какво иска да управлява, пишат от партията.

Тези въпроси сме ги задавали към всички управляващи партии, включително и към сегашните управляващи от ГЕРБ. Не сме получавали задоволителни отговори, но винаги сме се надявали този, който е на власт, да проявява разум. Заради липсата на задоволителни отговори днес ние не сме част от Коалиционния съвет, който управлява страната и взема решения.

В момента има претендент за властта в лицето на БСП. Те внасят вот на недоверие, с който искат падане на  правителството и съставяне на ново.

По този повод "Атака" пита:

1. Има ли БСП категоричното намерение да направи минималната пенсия 500 лв., а минималната заплата 1500 лв.?    2. Има ли БСП категоричното намерение да прекрати незабавно концесиите за добив на злато и да е в български ръце?
3. Има ли БСП категоричното намерение да закрие чуждите военни бази унас?
4. Има ли БСП категоричното намерение да свали санкциите срещу Русия?
5. Има ли БСП категоричното намерение да признае с парламентарно решение геноцида над българския народ по  време на турското робство, което Атака предлага от 2005 г.?

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
0
 
5
 
! Отговори
До Анонимен 92 преди 4 години
Много си "умен"................пращиш от акъл......................хаха!!Само детъо да се направи една хиперинфлация не е по силите на един единствен човек, нали??Това е работа на банкери и масони извън България!!
87
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До До Я па ти..Жан Виденов е свестен политик, той не се съгласи с "плана Ран-Ът" за унищожаване на България и затова хората на Сорос му направиха една инфлация и го свалиха от власт!!!Жан Виденов раздаде парите на държавата и народа на олигарсите от БСП и за да скрие грабежа организира хиперинфлацията.
86
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Естествено,че БСП ще отговори на всичко с Да, но това ще е една огромна лъжа.
85
1
 
7
 
! Отговори
Испанеца преди 4 години
Атака отиде направо в батака вие схе вече безгласни букви
84
5
 
13
 
! Отговори
РУСИЯ ТА РУСИЯ преди 4 години
Значи тоя няма интерес да вземе да пита нещо за правосъдие, образвователна с-***, инфраструктурни проблеми... Голям национален проблем за решаване са му санкциите срещу Русия все едно ние, една плюнка на световнта карата, ще решим кога САЩ и ЕС ще спрат санкциите си към големия брат... Това е на дневен ред явно!
83
2
 
14
 
! Отговори
До Я па ти.. преди 4 години
Цялата световна банкова система е една огромна манипулация!Показатели като БВП не значат нищо, те измислени от западните професори за да крадат ресурсите от останалия свят...........злато , нефт, диаманти и т.н.Сорос е само върха на айсберга...............зад него стоя други по-могъщи хора...........глобалисти, ционисти, билдерберги, масони и т.н.
82
9
 
4
 
! Отговори
Я па ти.. преди 4 години
До До Я па ти.. 90 Еее, ти изкара Сорос по голям от Путин.Това го пишеш вече няколко пъти, ама няма кой да вярва.Ръста на БВП при Костов стигна 6.5 %.А сега колко е ? А Виденов и Гечев умишлено предизвикаха инфлация , за да стопят милионите вътрешен дълг на фалирали предприятия и трябваше да се платят от хазната.Но изпуснаха контрола и стана хипер инфлация. По този начин завлякоха спестяванията на българите спестени с огромни лишения от мижавите си заплати.
81
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
СДС, ДСБ, косовисти, градски десници и т.н. са едни от най-вредните елементи в БГ - политика и трябва да бъдат унищожавани като ***!
80
8
 
3
 
! Отговори
Помня преди 4 години
До края на мандата на ГЕРБ има време за още 1-2 вота на недоверие.БСП разчитат на слабоумие , но ние помним.
79
5
 
11
 
! Отговори
До Я па ти.. преди 4 години
Иван Костов направи престъпната приватизация и тярбва да гние в затвора поне за 30 години!!Жан Виденов е свестен политик, той не се съгласи с "плана Ран-Ът" за унищожаване на България и затова хората на Сорос му направиха една инфлация и го свалиха от власт!!!
78
3
 
10
 
! Отговори
антиседерас преди 4 години
До 87 Я па ти..какво е извадил Костов , я пак ? Той унищожи държавата, икономиката, заводи и фабрики, цехове и т.н. чрез ограбването наречено "приватизация".
77
1
 
10
 
! Отговори
Au преди 4 години
Освен това тия мошеници -франсета и канадци крадат златото , освен на България , и на Намибия, една изостанала африканска държава, която допреди няколко години беше окупирана от ЮАР.Което е още едно доказателство, че България е бананова република!!!
76
11
 
4
 
! Отговори
Я па ти.. преди 4 години
До Това човече, 68 Ти лу д ли си бе ? По времето на Иван Костов....Това което си написал е по времето на Жан Виденов. Костов извади държавата от блатото на Виденов.То бива слабоумие , ама твоето няма граници като Вселената.
75
1
 
9
 
! Отговори
Au преди 4 години
Прав е Волен Сидеров, особено за концесиите за злато................една френско-канадска фирма от години краде БГ-злато с мълчаливото съгласие на т.нар. системни партии.......................ГЕРБ, БСП и ДПС!!!
74
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Прав е Волен Сидеров............................100 %!!
73
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
само АТАКА и Волен. Всечко останало е корумпиранбоклук
72
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 81 АнонименТи май живееш в някакъв друг сват! Атака напусна управлението , във властта са измислените патриоти и гербарите
71
2
 
19
 
! Отговори
1212 преди 4 години
Само не знам защо въпросите са към БСП. Трябва да се задават към управляващите. Ама на "АТАКА" не им стиска.
70
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И аз имам въпрос към Сидеров.Готова ли е Атака да свърши най-сетне нещо полезно за България и да се самосвали от власт ?
69
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Както винаги Атака продължава антибългарската си политика с напръв поглед уж патриотични искания но в действителност обслужващи единствено стратегическите интереси на Русия. Атака е изключително вредна партия за България.