54

Анонимен

преди 4 години

Shark, ти си пълен ***.

53

Chark

преди 4 години

Колко коли се движеха преди 89та? И колко сега? Обясних ли добре?Не, ти на себе си не можеш да обясниш ситуацията, камо ли на друг.

52

Shark

преди 4 години

До Стар Софиянец. И какво да ти обяснявам? Щом си стар софиянец, значи знаеш защо! Колко коли се движеха преди 89та? И колко сега? Обясних ли добре?

51

Врабчев и Шумахер

преди 4 години

Евала и на двамата, ако са двама :)

50

Д-р Врабчев психолог

преди 4 години

Засега го водим на отчет и го наблюдаваме. Можеше да му назначим и персонален асистент, но родната полиция е много заета да глобява превишилите скоростта, а за истински опасните луди нехае.

49

Михаел Ш.

преди 4 години

Др. Врабчев, а кога ще го приберете тоз човек? С тази си мания да раздава присъди като последна инстанция може да агресира и да стане обществено опасен.

48

Др Врабчев, психолог

преди 4 години

върви си на село, там ако щеш и 250 карайМного интересен пациент. В стремежа си да скрие селския си произход подсъзнателно дискриминира селото принизявайки го до място на абстрактно беззаконие. Във фрустрираната си ценностна система пациентът не го счита за населено място и призовава там да се кара със скорост 5 пъти над допустимата, фокусирайки върху това как той е гражданин абсолютно чужд на селския социум понеже спазва градско 50. Неговата гражданска отговорност е антиселска безотговорност.

47

Стар Софиянец

преди 4 години

Кой е джигита?1/ Път с безопасна скорост до 150 км/час, разрешено до 50 км/час, шофира с 127 км/час.2/ Път с безопасна скорост до 100 км/час, разрешено до 80 км/час, шофира с 127 км/час.3/ Път с безопасна скорост до 50 км/час, разрешено до 50 км/час, шофира с 60 км/час.Тук по-важен е втория въпрос - защо са такива ограниченията?

46

Стар Софиянец

преди 4 години

До 43 sharkТвърдиш, че не било нормално в населено място да се шофира с 100 км/час. Обясни тогава защо преди 1989 година по Цариградско шосе в София преди 1989 година беше 110 км/час! Казано по-общо, защо на път с относително висока безопасна скорост да слагаме ниска разрешена скорост, което винаги води до повече катастрофи?

45

Михаил Вешим

преди 4 години

"Не можеш да дойдеш в моето село, защото аз не съм от село."Отново виц. Ама не толкова смешен този път.

44

СМЕЕЕЕХ

преди 4 години

Тролът наречен Форумната Справедливост пак взе да раздава глоби, наказания и затвори.

43

Михаел Обущаров

преди 4 години

Бързите пилоти са трън в очите некадърниците правещи задръствания. Така както красивите жени са трън в очите на грозните дебели лелки. Омразата породена от това превъзходство е нечовешка и затова е този вой по форумите. Приравняване с тероризъм, геноцид, престъпления към човечеството и прочие призиви са малка част от арсенала на нескопосника водач на МПС в жаждата му за криворазбрана справедливост и мъст към превъзхождащите го.

42

Анонимен

преди 4 години

Не можеш да дойдеш в моето село, защото аз не съм от село.Излязъл си от село, но очевидно селото не е излязло от теб и не можеш да го извадиш от себе си, дрогарю зам.главен прокурор.

41

Михаел Обущаров

преди 4 години

До ШаркМного си забавен, до деня в който комшията ти не се прибере с едното дете, а сега жена му е вдовица с бебе, защито някой умел не го смазал докато паркирал на заден ход, щото не го видял и толкова си умее некадърникът.

40

Shark

преди 4 години

До Михаел Ш. Не можеш да дойдеш в моето село, защото аз не съм от село. И не измествай темата, за превишената скорост е, а не за дискриминацията, дрОгарю ***.

39

Анонимен

преди 4 години

"Ако карам Ескласа а ти караш Форд Ф серия, аз те превъзхождам тогава, така ли? Я обясни и разкажи повече?"Само комплексарите и некадърниците се хвалят с колите си и се чувстват по-велики с определена марка автомобили. Добрите шофьори караме каквото си искаме и пак сме по-бързи смели и сръчни зад волана от спрелите задръстеняци. И с Трабант ще те направя на точка в огледалото за обратно виждане. То не е до колата, жалък си.

38

Михаел Ш.

преди 4 години

"Казах ти, не вдяваш ли, върви си на село, там ако щеш и 250 карай!"Ооо, значи си расист и дискриминираш селяните на принцип местообитание, така ли. Значи ще дойда в твоето село с 300, дрогарю умствено изостанал. Тоест спрял.

37

Shark

преди 4 години

До Анонимен 27. Ааа, вече стана анонимко. ДА, казваш, че нарушаването на правилата е геройство. И след като не го осъзнаваш, значи си чисто малУУмен. Нещо повече, ти си за освидетелстване, щом считаш за нормално в населено място да се кара с над 100 км/ч. Казах ти, не вдяваш ли, върви си на село, там ако щеш и 250 карай!

36

Стига глупости

преди 4 години

Напишете, когато плати! Ще има повече ефект. Сега ако е синче на прокурор, ченге, политик (от парламентарна партия) или от бързоплодящите се, парите няма да му ги вземат.

35

Анонимен

преди 4 години

Влизай в затвора веднага щото ми мязаш на убиец психопат и изнасилвач. Няма да чакаме следварително да убиеш някоя, я!Добра идея е! Онзи де закла момиченцето, определено изглеждаше на такъв!