17

МРРБ

преди 4 години

До малко сметкиНормативната уредба в България не позволява на ВиК операторите да спират водата на неплатилите. Заради една *** ЕС директива. . . За това има такива махали, дето всички останали им плащат водата! И даже ако имат проблеми тези махали местните политици се юрват и натискат ВиК оператора да ги решава бързо. Електорат. . . Удобен, евтин и мил за родната ни политическа каста!

16

Анонимен

преди 4 години

познайте дали няма да се присъединят пак незаконно. ще изкачат ден, два, три и после пак старата песен на нов глас.

15

малко сметки

преди 4 години

1м3=1000л. 75лх60сек=4500л=4,5м3/мин х 60мин=270м3/час; 270х24ч=6480м3. Цената е към 3лв/м3=> 6480х3=19440лв неплатени за ден, за година стават милиони. За цялата страна не ми се мисли, като има и "специални"махали, дето не знаят че други си плащат за вода. Има безброй къщи, нови с басейни с треви и поливат с питейна вода вързани байпаси по всякакви начини. А колко изтича из градовете от стари тръби..мърлява работа

14

Анонимен

преди 4 години

И в нашия блок във Варна е същата ситуацията-постоянно обща вода ни начисляват ,защото плащахме на друг водата ,най-вероятно наемател и спряхме да си плащаме сметките,то няма смисъл ,като ни начисляват обща вода.

13

БПФ

преди 4 години

Я каскетаджията - новата звезда - дето само обикаля по гeтата и много приказва - да каже: чувал ли е за чл. 234в от Наказателния кодекс, в който пише, че незаконното присъединяване към ВиК и ел-мрежата се наказва със затвор? Кога законът ще почне да се прилага, пърчо?

12

въпрос

преди 4 години

ше има ли съдени и осъдени?

11

Анонимен

преди 4 години

Ако открият, че аз съм се свързал незаконно къмжиците, само ще ме откачат или и ще ме глобят? Защо тези нелегални отклонения само ги запечатват?

10

Анонимен

преди 4 години

На крадливото племе все правителството им е виновно че не са ги хванали навреме.

9

Анонимен

преди 4 години

Проблема е че ще накажат ползвателите, а не тези които са им сложили водопровода. Тези водопроводи може и да са слагани законно преди 40г., ама няма кой да знае.

8

Анонимен

преди 4 години

Е да де ама къде водят тезинотклонения. Проследяват ги, товарят собствениците на ниви ли са, земи ли са, други язовири ли са и ги карат в гората. А там бой и после ги заравят ... от години се източват язовири и никой нищо не знае, ай стига номера.Последствия кога ... само запечатване не става, а може и вече са са ги отпечатали.

7

kirasirrav

преди 4 години

тези имат ли на представа колко такива отклонения има сумарно из цялата страна? и фирми и хора и т.н., кубатурата която отива незнайно къде не се поддава на изчисление :)

6

АНТИ

преди 4 години

Настане вечер, месец изгрее,тихо тихо шуми байпаса,*** затуй бедно живее,щото му крадат, даже водата.

5

Да допълня...

преди 4 години

До Анонимен 2 И аз.

4

Съвет

преди 4 години

Тридесет акта за установени нарушения.За всяка година по един акт.

3

Анонимен

преди 4 години

Предлагам едно кардинално решение на този язовирен проблем. Първо, изглежда проблемът засяга само язовирите в провинцията. Второ, по всичко личи, че проблем представляват само питейно-битовите нужди. Следователно, трябва да се забрани използването на всички язовири в провинцията за питейно-битови нужди. Който има питейно-битови нужди, да си ги задоволява в столицата. И без това процесът на преселение вече е напреднал. А от Искъро по-дълбоко нема, затова и водата ще стигне за всички.

2

Анонимен

преди 4 години

Пак ще гласувам за ГЕРБ

1

Ъъъ

преди 4 години

И как са "прекъснали" незаконните отклонения? Предполагам - с хартиени лепенки, подпечатани в 3-о районно, и надпис "Не пипай".