33

Анонимен

преди 4 години

Видов ден ще дойде, Богданов.И ти и твоите подопечни платени писарчета и *** ще хвърчите от БГ. Дермнджиева от БФЖ и тя да се готви.

32

Анонимен

преди 4 години

По п"роститутки на процент от населението България и Румъния чупят всички рекордиП"роституиращите българки на запад внасят годишно може би над милиард долара в кадсата на ГЕРБ а и касата на СИК и са рецепта за вечното управление на Бойко и ГЕРБ защото п"роституцията е мултикултурна глобалистка работа и ц"иганските барони под строй карат всички от етноса на Христо Стоичков да гласуват за ГЕРБЕврофили бе

31

Мила

преди 4 години

Отраснала съм в България - в училище никога не сме имали сексуално образование. На 14-15 години, обаче, почти всички момичета в класа бяха загубили девствеността си, до пълнолетие бяха имали повече от един сексуален партньор. Към днешна дата имаме една разведена и една омъжена - аз. За друга съученичка знам, че направи аборт в гимназията. И преди да бъда нападната, уточнявам - завърших елитна гимназия в областен град и абсолютно всички от нас днес са добре реализирали се 30 годишни жени.

30

Анонимен

преди 4 години

Само Виктор Орбан може да им свети маслото на всички шорроши, малцинства, луди и извратени!

29

Анонимен

преди 4 години

Статията описва доста добре проблемите на съвременното общество. Оставете децата да бъдат деца.А, и още нещо.$оrо$ вън от България. И всичките му метастази.

28

Анонимен

преди 4 години

Сръбски пенсионер тръгна пеш към Москва за парада на 9 май. Милован Милутинович на 72 г от град Ужице тренира карате, има черен пояс пети дан а също така е и студент във Факултета за спорт и туризъм в Нови Сад. До 9 май той планира да измине пеша около 2640 км. от родния си град до Червения площад, за което се готви от 6 месеца. "Планирам да изминавам по 40 км. на ден, на Деня на победата над фашизма 9 май да бъда в Москва и да стисна ръката на президента Владимир Путин, когото много уважавам"

27

Сталинист

преди 4 години

Taка е, направиш ли сделка със западните психопати, те ще си налагат дневния ред тук и ще си правят каквото искат.Няма ли го Джугашвили да заглади грузинския мустак и да тропне по масата - няма оправия. Все по-развратни и ненормални ще стават децата ни. Свиквайте.

26

надарвин

преди 4 години

статията е толкова дълга,че ми спадна ерекцията докато я четох освен това са мнооого закъснели със секс уроците трябваше през 80-те да преподават на малчуганите тези работи днес децата знаят повече от учителите на тази тема благодарение на интернет

25

Sichtpunkt

преди 4 години

Автора на статията е Евангелист, известен с своята религиозна ориентация. Децата още 7-8 годишни влизат СВОБОДНО в nopно сайтове и единственият начин да се предпазят е да го научат по подходящ начин. Още помня в училище как момчетата търсихме порно списания и с любопитство ги разглеждахме.В ерата на Интернет е срамота, човек да е като кон с капаци по най - актуалните теми.

24

Анонимен

преди 4 години

ABC News: Осъдиха американец на 16 години затвор затова, че е запалил знаме на ЛГБТ, развяно над църква. Адолфо Мартинес, от град Амес в американския щат Йова, бе осъден на 15 години затвор за това, че е изгорил знаме на ЛГБТ, развято на местна църква, съобщава телевизионният канал ABC News. Освен, че ще прекара десетилетие и половина за изгарянето на знамето на ЛГБТ, 30 годишният Мартинес получава допълнително година и половина заради употребата на огън.

23

Анонимен

преди 4 години

Доста смислена статия нетипична за днес бг

22

Статията е интересна

преди 4 години

Отделете време и я прочетете.

21

Анонимен

преди 4 години

За да няма подобни ексцесии и у нас всички американски нпо-та трябва да бъдат натирени от страната в комплект с 2-3 дипломата от Козяк за капак!

20

Браво

преди 4 години

Много, много добра статия. Браво на Dnes.bg. Напълно споделям схващането, че за всяко нещо си има време,.... особено за сексуалното образование, което за да има смисъл трябва да си готов да разбереш правилно. Както казваше маймуняка в "Цар Лъв": Когато ученика е готов, ще се намери учител.

19

Анонимен

преди 4 години

До ФАКТПроституцията е водещо препитание за руснаци, полякини, чехкини и унгарки. Те са и водещите държави по производство на порнография. А много българи им знаят морала от първо лице.

18

Европа

преди 4 години

Браво Лина! Това да осъзнаеш, какво е било проблем пред теб и да се опиташ да помогнеш на другите е висшето човешко качество. Невероятна зрялост, която малко хора достигат дори в края на дните си!

17

Анонимен

преди 4 години

Какво лошо има в сексуалното образование? Това е нещо много полезно, особенно за ромите. Ако не ви харесва Запада, моля напуснете. Искате Западна Европа да е като Орбанова Унгария, но няма да стане. Орбан няма да победи.

16

мене

преди 4 години

първо, брайтън колидж не е на първо место и никога не е бил.Второ, биология, 6 и 7 ми клас се учи за размножаването, включително и при хората. така че стига глупости. колкото по рано децата научат за секса и за самоопределянето, толкова по добре.детето ми е на 9, знае че има различни хора, научи го от мене.

15

ФАКТ

преди 4 години

Русия е общо 150 000 000 като ДЪРЖАВА население плюс още 50 000 000 руснаци извън Русия и п"роститутките са много но и много малък процент от населениетоСветовния рекорд по п"роститутки на глава от населението все още се държи от България и Румъния и е гарантирано от ГЕРБНад 50% от ПАРИТЕ на българите на запад идващи във България са от п"роституция и сходни криминали а каналите са монополизирани от ГЕРБ и ДПС....и ромският етносП"РОСТИТУТКИТЕ ни са ЕВРОФИЛКИ и за ЕС и за вечен ГЕРБ

14

Лъжа

преди 4 години

Тази Лина не съществува и цялата статия е една голяма измишльотина. Чудя се от къде имате сила да съчинявате всичко това и как и защо го правите ???