111

Добре, де

преди 4 години

До Има резонКак може да цитирам дословно думичка от Ваша, на днес.бг, статия и да се цензурира автоматично?Има ли програмист в самолета?

110

Има резон

преди 4 години

Кравешка урина и ***, чесън. Повечето хора, които пътуват в градския транспорт така миришат. Значи са взели мерки.

109

муспи

преди 4 години

Междувременно Световното еврейство (аман с това САЩ - сякаш има такава държава) държи на склад гигантски количества ваксина, с която ще се реши и въпросното радикално намаляване на населението. Всяка държава ще задели от бюджета си прилична сума за да си купи, и ваксинацията ще бъде задължителна. Тези страни които се опитат да се измъкнат - примерно като Унгария, ще получат безплатно огромни партиди одеяла - информираните знаят за какво.

108

Анонимен

преди 4 години

Може ли да ми припомните на кое място сме по свобода на словото в България? Май беше 111-то? И вие имате наглостта да казвате че сте обективни и честни? Знаете ли колко компании контролират големите медии? Броят се на едната ръка. И имате наглостта да определяте кое е истина и кое не? Овцете се събуждат драги, скоро никой няма да вярва на т.нар официални медии. Защото вашите новини са т. нар. конспирация.

107

Анонимен

преди 4 години

До ОнанименОт това по-ясно здраве му кажи!Само дето не знам дали е достатъчно политкоректно,че тия демокрастични плъшоци от днес-а ще те изтрият моментално!

106

Онанимен

преди 4 години

На всички им е ясно, че вируса е много добре направен като биологично оръжие. Ако се разгледа структурата му, оригиналният cov19 съдържа най-доброто от белтъците на двата вируса в змията и прилепа. Това осигурява по-широк диапазон от развитие на вторични усложнения. Има тъй наречени "вендузи" - частта, с която всеки вирус се закрепва към мембраната на клетката, преди да проникне. Е, вендузите на cov19 са цели 4, като те са взети от вируса на СПИН. Няма как естествена мутация да постигне това.

105

Водичка

преди 4 години

Сега върви да си правим гаргара с топла вода, а като бърз тест да си поемаме въздух и да го задържаме 10 сек. без да се закашляма. Доста хора споделят и тези две глупости.

104

нср

преди 4 години

"Трябва ни подходящата криза, и хората ще приемат новия световен ред" - Дейвид Рокфелер

103

noFreeman

преди 4 години

това си е рестарт на финансите на всеки човечец по земята...

102

Константин

преди 4 години

До nwoТова наистина го вярвам, сега ще се наложат вечерни часове, ваксинации с *** и т.н.

101

Конспиратор

преди 4 години

До До 115Аз пиша за София, тук небето и в момента е кристално чисто. Аз пиша това, което виждам. Явно бок лу цит е от нато не пръскат в момента, че направо съвсем ще ни тръшнат, или просто защото хората си седят в домовете.

100

да

преди 4 години

как така изведнъж толкова много известни личности се "разболяха' от корона вируса и започнаха да споделят това в социалните си мрежи. Кога някой известен е бил болен от смъртоносна болест и е бързал да сподели с всички това?

99

До 117

преди 4 години

Тези войници са там от февруари.60%от ученията са отменени ! Карат там карантината изолирани ! Направени са снимки и клипове как се оттеглят и пътуват към база,в която ще чакат развитие на патовата ситуация.Военно учение не се организира от днес за утре и не се деактивира за 30 мин. !

98

До 117

преди 4 години

Проверете си информацията. Учението се анулира.

97

44

преди 4 години

Всъщност за Ибупрофена беше споделено официално от президента на Франция Макрон.

96

Анонимен

преди 4 години

Европа е цялата в карантина от смъртоносния вирус и в същото време САЩ изпращат на стария континент близо 40 хиляди войници и много бронирана техника за най голямото военно учения за сдържане на Русия.А бе да питам след като е толкова(опасен) тоя вирус не ги ли е страх във Вашингтон за войниците им,че могат да се заразят,или май истината е,че американските окупационни войски които сега влизат в Европа са си ваксинирани,защото който е пуснал вируса,първо е измислил и ваксинката.

95

До 115

преди 4 години

Не,недей лъга !Небето над Бургас си беше с облаци ! Ясно е,че ги няма белите линии,те са си дири,които изчезват !

94

Конспиратор

преди 4 години

До Анонимен 114Не е вярно, вчера небето беше много чисто. Нямаше белите линии и облаци.

93

Анонимен

преди 4 години

Мит номер едно: китайците сами са си хвърлили вируса върху себе си.Мит номер две: САЩисаните милеят за добруването на света.

92

До бекането

преди 4 години

Скоро няма да има нужда от вас ! Юсоно-масоно-юдейския-рокшилерски клан е измислил и ще пусне вирус ,който ще направи обикновените очи-рентгени !За да съсипе рентгенологията !