32

Нов

преди 4 години

Не разбрахте ли, че с тези карантини, на маймуни ни правят, колко време ще се криете от вирусите, може да продължи това- 3-6-12 месеца тези мерки са абсурдни и зад тях стоят други цели, а вие се съглсявайте на всичко и с всичко.

31

Анонимен

преди 4 години

Щом там е до 31 юли, представете си следващата седмица какво ще ни съобщят от щаба. След като изолацията помага, защо вече се пише, че в Китай заразата пламва наново? Колко време може да бъдем затворници? Решението на проблема едва ли е изолация, на фона на 60 000 000 население в Италия 6000 е смъртност - 1%? Ако няма SARS COV 2 колко щяха да са починалите до сега от грип, инфаркти, инсулти, рак спин и тем подобни болести?

30

Аз

преди 4 години

Не пишете глупости!!!

29

Коста

преди 4 години

Колкото повече се удължава карантинният период в европейските държави и се подклажда страха сред управляващи и население, толкова по-бързо се доближаваме до унищожението на Европа и връщането ни десетилетия назад. Правителствата ще бъдат изправени пред трудния избор дали да махнат рестрикциите и всичко да продължи както е било или те да останат. Искрено се надявам да е първото...

28

Георги

преди 4 години

Карантина в Италия до 31 юли означава нищо друго освен крах на тази държава, абсолютен фалит и масови безредици.

27

Анонимен

преди 4 години

След като хората са затворници по домовете си,други боледуват,икономиката се срива трябва международно разследване какво всъщност се случи. От къде дойде вируса в Китай,от къде огнищата в Бергамо и Иран. Кой го е създал и пуснал този вирус,и всички грипове също защото се оказва,че те също убиват,по-бавно ,но с повече жертви от този.

26

Анонимен

преди 4 години

До АнонименТо по тази логика и тук е така - 4 оздравяли, 3 починали. Тенденцията е към намаляване на процента починали в сравнение с излекуваните - и в Китай беше така. Твърде рано е да се правят прогнози

25

Анонимен

преди 4 години

Тяхното е малко след дъжд - качулка.

24

Анонимен

преди 4 години

На 55 оздравяли се падат 45 починали.

23

Нормален

преди 4 години

До ИТАЛИЯТи нормален ли си? Развявай руската си зараза някъде другаде! Пълни простотии си написал, каква руска армия, какви 5 рубли???

22

ИТАЛИЯ

преди 4 години

РУСКАТА АРМИЯ ВЛЕЗЕ В ИТАЛИЯ НЯМА НАТО НЯМА ЕВРО СЪЮЗ БАЛОНИ И ЛЪЖИ КЪДЕ И ЕВРОПА ЗАЩО НЕ ПОМАГА НА СТРАНА ЧЛЕНКА А РУСИЯ ТРЯБВА ДА ПОМАГА НА ЖАБАРИТЕ.ДАЛИ ПОСЛЕ ЩЕ ИЗКАРАТ АРМИЯТА ?МАЙ ЩЕ ВИДИМ НОВО РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА СИЛИТЕ СЛЕД ПАНДЕМИЯТА НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД ДА ВИДИМ КОИ СТРАНИ ЩЕ ВКЛЮЧВА РУСКОТО ВЛИЯНИЕ АМЕРИКАНСКОТО И КИТАЙСКОТО.

21

Анонимен

преди 4 години

САЩ ДА КАЖЕ ОТ КОЯ ЛАБОРАТОРИЯ ГО ПУСНАХА И СЕГА СИ ИЗБИВАТ НАСЕЛЕНИЕТО ЗАРАДИ ГОЛЕМИЯ ДЪЛГ И СЕ ВИДЯ ЧЕ КАПИТАЛИЗМА НЯМА ЗДРАВНА СИСТЕМА.СРАМ И ПОЗОР СПУКАНИЯ БАЛОН НА КРАДЛИВИЯ КАПИТАЛИЗЪМ КОЙТО ПЕЧАТА ХАРТИЙКИ.ДА КАЖЕ ЕВРОПЕСЙКИЯ СЪ1З КЪДЕ Е СЛЕД КАТО В ИТАЛИЯ РАБОТЯТ РУСКИ -КИТАЙСКИ И КУБИНСКИ ЛЕКАРИ КЪДЕ Е ТОЗ ХУБАВИЯ ЕВРОСЪЮЗ ЗАЩО НЕ ПОМАГА НА СТРАНА ЧЛЕНКА ИТАЛИЯ КОМЕДИАНТИ

20

Славчо

преди 4 години

Италианските мафиоти от правителството приписват всяка смърт на короната за да точат пари от ес !Дано Господ скоро накаже тея пси,хопати и лъжци !

19

Анонимен

преди 4 години

До ЧичоДано ЕС най-накрая да фалира и да се разпадне. Само за това се моля!що бе, не ти дават да ходиш да aкaш на Бузлуджа ли?

18

Анонимен

преди 4 години

Този вирус не е като другите... Да е ясно!За да се вземат такива мерки за толкова време, значи те вече знаят, че не може да се овладее разпространението му.Навсякъде ще има подобна картина, ако не се открие ваксина... Всичко е въпрос на време...

17

До расистите

преди 4 години

Ей, я не обиждайте азиатците. 100 пъти по свестни са от нас. Най-долното нещо е да си расист в днешния пъстър свят. Бил съм в Китай, Тайланд, Виетнам, Лаос Камбоджа и Филипините в Азия. Много добре знам що за хора са. Когато вие обиколите половин Азия, тогава говорете. Обаче с това мислене, до Слънчака и до Банско ви стига. Заради хора като вас сме на този хал. Все някой им виновен. Сега китайците, утре американците.Я по-добре вижте себе си.Не хвърляйте вината че от Азия идва вируса.Не е доказно

16

Финансист

преди 4 години

А нашите тук се оплакват за една седмица ограничения. Който има саксии да почва да отглежда храна. Ясно е, че няма да се изхраниш с това, но поне ще имаш нещо прясно под ръка. Чери домати, чесън, лук, билки, чушки, целогодишни ягоди са елементарни, дават добър добив и имат много ползи.Иначе общините е хубаво да се заемат с разни ремонти, които преди се бавеха заради трафика. Хубаво е и да се подобри сметосъбирането. Остава сега хлребарки и бездомни животни да се разпространят още повече.

15

Анонимен

преди 4 години

Не ги мислете Италянците а си гледайте ромските махали ... най-бедната държава в Европа тръгнала да се притеснява за Италия ... плииз гледайте си канчето

14

до 4

преди 4 години

Изпитите няма как да станат онлайн по бърз начин у нас. Това го казвам като човек, който редовно разпраща онлайн мини изпити на кандидати за работа. Съдържат въпроси от алгоритми, аналитично мислене, интелигентност, програмни езици, дискретна математика итн.. Има начини един въпрос или задача да го зададеш така, че да не може да се препише от интернет, но никой не гарантира (дори и камери да има), че някой не ти помага отстрани. Сложна задача е да се измисли за месец, два тази схема у нас.

13

Чичо

преди 4 години

Дано ЕС най-накрая да фалира и да се разпадне. Само за това се моля!