174

Old

преди 4 години

От зелена тиква семки....

173

предателството

преди 4 години

До Раковски - цензоратапървият възрожденец и национален революционер е бил ТОЙ даже от европейски.Следват Караджата,х.Димитър.Ф.Тотю,П.Хитов,Ботев и ЛЕВСКИКаравелов и предател на БРЦКЧетата на П.Хитов е предадена от московците на турцитеЛевски е обесен със знанието и съгласието на Граф.ИгнатиевОборище е предадено от Нею...........................

172

Султана

преди 4 години

До по-добре турско!Колкото повече се е грижел за раята, толкова по-добре е било за него и империята!Камуниста му дай само да руши това което, никога той самия не е създал а народа!

171

по-добре турско!

преди 4 години

До Червените крадци Имало е и МИРНО СЪЖИТЕЛСТВО, имало и бедно робство както сега безимотни роби!

170

от народа за народа!

преди 4 години

Ще има за всички, но не и за всеки!!! Алтернативата е Комунизъм!

169

Анонимен

преди 4 години

Оправете ни още веднъж и да приключва ме тая мъка !

168

новото оръжие на БКП

преди 4 години

До рожба на комунизмаПандемия! - водеща до паника,загуба на имунитет и комунистическа диктатура!Да се борим на живот и смърт срещу болшевишките тирани от НС и МС. Народе!Бунт!

167

рожба на комунизма

преди 4 години

Това е новото изобретение на Коминтерна за световен комунизъм! Бранници бдете!

166

Анонимен

преди 4 години

Само Румен Гечев ще ни оправи , той го може.Професора знае, само да извика и Жан Виденов.

165

горчиви спомени

преди 4 години

До още ли сте живи? Те заменяйте вируса с желязна завеса на комунисти! Кремъл е в очакване!

164

затворени граници

преди 4 години

До Червените крадци Това означава предпоставка на БКП за замяна на вируса с комунизъм! Хора, бдете!!!

163

Анонимен

преди 4 години

Нинова да извика по приятелска линия с Решетников путинските виросолози от Италия, които се оказаха заразени до един с Ковид-19 и сега стоят натъпкани в един хангар на летището. На всичкия зор италианските власти трябва да се занимават и с данайския подарък на Путин. Вчера станах лош пророс че италианците ще се видят в чудо как да върнат обратно зелените човечета а то се сбъдна след 24 часа.

162

хайде пътеката

преди 4 години

Тези с алтернативното джендърство да не парадират ориентациите си, ами да се потягат и да влизат в пътя че ме мотивират да отида да гласувам.

161

още ли сте живи?

преди 4 години

Още ли короновируса не ви е изтребил като ДДТ? Заради вашите бълхи и *** света запалихме!

160

Неразбрал

преди 4 години

Тези мерки да не са писани от Виденов с 3 долара пенсия и 10 заплата?

159

Анонимен

преди 4 години

Ами Радев, който е старшина съветски образец разбра колко важно е да се запази средния и дребния бизнес, a струва ми се Бойко не го разбира, защото както каза по-долу един колега това което идва след коронавируса е по-страшно от коронавируса.

158

Червените крадци

преди 4 години

Трябва да бъдат осъдени до живот най-големите крадци на прехода Жан Виденов и Румен Гечев, които ограбиха българския народ и го оставиха със заплата 4 лв. и пенсия 2 лв. през 1997 г. и умишлено фалираха 20 банки, Георги Гергов настоящ член на политбюро на БСП - заграбил ЦУМ, Пловдиския панаир, комплекс Слънчев ден в курорта "Конст. и Елена" бившия курорт на ЦК на БКП, Корнелия Нинова приватизирала нагло през 1999г. само на 28 годишна възраст, практически без трудов стаж, за милиони долари най-голямото външнотърговско предприятие по времето на соца - "Техноимпекс"...

157

1

преди 4 години

До АнонименА след 50години управление на БКП-БСП как беше България заплати и пенсии 1-2 долара на месец.

156

Анонимен

преди 4 години

В Германия дават 1200 евро на всеки,за да не гладува в кризата.В Гърция дават по 800 евро на всеки безработен.В България дават ЕДНОКРАТНО 20 евро на пенсионерите.След 10 години управление на Бойко Борисов сме най-бедни в Европа И СМЕ НА ПЪРВО МЯСТО ПО СМЪРТНОСТ В ЦЕЛИЯ СВЯТ!!!

155

Сготвени

преди 4 години

ЧервеноТиквеничетата се опитаха да ни сготвят още по времето на Жан Виденов с министър Румен Гечев. Ние обикновените Българи оцеляхме. Сега пак правят опити да ни сготвят.